Красимир Балъков поема националния?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Красимир Балъков поема националния?
Изпадна със Санкт-Гален и се провали с Грасхопърс който е втория най-голям отбор в Швейцария след Базел
stefani написа:Цялата тайфа САЩ 1994 трябва да се измете от БФС
За протокола - Л. Пенев не е участвал на Световното в САЩ.

Аз нещо друго се чудя. Футбол не сме ли имали преди 1994? Няколко участия на световни финали, сребърен и бронзов олимпийски медали, две златни топки? Хората взели участие във всичко това - футболисти, треньори къде са? Защо те не участват в управлението на футбола ни? Хайде Петър Жеков май 70 направи тази година, много са може би, ами останалите?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
За мен най добрия Български треньор е Херо. Краси Балъков направи много като футболист, но не и като треньор. Той националния ни отбор не е толкова успешен, колкото отборите които засипа Балъков, но ще видим до къде ще ни докара.
Oт трън та на глог.Едва ли има по-слаб треньор в България от Балъков.Време е този отбор да бъде разформирован и официално закрит чрез Държавен вестник и указ на президента.Стига вече срам.
- Бисер Шматков
- Контакти:
Не съм убеден, че такова назначение би било оптималното решение...Краси ми изглежда възпитан и коректен човек, но сякаш все още не разполага с нужния опит за този пост (на този етап той няма по-големи успехи от Любо на клубно ниво), а и не знам дали ще успее да вдъхне така необходимата увереност на националите. Също така не вярвам да се реши да наложи много от младите футболисти като Неделев, Чунчуков и т.н. Сегашните звезди на "Литекс" са основно чужденци. Ясно е, че Малта не са кой знае какъв критерий, но ми се иска Любо да остане поне до този мач и да получи още един шанс (ако ще го сменят, нека поне да завърши с победа на кормилото на национала).
Все пак положителното при Краси е, че едва ли ще е разединяваща фигура, тъй като не го свързват с "Левски" или ЦСКА (макар че Любо Пенев също е идеален по отношение на това и почти всички левскари го приеха и не го възприемат като "цесекар" - не е като по времето на Стоичков начело на национала, когато една част от привържениците на "Левски" изпитваха сериозни резерви към националите).
Все пак положителното при Краси е, че едва ли ще е разединяваща фигура, тъй като не го свързват с "Левски" или ЦСКА (макар че Любо Пенев също е идеален по отношение на това и почти всички левскари го приеха и не го възприемат като "цесекар" - не е като по времето на Стоичков начело на национала, когато една част от привържениците на "Левски" изпитваха сериозни резерви към националите).
Не става със тези......Не знам защо но никои не споменава Петър Хубчев.Добре си върши работата...умее да мотивира момчетата....вижда потенциала във даден футболист.....Може и да му е рано ама не виждам кои да стане.То кои ли не се изреди.
Херо няма отбор направо да ни хваща!
-
Нека се сетим какво направи "Херо" начело на Националният ни тим преди 15-на години. 

-
- Контакти:
Това е несериозно ! СМЯХ...