ЕК 2016: Азербайджан - България - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: ЕК: Азербайджан - България - 1:2 FT

Мнениеот peliforewer » 10 сеп 2014 11:19

soccerav написа:
W84me написа:
soccerav написа:Слаба игра и заслужени 3 точки. А. Попов и Гаджев са доказани некадърници, надявам се Любо да им намери заместници и да си стоят на пейката. Мицански трябва да започва титуляр, много добре си играе момчето. Стоянов е най-добрия ни вратар, няма спор, че той трябва да е на вратата, всеки прави грешки. Когато се върнат капитана и Иван Иванов отбора ще изглежда още по-добре. Хърватите трябва да ги бием тук, единствено с Италия можем да си позволим да паднем.

Гаджев е единствения на терена с мисъл в играта, другите са на тема юруш!

Гаджев е един от малкото, които не знаят къде се намират!

Гаджев допусна доста грешки,но се раздаде на терена,особено след гола на азерите,за който определено имаше вина,направи и някои хубави неща,особено паса към Гълъбинов,когато нападателя пропусна от чиста позиция.Мисля че Чочев би свършил добра работа в центъра,но не знам защо го няма в отбора,контузия или някакво наказание.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 10 сеп 2014 11:20

Хърватия ги гледах в репортажа срещу Малта. Не си даваха особен зор, почти на ходом играеха, след което остро подаване, рязко избухване и така стана втория гол, както и двете греди. Първият на Модрич бе почти копие на този, който пусна Владо Стоянов снощи. "Максимир" беше полупразен.

Срещу нас обаче едва ли ще играят така на ходом, в София оборотите ще са по-високи. С преса срещу градивните им футболисти обаче, може да спънем и тяхната игра.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 10 сеп 2014 11:23

peliforewer написа:Мисля че Чочев би свършил добра работа в центъра,но не знам защо го няма в отбора,контузия или някакво наказание.

Чочев беше титуляр за U-21 срещу Дания снощи.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 10 сеп 2014 11:23

Добре е, че старта е с победа. Не бих казал, че победа над азерите е велико постижение, но не трябва и да се обезценява тотално. Като домакини често са много надъхани, но нашите в немалка част от мача държаха нещата под контрол и не позволяваха на азерите да опитат някаква игра на ентусиазъм и мускули. Все пак този успех не трябва да успокоява никого, подобен ще са мачовете с Норвегия и гостуването на Малта, а ще има къде къде по-тежки мачове (с Италия и Хърватия).
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 10 сеп 2014 12:06

Първо, честита победа на всички :) ! Тя беше най-важна. Играта не беше на тази висота на която ни се иска да бъде, но пак казвам - 3-те точки са най-важни на този етап. Квалификациите тепърва започват, ще имаме възможност да си подобрим играта оттук нататък, на нови хора ще бъде даден шанс.... Не бъдете песимисти още от началото 8-) .

ПП. кой беше последният мач в който двама наши нападатели вкараха голове :lol: ? Нещо не се сещам.... :mrgreen:

Jr Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr Moraes » 10 сеп 2014 13:33

Наистина е хубаво ,че двама нападатели ни вкараха головете(единственото хубаво нещо вчера),надявам се този пропуск на Гълъбинов да не му окаже негативно влияние защото за мен е доста по-класен от двамата голмайстори вчера.Кой нападател не е правил пропуски от чисти позиции.И все пк ЧЕСТИТА ПОБЕДА ! По-добре 3т. със слаба игра отколкото да смачкаме противника и да загубиме 3т или в най-добрия случай да вземем само 1т.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 10 сеп 2014 13:39

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jl6y-8uf93Y&list=PLUdNQVlGWORiMqTgfaZwP4D0LCMnDm5Sl[/youtube]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 10 сеп 2014 13:49

Защо само на мен ми се струва, че играта ни вчера беше всичко друго, но не и слаба? Да, направихме 2-3 сериозни грешки в защита, не създадохме и достатъчно като бройка чисти голови положения, но като изключим това контролирахме мача от първата до последната минута, натискахме и пресирахме в над 50% от времето, тотално доминирахме, имаше идея и креативност в атаките, Жоро Илиев, Гаджев, Манолев, Бодуров и нападателите се представиха повече от добре, Неделев показа израстване, борихме се за всяка топка. Аз такова доминиране над противника от нашите не съм гледал от много много години насам (може би с изключение на последното домакинство с Малта, но не и реванша ;) )
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 10 сеп 2014 14:04

doktora25 написа:Защо само на мен ми се струва, че играта ни вчера беше всичко друго, но не и слаба? Да, направихме 2-3 сериозни грешки в защита, не създадохме и достатъчно като бройка чисти голови положения, но като изключим това контролирахме мача от първата до последната минута, натискахме и пресирахме в над 50% от времето, тотално доминирахме, имаше идея и креативност в атаките, Жоро Илиев, Гаджев, Манолев, Бодуров и нападателите се представиха повече от добре, Неделев показа израстване, борихме се за всяка топка. Аз такова доминиране над противника от нашите не съм гледал от много много години насам (може би с изключение на последното домакинство с Малта, но не и реванша ;) )

Защото явно очакванията са всеки мач да бием по 3-4 на 0 като Испания и Германия. В противен случай нищо не сме направили.
Само Левски!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 10 сеп 2014 14:18

Не знам дали сме гледали различни мачове, но снощи единственото хубаво нещо беше резултата. Продължавам да твърдя, че Азербайджан е много слаб отбор и при нашите левашки грешки при малко по-силен противник щяхме да бъдем наказани. Нека не се заблуждаваме. Играхме без желание и оставяхме инициативата на азерите. Единствено Георги Миланов беше на необходимото ниво. Този път късмета ни покри, но на Любо трябва да светне червената лампичка. За съжаление са прави хората, които казват, че това ни е потенциала. Аз друг освен Сашо Тонев на прима виста, който би могъл да е в този отбор не се сещам. В "А" група е пълно с чужденци, а българите, които могат да си вържат обувките и пазят равновесие моментално отиват в чужбина. Следващия мач с Хърватия е много важен. Ако ги бием, вече може дори да правим сметки за първите две места, при положение, че си вземем мачовете с малките отбори разбира се. Ще стискам палци също така Италия и Хърватия да си спретнат два хикса в групата.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Национален отбор”