Отчетът на Мъри пред БФС!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Отчетът на Мъри пред БФС!

Мнениеот Old_death » 25 ное 2009 12:25

Не вика само от Левски и ЦСКА. Вика и от Литекс. Кой предлагаш да извика от А група?

Crap, ти си извратен!!! Как може да си сложиш такава снимка...

Абсолютно съм съгласен с тебе.Вика и Бандаловски от Локо,но не е това вината му.Все пак в тия три отбора играят най-добрите играчи в момента.Вината му е че няма собствено мнение,слуша Раев и Танев за всичко.Ако няма волята да отстоява мнението си,мястото му не е тук!Марков е прав за едно нещо.Него го изгониха след един равен със световния шампион!!!Тоя некадърник откри на два пъти световнонеизвестния отбор на БАТЕ,оправи самочувствието на Кипър,извика куп "перспективни" играчи над 33 годишна възраст и то за приятелска среща,вместо да се огледа за подмладяване на състава и още куп изцепки.Апокалипсиса ли трябва да дочакаме,за да се махне от това място!Истината е само в един чуждестранен специалист!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 25 ное 2009 12:27

Old_death написа:
Не вика само от Левски и ЦСКА. Вика и от Литекс. Кой предлагаш да извика от А група?

Crap, ти си извратен!!! Как може да си сложиш такава снимка...

Абсолютно съм съгласен с тебе.Вика и Бандаловски от Локо,но не е това вината му.Все пак в тия три отбора играят най-добрите играчи в момента.Вината му е че няма собствено мнение,слуша Раев и Танев за всичко.Ако няма волята да отстоява мнението си,мястото му не е тук!Марков е прав за едно нещо.Него го изгониха след един равен със световния шампион!!!Тоя некадърник откри на два пъти световнонеизвестния отбор на БАТЕ,оправи самочувствието на Кипър,извика куп "перспективни" играчи над 33 годишна възраст и то за приятелска среща,вместо да се огледа за подмладяване на състава и още куп изцепки.Апокалипсиса ли трябва да дочакаме,за да се махне от това място!Истината е само в един чуждестранен специалист!

За Танев не мога да кажа нищо, но Наско не го слуша. АКо го беше слушал нямаше да извика Иван Иванов, след като последният беше бойкотирал младежите. Като се замисля, не е ли точно Лъчо агент на Иванов?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 ное 2009 12:36

За Танев не мога да кажа нищо, но Наско не го слуша. АКо го беше слушал нямаше да извика Иван Иванов, след като последният беше бойкотирал младежите. Като се замисля, не е ли точно Лъчо агент на Иванов?
Мениджър на Иванов е ако не се лъжа Емил Данчев...
А относно това дали Мъри слуша Наско...Ти вярваш ли, че още той щеше да е треньор ако не го слушаше - аз не
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 25 ное 2009 12:42

ros написа:За Танев не мога да кажа нищо, но Наско не го слуша. АКо го беше слушал нямаше да извика Иван Иванов, след като последният беше бойкотирал младежите. Като се замисля, не е ли точно Лъчо агент на Иванов?
Мениджър на Иванов е ако не се лъжа Емил Данчев...
А относно това дали Мъри слуша Наско...Ти вярваш ли, че още той щеше да е треньор ако не го слушаше - аз не

Не мисля, че от Наско зависи кой ще е треньор и кой не. Не знам дали Мъри го слуша. Има само 1 случай, в който ми направи впечатление, че не го послуша. Точно в случая Иван Иванов. Честно казано даже не знам каква точно е работата на Наско и в какво се изразява.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 ное 2009 12:01

Няма смисъл да чета всички мнения по темата,защото им хора,които е безкрайно несериозно дори да бъдат четени.Не виждам кое от доклада не е вярно?Че няма да го оставите човека на мира е ясно,но поне дано не сте срещу отбора заради него,убеден съм,че ще има и такива де,няма начин...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 27 ное 2009 14:06

acmilan написа:Няма смисъл да чета всички мнения по темата,защото им хора,които е безкрайно несериозно дори да бъдат четени.Не виждам кое от доклада не е вярно?Че няма да го оставите човека на мира е ясно,но поне дано не сте срещу отбора заради него,убеден съм,че ще има и такива де,няма начин...

защото им хора, които е безкрайно несериозно дори да бъдат четени?! :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 ное 2009 17:51

crap написа:
acmilan написа:Няма смисъл да чета всички мнения по темата,защото им хора,които е безкрайно несериозно дори да бъдат четени.Не виждам кое от доклада не е вярно?Че няма да го оставите човека на мира е ясно,но поне дано не сте срещу отбора заради него,убеден съм,че ще има и такива де,няма начин...

защото им хора, които е безкрайно несериозно дори да бъдат четени?! :lol: :lol: :lol:

Да бъдат четени техните писания,истина е,че не съм бил съвсем точен.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Национален отбор”