ЕК 2016: Азербайджан - България - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: ЕК: Азербайджан - България 09.09.2014/18:00

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 сеп 2014 09:42

Убедителна победа с 2-3 гола разлика за нас. :roll:

Така смятам към момента.
Не играхме никак зле в предходните квалификации... През повечето време !
Който помни мача в Италия ще се сети, че спокойно можехме да го вземем, дори с разлика.

Ако направим подобна игра и сега, срещу азерите, убедителният успех ще бъде факт.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 05 сеп 2014 10:02

Не разбирам на какво отгоре повечето мнения са за "Х" или даже за 2ка!? Азерите са "кучета", особено като домакини, играят с много желание и много тичане ( нашите не обичат да тичат). Нямат някаква сериозна класа като изпълнители, но ние нямаме предимство и тук.
1,2:0
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

scot

Мнениеот scot » 05 сеп 2014 10:13

Загуба за БФС!

Ще ми се да паднем с 5 гола разлика. Че да не ни залъгват от бфс-то с некви класирания, стратигии, бъдещи успехи. Лешоядите само чекат некви пари от Уефа за класиране. било то и на марсиянската купа. Никъв напън за развитие на футБолот. Само трее се лапа.
Ха дано азерите взривят атомната бомба. А да, ше има и още един положителен ефект. Край на безкрйнтие студия и коментари как ше си вържем връзките на обувките, тоя щел да вуезе и да бием, оня щял да спаси.....
Телевизионна тишина. Толкоз е успокоително.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 05 сеп 2014 10:30

Искам победа! Няма лесни квалификации, така че трябва да се потрудим!

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 05 сеп 2014 10:35

russia написа:
cska-632 написа:
BadBoy написа:Колкото и да не ми се иска предстои едно голямо сгромолясване на отбора, а по-доста аматьорски начин почваме, как може да викаш наказан играч, който освобождаваш поради контузия.

Едно време изкукуригалия Димитър Пенев спаси ЦСКА от служебна победа, след като БФС бяха забравили да съобщят на клуба, че не помня вече кой няма право да играе поради натрупани жълти картони, но Чичо Митко си водеше тефтерче.

Спасил ги от служебна победа? :? Или от служебна загуба? Май от друго място ти кукуригат, а? :lol:
Ти ако си фен на ЦСКА, значи аз съм фен на Азис :roll:

За разлика от теб съм привърженик, не хейтър.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 сеп 2014 10:37

scot написа:Загуба за БФС!

Ще ми се да паднем с 5 гола разлика. Че да не ни залъгват от бфс-то с некви класирания, стратигии, бъдещи успехи. Лешоядите само чекат некви пари от Уефа за класиране. било то и на марсиянската купа. Никъв напън за развитие на футБолот. Само трее се лапа.
Ха дано азерите взривят атомната бомба. А да, ше има и още един положителен ефект. Край на безкрайните студия и коментари как ше си вържем връзките на обувките, тоя щел да вуезе и да бием, оня щял да спаси.....
Телевизионна тишина. Толкоз е успокоително.

Няма смисъл от нихилизъм, братле.

Дали ще бием, или ще паднем, БФС нема мърдане.
Пак си получават средства от УЕФА, ФИФА... И т.н.
И последни да сме в света, нищо няма да се промени.
Футболът ни, отново ще продължи да се управлява от некадърници... Че някои от тях са и алчни, от това нагоре.

То, какво ли ни е наред, че да искаме БФС и Клубовете ни да се управляват от читави хора ?
Достатъчно е да видим в политиката ни какви помияри са се намърдали ...
А то политиката и политиците ни, са отражение на всичко.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

scot

Мнениеот scot » 05 сеп 2014 10:44

Няма смисъл от нихилизъм, братле.

Дали ще бием, или ще паднем, БФС нема мърдане.
Пак си получават средства от УЕФА, ФИФА... И т.н.
И последни да сме в света, нищо няма да се промени.
Футболът ни, отново ще продължи да се управлява от некадърници... Че някои от тях са и алчни, от това нагоре.

не мисля така. Навремето, батето, се нагласи шефче на бфс, само заради парите от световното. Колкото по-големи премии, толкоз по гоуема мърша я напада. Плюс, че на лечков и разните му други "лидери" вече им прекипе от отцъствия на финали. Искаха "гаранции за класиране", за да могат да оправдаят управленството си. Начи, кат немат морал, чест и достойнство да си признаят кво направиха и да се махнат - секирата! Никви класирания, кретай на трохи и влечи позора за загробването на бг футболот. Явно требе още да им се обеснева на терена. ай Азерииииииииииии..... мачкай на 5!
И не, не е нихилизъм. Реализъм и гняв му викам на тва. гребе да кажеш, че котето е гурляво преди да е фанало краста.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 05 сеп 2014 11:04

Гаден противник. Могат да паднат или да вземат точки от всеки средностатистически отбор. Много зависи как подхожда противника им към тях. Не са никаква сила, но подценяване или пестене на сили срещу тях могат да си позволят само силните отбори, а за останалите (като нашия) това може да докара главоболия и дори загуба на точки.

За мен лично това е троен мач, при излъчване на победител най-вероятно ще бъде победа с гол разлика, два ми се вижда възможно, но трудно.
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 05 сеп 2014 11:36

Оня ден руснаците ги разсипаха за едно полувреме, като им вкараха три гола. Забелязваше се, че центриранията ги затрудняват и дано Лупо започне мача с Гълъбинов в атака, а не дребосъка Гъргоров. Имат и разни натурализирани чужденци, но не вдигат кой-знае колко класата им. Някой да знае кои ще играят в центъра на нашата защита :? защото ми се струва, че там сме най-зле :( От мен 1:1 Любо ни показа в предните квалификации, че може да прави равни мачове на чужд терен. :)

Потребителски аватар
paskaleevich
Контакти:

Re: ЕК: Азербайджан - България 09.09.2014/19:00

Мнениеот paskaleevich » 05 сеп 2014 11:48

Смятам, че можем да ги бием, не разбирам защо има толкова негативизъм сред коментарите...
Извинявам се за грешката, мача е от 19:00.
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.

Върни се в “Национален отбор”