Без Стратега ще гледаме световното в ЮАР през крив макарон..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Без Стратега ще гледаме световното в ЮАР през крив макарон..

Мнениеот crap » 22 ное 2009 09:30

bucky_barabata написа:Който играе Football Manager 2010 може да отвори профила на Пената и да види как са му оценени възможностите. Според мен, уникално точно. Working with youngsters-20; Judging players abillity-19; Judging players potential-19; Managing-2; Tactical-2... Пената не е за старши треньор. Пената е за скаут, да върви Събота и Неделя да гледа мачове и да казва кой става и кой не, а през седмицата да си пие ракията под асмата в Мировяне.

ХАХАХААХАХАХ!!!! ПО-ГОЛЯМО БЕЗУМИЕ НЕ БЯХ ЧУВАЛ!!!!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 22 ное 2009 09:32

acmilan написа:
Oziris написа:
acmilan написа:Пълен абсурд е да казваш,че равният с Албания на Пената няма значение,а победата му над Румъния и загубата на Мъри от Кипър имат :lol: Изненадвате ме с всеки изминал ден.Забавно е :P

И на мене ми е забавно :P С такива мислители като тебе сме тръгнали към 4-а урна за по-следващите квалификации.

Много ти благодаря за иронията.Уникален идиот съм,щом смятам,че е абсурд двойният ти аршин спрямо Пената и Мъри :mrgreen: Как може издънката на отбора при Пената да няма значение,а тази при Мъри да има,бе,човек,ти сериозно ли си го мислиш това?Пената пое отбора с едно равенство с по-слаб съперник,а Мъри с две такива равенства.И нима Мъри е по-виновен от Стратега?Малоумно е...

"мъри" е чисто и просто "мъри", нищо повече, и самото му сравняване с Пената говори за пълна липса на разсъдък. А за 4тата урна съм го казал отдавна, и така и ще стане.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 ное 2009 11:05

Крап,аз говоря с факти,ти с фенски изказвания,заченати в крайния сектор след обилно количество алкохол :mrgreen: :lol: .Несериозно е...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 ное 2009 12:42

Защо някои говорят за "бронзовия" медалист Д.Пенев?Тези със жълтите фанелки дето вкараха 4 гола не бяха ли шведите.Или,може би,съм пропуснал награждаването?Апропо,не беше ли чичо ви Митко на треньорската скамейка в този "бой"(щото мач,на английски е,когато две неща са почти равни)?
Последна промяна от blue avalanche на 25 ное 2009 01:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 24 ное 2009 17:27

acmilan написа:Крап,аз говоря с факти,ти с фенски изказвания,заченати в крайния сектор след обилно количество алкохол :mrgreen: :lol: .Несериозно е...

Колко човека ползвате тази регистрация?
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 ное 2009 11:54

crap написа:
acmilan написа:Крап,аз говоря с факти,ти с фенски изказвания,заченати в крайния сектор след обилно количество алкохол :mrgreen: :lol: .Несериозно е...

Защо трябва повече от един човек да ползва тази регистрация?Ползвам я единствено аз.А ти няма ли да смениш идиотския си аватар?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 27 ное 2009 14:07

acmilan написа:
crap написа:

Защо трябва повече от един човек да ползва тази регистрация?Ползвам я единствено аз.А ти няма ли да смениш идиотския си аватар?

[offtopic]Аз също смятам че твоя е идиотски, ще го смениш ли?[/offtopic]
YA GUNNERS YA

Върни се в “Национален отбор”