EП до 19 : България - Германия - 0:3 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: EП до 19 : България - Германия
Ужасна игра отзад...
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Прави ми впечатление и огромната разлика във физика на нашите и немците. Особено Вутов, горкият е като клечка за зъби, редом до немските защитници. Физическата способност на немците е с решаващ принос за разликата между двата тима. Показаха го и на световното...
То ужасната игра е навсякъде особено този Десподов не стига че не си дава зор в дефанзивен план ами сигурно няма и един точен пас за цял мач, да не говорим за спечелено единоборство. Цонев също е трагедия.
Единствено този Вутов ми харесва и до някъде онзи Колев .
Единствено този Вутов ми харесва и до някъде онзи Колев .
- bilyaletdinov
- Контакти:
Сашо Димитров не трябваше да си пипа отбора, който спечели класирането за финалите в Унгария. Германия ни превъзхожда във всички аспекти. Вутов си личи, че за 6 месеца в Примаверата на Удине е дръпнал страшно много..
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- Udoji90
- Контакти:
Ахх, това щеше да е много красив гол...
Защо си мисля, че вратаря на немците изби топката с ръце извън наказателното, а точно това не дадоха на повторение?
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
Тактическата и физическата им подготовка е просто от друго ниво.
Но не мисля, че има какво друго да се очаква от нашите...Нали всички гледаме "А" група...знаем си нивото?!
Но не мисля, че има какво друго да се очаква от нашите...Нали всички гледаме "А" група...знаем си нивото?!
- paceto
- Контакти:
dunavfc написа:Прави ми впечатление и огромната разлика във физика на нашите и немците. Особено Вутов, горкият е като клечка за зъби, редом до немските защитници. Физическата способност на немците е с решаващ принос за разликата между двата тима. Показаха го и на световното...
Да не говорим, че почти всички немци приличат на 25 годишни, а не на по 17-19.
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Играхме добре аз оптимист, че можем да се класираме за Световното. Определено 3:0 не е точният резултат не заслужаваха да паднат с толкова. Все пак и това е Германия не кой да е отбор.
- Udoji90
- Контакти:
Е, жалко. Груби грешки допуснахме в защита, а Германия наказват лошо в такива ситуации. През второто полувреме направихме някои добри неща напред, но прекалено късно. При малко повече концетрация можеше да върнем поне 1 гол - дано нещата в даден момент да не опрат до голова разлика. За мача с Украйна си трябват някои промени в защита, макар че и опциите като цяло не са много. Дано няма и нови контузии.