Мнениеот BG-BateGoyko » 13 окт 2014 23:43
Жалко... Очаквах истинската Кауза да ни зарадва всичките ама ... Трагедия, трагикомедия... Все едно гледам мач от родната "А" кочина. Не е нормално другата "Кауза" да има дух, а истинската "Кауза" да е една гаща плява... Ама и треньора един отбор пусна мааааа.... Ни защита, ни център, ни флангове, ни вратар... Все едно с ревю си ги избирал. За какво е Никиту на вратата някой мое ли ми каза? Ми тая централна защита, при условие че имаш български централни защитници играещи в Шампионска лига. Не, та не. Будуров дето с Фулам го мятат като лайнян вестник. Или пък Апостолчо. И двамата без психика и нерви да изнасят качествено топката. Не искам и не трябва да правя сръвнение с Лудите, ама ако я имаха малко тая психика и агресия, и най-вече непокизма срещу кого играят - малко по друго щеше да е. И имаш един Мишо Александров дето е редовно крило в Шампионската, ама цъ... Центъра отсъства. Там Дяков няма с кой едно пасче да си подаде. Някакъв измислен пустиняк Тонев на крило... Абе не ми се говори. Пълна боза! Жалко!!! Жалко!!! И с тия трагини дълги подавания и бягания до края на игрището с цел центриране.... абе едно към едно българската коинка от местното първенство. За тях друга игра няма.