EП до 19 : България - Германия - 0:3 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: EП до 19 : България - Германия - 0:3 FT
Разбиоха колектива като взеха момчета, които нямат заслуги за класирането.
Стивън Петков защо не е с отбора 

-
- Контакти:
Ало специалистите,айде да не казвате,как да е нареден отбора?Имаме всички шансове да победиме Сърбите и Украйна.
Всички да се изнасят в чужбина преди да е е късно.
В България само ще пропаднат. Вижте един Антонио Вутов колко е напреднал за 6 месеца в Удинезе. Тука момчетата ще тъпчат на едно място, вместо да отидат в отбори с качествени треньори, разполагащи с модерни бази и където има по-голяма конкуренция.
Видяхте какво ни е първенството.
Топ играчите тук стават за резерви в Майнц (Неделев). Разбрахте какво е нивото на подготовка на младите, когато Жоро Миланов стъпи за пръв път в ЦСКА Москва. Родното ни първенство няма да спечели много от наличието на 4-5 опропастени таланта повече.
Но ако отидат на играят при "белите" хора, националният ни отбор ще спечели много. Младите трябва да последват примера на Славчев, Неделев, Чочев, Тонев и Миланов. Иначе ще станат поредните провали - Лъчо Балтанов, Тодор Христов, Хичо, Симеон Райков, Иван Караджов, Георги Христов, Тодор Чаворски, Боян Табаков и още 1000 още.

Видяхте какво ни е първенството.

Последна промяна от Долгопол на 20 юли 2014 06:22, променено общо 9 пъти.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
Нормален резултат. Аз съм свидетел как тренират и при какви условия се подготвят германците. България не разполага с такива условия, специалисти и набор от таланти, които да се конкурират по между си.
Долгопол написа:Всички да се изнасят в чужбина преди да е е късно.В България само ще пропаднат. Вижте един Антонио Вутов колко е напреднал за 6 месеца в Удинезе. Тука момчетата ще тъпчат на едно място, вместо да отидат в отбори с качествени треньори, разполагащи с модерни бази и където има по-голяма конкуренция.
То в чужбина само за нашите ''таланти'' питат.
- popokutepetel
- Контакти:
Reckless написа:Нормален резултат. Аз съм свидетел как тренират и при какви условия се подготвят германците. България не разполага с такива условия, специалисти и набор от таланти, които да се конкурират по между си.
Май не си гледал мача

От тва което успях да гледам,нашите стояха много добре на терена и много малко не им достигаше да отбележат.Германия трябваше да завърши мача с играч по-малко! Може да запишем добри резултати срещу Сърбия и Украйна,ако момчетата играят по същия начин.
Вутов рисуваше,много ми хареса.
Вутов рисуваше,много ми хареса.
Офтопик:
Офтопик: