Лично аз тези 2 мача, както и предния с Азербайджан бях тотално разочарован от играта ни ...абсолютно никаква идея, разпасана команда и нито един сякаш не знаеше какво прави на терена, толкова чак зле не сме били никога бе да се невиди

Срещу тренера едва ли щях да говоря, но снощи много ме ядоса с пускането на това леке Михайлов ...само заради тая простотия ще съм безкомпромисен и искам да си ходи! Преди това сякаш му вярвах, че наистина иска да промени нещо в отбора и да постигаме добри резултати, но явно пак трябва да се угоди някому ....еми съжалявам, но винаги съм мразел треньорите дето пускат само имена по терена, макар и да не играят!!!
Относно вратарите - Михайлов отстранен до живот, Владо Стоянов титуляр, Божидар Митрев и Чворович резерви, Китанов (ако няма други опции) ....Стоянов прави някоя и друга грешка напоследък, но е в пъти по-добре от Михайлов ...Чворович принципно си е стабиляга, Митрев е в добра форма, а Китанов поне като го гледам показва някакво израстване дори и в проблемния компонент - играта с крака
Защитници - Ап. Попов за мен няма достатъчно бързина да играе като бек, а като централен не играе в ЦСКА така че няма място в отбора ....може да се викнат играчи като Кирил Котев, Георги Терзиев, Александър Александров ...не казвам, че само тия ...но със сигурност са по-добре от Ап. Попов
Халфове - Чочев и Славчев спокойно може да са титуляри, млади момчета, сега като не играят за клубните си отбори са жадни са футбол и ще се хвърлят здраво (Пенев вместо да използва това решава да не ги пуска) ...може да не са титуляри, ама ще играят на 150% искат да се доказват и т.н. Плеймейкър обаче не се сещам кой може да бъде ....от номерата на Бадема ми писна, изобщо не го искам в национала и е на възраст, Ив. Попов може да прави само нещо на контраатака, ако има много пространство да бяга след топката ...но на нас ни трябва някой дето да стои по-близо до крака му топката

Нападатели не знам .....вече ми е ясно защо Бербатов се е отттеглил и е бил напълно прав с тези некадърници около него и накрая само той обира негативите! А "младите" ревяха, че сянката му им пречела .......просто трябва да се върне в национала май и да се гледа като писано яйце, защото друг можещ играч май нямаме.... наистина е страшно необходим и дано вече повече хора са го разбрали и само да го подкрепяме вместо да го псуваме и т.н. Бербатов никога не е бил еталон за бягане и не бива да очакваме това от него в национала, а просто да прави играта напред с пасове и т.н.