Бъдете мениджър на националния отбор :)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Бъдете мениджър на националния отбор :)

Мнениеот ogrizko » 14 окт 2014 14:21

Вие лично кои играчи бихте селектирали, каква стратегия бихте избрали за развитието на националния отбор, с каква схема бихте излизали в мачовете ...и понеже едва ли ще станете треньор, кажете кой да бъде новият треньор на националите ако смятате такъв за необходим?! :roll:

Лично аз тези 2 мача, както и предния с Азербайджан бях тотално разочарован от играта ни ...абсолютно никаква идея, разпасана команда и нито един сякаш не знаеше какво прави на терена, толкова чак зле не сме били никога бе да се невиди :shock:

Срещу тренера едва ли щях да говоря, но снощи много ме ядоса с пускането на това леке Михайлов ...само заради тая простотия ще съм безкомпромисен и искам да си ходи! Преди това сякаш му вярвах, че наистина иска да промени нещо в отбора и да постигаме добри резултати, но явно пак трябва да се угоди някому ....еми съжалявам, но винаги съм мразел треньорите дето пускат само имена по терена, макар и да не играят!!!

Относно вратарите - Михайлов отстранен до живот, Владо Стоянов титуляр, Божидар Митрев и Чворович резерви, Китанов (ако няма други опции) ....Стоянов прави някоя и друга грешка напоследък, но е в пъти по-добре от Михайлов ...Чворович принципно си е стабиляга, Митрев е в добра форма, а Китанов поне като го гледам показва някакво израстване дори и в проблемния компонент - играта с крака

Защитници - Ап. Попов за мен няма достатъчно бързина да играе като бек, а като централен не играе в ЦСКА така че няма място в отбора ....може да се викнат играчи като Кирил Котев, Георги Терзиев, Александър Александров ...не казвам, че само тия ...но със сигурност са по-добре от Ап. Попов

Халфове - Чочев и Славчев спокойно може да са титуляри, млади момчета, сега като не играят за клубните си отбори са жадни са футбол и ще се хвърлят здраво (Пенев вместо да използва това решава да не ги пуска) ...може да не са титуляри, ама ще играят на 150% искат да се доказват и т.н. Плеймейкър обаче не се сещам кой може да бъде ....от номерата на Бадема ми писна, изобщо не го искам в национала и е на възраст, Ив. Попов може да прави само нещо на контраатака, ако има много пространство да бяга след топката ...но на нас ни трябва някой дето да стои по-близо до крака му топката :roll: По крилата и в нападение също сякаш сме зле ...ама не може ли да намерим нещо в първенството ...аз давам примери от Черно море, щото повече нашите играчи са ми пред очите, но може да има и други подходящи разбира се ....Симеон Райков е в добра форма, добър е на статичните положения като плюс, стреля от всякакви позиции ...предния престой в Черно море изобщо не го харесвах, но щом в момента най-много той ми се откроява като положителен пример в отбора, значи наистина има израстване, бяга повече, бори се в защита и е много по-остър от преди като беше при нас :roll:

Нападатели не знам .....вече ми е ясно защо Бербатов се е отттеглил и е бил напълно прав с тези некадърници около него и накрая само той обира негативите! А "младите" ревяха, че сянката му им пречела .......просто трябва да се върне в национала май и да се гледа като писано яйце, защото друг можещ играч май нямаме.... наистина е страшно необходим и дано вече повече хора са го разбрали и само да го подкрепяме вместо да го псуваме и т.н. Бербатов никога не е бил еталон за бягане и не бива да очакваме това от него в национала, а просто да прави играта напред с пасове и т.н. :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Re: Бъдете мениджър на националния отбор :)

Мнениеот 727150 » 14 окт 2014 14:30

Трябва да вземат. Гошо от Почивка , да им пее песни и да ги надъхва в съблекалнята. :)
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 14 окт 2014 14:32

А, да ....и за тренер мисля, че Стойчо Стоев е подходящ ...щом като Домусчиев го е махнал понеже не му слуша нарежданията ...а и в мачовете смятам се доказа, като психология също е добър вариант за подобряване климата в отбора :roll:

chefoo4
Контакти:

Мнениеот chefoo4 » 14 окт 2014 14:40

Трябва да се смени главата на рибата,Огризко.Вече е вмирисана :evil:

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 14 окт 2014 14:41

Исмаил Иса защо не му дават шанс. Момчето си родено в България. :roll:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 14 окт 2014 14:52

MaX написа:Исмаил Иса защо не му дават шанс. Момчето си родено в България. :roll:

Ами хайде де, именно ....вероятно има някакви добри варианти, но вместо това се дава шанс само на играчи, с които Пенев е почнал да работи отначало и сега само те се вземат, макар повечето в момента да са трагични ....в момента за националите сякаш е задължително да играят само играчи в добра форма или жадни за футбол дето ще бягат на макс целия мач :roll: Е, разбира се, които имат и качества де ....говоря за Чочев, Неделев, Славчев, Вутов ...това че са резерви в тимовете си не значи, че тук няма да са на ниво ...и какво пречеше да се пробват в приятелски мач как ще стоят и т.н. вместо да гледаме едни и същи изумени издънки :shock:

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 14 окт 2014 15:12

Лично за мен Пламен Марков или Стойчо Стоев са най-подходящи за поста национален селекционер - и двамата са скромни, интелигентни и добри тактици. Третият добър вариант е Ивайло Петев, но той си има отбор и няма как да стане.

Вярвам в бъдещето на българския футбол и спроед мен около следните футболисти трябва да се изгради силен национален отбор.

Вратари:

1. Владислав Стоянов – „Лудогорец”;
2. Пламен Илиев – „Левски””
3. Георги Китанов – „Черно море”

Защитници:

1. Станислав Манолев – „Динамо Москва” /Русия/
2. Иван Иванов – „Базел” /Швейцария/
3. Петър Занев – „Амкар Перм” /Русия/
4. Георги Терзиев – „Лудогорец”
5. Александър Александров – „Лудогорец”
6. Илия Миланов – „Литекс”
7. Страхил Попов – „Литекс”
8. Васил Божиков – „Литекс”

Халфове:

1. Симеон Славчев – „Спортинг Лисабон” /Португалия/
2. Георги Миланов – „ЦСКА Москва” /Русия/
3. Ивелин Попов – „Кубан Краснодар” /Русия/
4. Тодор Неделев – „Майнц 05” /Германия/
5. Александър Тонев – „Селтик” /Шотландия/
6. Ивайло Чочев – „Палермо” /Италия/
7. Антонио Вутов – „Удинезе” /Италия/
8. Михаил Александров – „Лудогорец”
9. Христо Златински – „Лудогорец”
10. Антон Карачанаков – „ЦСКА София”

Нападатели:

1. Димитър Рангелов – „Коняспор” /Турция/
2. Едисон Йорданов – „Борусия Дортмунд” /Германия/
3. Венцислав Христов – „Берое”
4. Кирил Десподов – „Литекс”
5. Александър Колев – „Ботев”
6. Цветелин Чунчуков – „Ботев”

Рангелов е най-възрастния сред посочените от мен, но считам, че с опита си от Бундеслигата може да помогне в нападение, където нямаме особен избор на играчи, а и все пак играе в елитната турска лига. Има и други играчи като Георг Илиев от "Болтън" и Исмаил Иса от "Шериф Тираспол", които също могат да бъдат включени.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 14 окт 2014 15:24

Вратари:
Стоянов - Лудогорец
Илиев - Левски
Михайлов - Мерсин
Китанов - Черно Море

Защитници:
Иван Иванов - Базел
Бодуров - Фулъм
Терзиев - Лудогорец
Александров - Лудогорец
Иво Иванов - Берое
Борислав Стойчев - Левски
Александър Тунчев - ЦСКА
Илия Миланов - Литекс
Пламен Гълъбов - Литекс
Божидар Васев - Ботев
Йордан Христов - Ботев

Халфове:
Г.Миланов - ЦСКА Москва
Дяков - Лудогорец
Гаджев - Левски
Мариян Огнянов - Ботев
Симеон Славчев - Спортинг Л
Ивайло Чочев - Палермо
Цоневи - Левски
Никола Колев - Литекс
Витанов - ЦСКА
А.Цветков - Литекс

Крила и нападатели
И.Попов - Кубан
С.Манолев - Динамо Москва
А.Тонев - Селтик
И. Иса - Шериф Тираспол
Ц.Чунчуков - Ботев
А.Колев - Ботев
С. Райков - Черно Море
М.Александров - Лудогорец
А. Гълъбинов - Ливорно
Б. Краев - Левски
Г. Минчев - Литекс
К. Десподов - Литекс
Е. Йорданов - Борусия Дортмунд
Последна промяна от bilyaletdinov на 14 окт 2014 15:29, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 14 окт 2014 15:26

Схема 4-2-3-1, философията на тоталния футбол, бързина по крилата, повечето атаки да минават оттам, игра с едно докосване. Това да се заложи като фундамент и да тренират националните отбори във всичките възрастови групи. Положителното е че Левски, ЦСКА и Лудогорец предпочитат тази схема, което улеснява самите футболисти от тези отбори максимално бързо да се впишат в националния. Това не означава че няма да бъдат викани и таланти от отбори, практикуващи други смени. Напротив, в състава бих включил отличаващите се футболисти от всеки отбор от А група, независимо как се казва той и кое място заема. Към легионери ще прибягвам рядко, само ако са твърди титуляри в отборите си и се представят добре.

Вратари
1. Владислав Стоянов
2. Пламен Илиев
3. Най-добре представящият се измежду: Георги Китанов, Иван Чворович, Божидар Митрев, Николай Михайлов. Точно в този момент това мисля че е Китанов.

Защитници
Много е сложен този въпрос. От настоящите със сигурност Петър Занев няма да го викам, Апостол Попов към момента не е готов за националния, на Бодуров много му се чудя. Може бих го викал, но за резерва. Иван Иванов и Терзиев ако са здрави мисля че могат да оформят титулярна защитна двойка. За бекове братята Миневи ще са ми титуляри. Евентуално Манолев може да го пускам десен бек - срещу Азърбайджан ми хареса, но в последните 2 мача бе разочарование - според зависи. Групата ще я допълня с Йордан Христов, Илия Миланов и Александър Александров - ако са здрави и са във форма. Ще следя много внимателно изявите на Стефан Велков, Пламен Гълъбов и защитниците на Берое. Поне двама от тях също ще викам на дадена сбирка на националите и в контролите и в "по-леките мачове" задължително ще ги изпробвам всичките.

Халфове
В сметките ми влизат: Дяков, Гаджев, Георги Илиев, Милен Гамаков, Симеон Славчев, Антонио Вутов, братята Цоневи, Чочев, Кристиян Малинов, Ивелин Попов, Георги Миланов, Михаил Александров, Златински, Карачанаков, Тонев, Неделев, Колев. Повечето от тях обаче в момента не са във форма или имат малко игрови минути с отборите си, което е пречка да ги повикам в групата в този момент.

Нападатели
Ще следя изявите на Венци Христов, Андрей Гълъбинов, Исмаил Иса, Цветелин Чунчуков, Илиян Мицански, Милчо Ангелов, Божидар Краев, Кирил Десподов, Едисон Йорданов. Който е в най-добра форма ще пускам него. Възможно е някой от тях да сложа на крилото или зад нападателя, ако е във форма и има достатъчно опит в клубния си отбор на тази позиция.

Колкото до Любо Пенев. Аз до последно имах безрезервно доверие в него. След последните 2 мача това вече не е така, не бих заел крайна позиция и не бих възразил нито при негово отстраняване, нито при оставянето му на поста. Обаче трябва да отбележа, че ако бъде сменен, това трябва да стане не само заради самата смяна, а ако има ясна алтернатива, около която всички можем да се обединим, защото копаенето на дъното е лесно. Също така трябва да се търси ОПИТЕН И ВЪЗРАСТЕН СПЕЦИАЛИСТ, врял и кипял в родната А група. С чужденци трябва много да се внимава и ако се прибегне към тях да са възрастни и да са доказани имена, чиито успехи са много повече от провалите.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 14 окт 2014 15:39

Видяхме вчера Норвегия как си пуска младите играчи и не пука грам, че нямат опит или ще изгорят психически!

Бъдещето на национала е свързано близнаците Миланови, Тонев, Славчев, Неделев, Чочев, Вутов както и младите футболисти на Литекс, Левски и Ботев!

Това е бъдещето на този отбор и е задължително поне в контроли да ги пробват и налагат!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Национален отбор”