Кога ще се разбере и проумее ,че който и да дойде картинката няма да се промени ?! С тези играчи никога няма да видим голям форум , незнам ли какво могат - Михайлов , Миневци , Апостол Попов , Гаджев ?!
Норвежците пускат 15 годишен юнак кога и тук така ? Аман от шуробаджанащина
Михайлов освен да си бара ташаците и да мисли как да оправи Алисия друго не прави .
Любо Пенев - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Пената е пътник
Любо да си ходи, защото не поощрява изявилите се добре / Венци Христов срещу азерите/ , а вместо това лансира хора не играли добре и дори такива без достатъчен игрови минути
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Трябва ли да бъде сменен Любо Пенев още сега? За или против?
Тамън отлепихме ютията и сега пак сме на път да я залепим здраво
. Майтапа настрана, но доста критики се изсипаха върху главата на Пенев и от Ангел Славков, който беше гост в студиото на БНТ. И според мен критиките му са основателни. Славков коментира, че нямаме ясно изразен стил и игрови облик и това ми изглежда най-страшното в случая. Много от решенията на Пенев относно стартовия състав също изглеждат странни и не до там логични. Например капитанът на отбора Ивелин Попов през целия минал квалификационен цикъл игра зад нападателя и в по-централна роля, такава каквато играе и в клубния си отбор. Защо Любослав сега реши да го праща на крилото кой знае?! Апостол Попов като титулярен централен защитник е друго много дискусионно решение на селекционера. Апата в ЦСКА си играе най-често като ляв бек, освен това е и на години. Единственият реален довод Любо да го пуска ми изглежда това, че Попов се слави като защитник, който умее да изнася добре топката, но срещу хърватите например този елемент в играта ни куцаше доста. Все пак в Лудогорец разполагат с Александър Александров, който наскоро игра титуляр и срещу Ливърпул и срещу Реал Мадрид и мисля, че що-годе се справи. Относно вратарския пост и включването в игра на Михайлов също се видя, че може би не беше толкова удачен ход, най-вече заради първия гол, при който вратарят ни сякаш можеше да се намеси и по-добре. Малко шансове ми се струва, че се дават на играчи като Мишо Александров, Симеон Славчев( не е играл никога досега при Пенев или поне в официален мач) , Чочев(не е получавал повиквателна до сега). Вярно е, че последните двама не играят въобще сега в новите си отбори, но все пак са млади момчета, а за да ги купят Спортинг и Палермо значи имат качества. Вместо това разчитаме в центъра на терена на хора като Гаджев и Георги Илиев. Не че са лоши играчи, но Илиев специално е вече на години, а на Гаджев Пенев явно е голям фен, щом го пускаше дори когато в един период Влади не беше титуляр дори в клубния си Левски. Сашко Тонев е добър играч, но силата му е, когато играем по-бързо и на контраатаки, а в този мач норвежците играха с доста сгъстена защитна линия. Може да се каже, че Любо беше надигран тактически и въпреки голът, който отбелязахме, дошъл без да имаме чисто голово положение, пак загубихме в крайна сметка. Все си мисля, че щеше да е по-добре да бяхме играли в този мач, както миналите квалификации доста срещи, по-прибрани отзад и отпред да разчитаме на бързите ни футболисти като Попов, Манолев, Миланов и Тонев. Същото се отнася и за мача с хърватите. Не ми хареса и изказването на Пенев след двубоя, където изкара, че едва ли не сме играли добре и мачът е бил равностоен. Според мене след тази среща мястото на Любо е силно застрашено. А въпросът ми към вас е: Трябва ли Любо Пенев да бъде сменен още сега или да изчакаме края и на тези квалификации и тогава да се преценява спрямо резултатите и играта ни?????

Последна промяна от danko_sot на 14 окт 2014 10:42, променено общо 2 пъти.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Re: Трябва ли да бъде сменен Любо Пенев още сега? За или против?
Да.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
- the_blue_fan
- Контакти:
Дори с най-добрият треньор в света пак няма да се класираме ! 

ЛЕВСКИ СОФИЯ
След снощния мач вече все повече се убеждавам, че Любо трябва да бъде сменен на треньорския пост. Колкото и да нямаме играчи, снощи се видя, че нямаме и тактика - отбора беше разпилян, почти не се виждаха линиите в които трябва да са подредени играчите, няма е нужната мотивация и си личи, че Любо не може да надъха играчите. Изгбил е респекта от тях. Затова колкото по-бързо бъде сменен, толкова по-добре.

Дори и спечеления мач с/у Азербейджан бяхме трагични, аз не виждам никаква игра, никакви наченки на желание за победа, в края на миналите квалификации беше същото и от тогава никаква промяна, викат се играчи, които нямат качества и не играят в клубните си отбор, за мен това е недопостимо, трябва някой да поеме отговорност.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .
-
Тази сбирщина от селски футболисти и бездарни трeньори трябва да се измете!
Последна промяна от blue lagoon_1914 на 14 окт 2014 19:04, променено общо 1 път.
ЛЕВСКИ ШАМПИОН!
Да. Отборът явно върви надолу. Случайната победа над азерите не бива да ни заблуждава. Последните мачове се вижда една напълно хаотична, разхвърлена игра. Липсва тактическа дисциплина, липсва агресия и движение без топка. Играчите са слаби, но смея да твърдя, че нито Норвегия, нито Хърватия показаха нещо твърде стойностно. Просто нашия отбор го нямаше в тези два мача. Като добавим и множеството въпросителни, които предизвикват съставите на Любчо, то заключението е само едно - Оставка!
с тези играчи и пеп и моу в комплект да са треньори повече от тва няма да постигнат...
никитУ нямаше никакво място под рамката на вратата. за 2 сезона сиг има 5 мача, ама нали тати е шефче трябва да го пробута... почваме с един нападател в лицето на венци христов??? пускай гълабинов бе. тоя път поне гаджев не беше титу... защитата отсъстваше, средата и нея я нямаше. просто няма един за който да кажеш - тоя се опита да направи нещо ама не му се получи. просто некадърността е пълна...
по-нагоре се чуха мнения за славчев и чочев - е извинявай ама не може хора, които нямат и 5 минути в клубните си отбори да бъдат национали - абсурдно е просто. като вземат да играят по-редовни тогава да ги вика.
никитУ нямаше никакво място под рамката на вратата. за 2 сезона сиг има 5 мача, ама нали тати е шефче трябва да го пробута... почваме с един нападател в лицето на венци христов??? пускай гълабинов бе. тоя път поне гаджев не беше титу... защитата отсъстваше, средата и нея я нямаше. просто няма един за който да кажеш - тоя се опита да направи нещо ама не му се получи. просто некадърността е пълна...
по-нагоре се чуха мнения за славчев и чочев - е извинявай ама не може хора, които нямат и 5 минути в клубните си отбори да бъдат национали - абсурдно е просто. като вземат да играят по-редовни тогава да ги вика.