EП до 19 : България - Германия - 0:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Re: EП до 19 : България - Германия

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 19 юли 2014 13:20

Равен, може би. Ако стане изненада, още по-добре :!: 8-)
Изображение Изображение

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 19 юли 2014 13:51

От двете групи по 4 отбора
първите 3 се класират за световното !

т.е. трябва да бием някой, равен не ни устройва.

Успех на лъвчетата!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 юли 2014 15:25

В такава възраст, абсолютно всичко е възможно ! Можем да загубим и 3-те мача, може да станем и шампиони....Въпрос на самочувствие, увереност и малко късмет.
Последна промяна от dunavfc на 19 юли 2014 18:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Рашим Акбар

Мнениеот Рашим Акбар » 19 юли 2014 15:51

Двата отбора играха контрола преди няколко месеца и завършиха 0-0.

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 19 юли 2014 15:58

При "малките" все още може да ги излъжем,на база на талант и инат.Колко "германци" като Кедира,Юзил,Боатенг и Клозе има в юношеския отбор на Германия....питам само.

Eleril
Контакти:

Мнениеот Eleril » 19 юли 2014 16:00

Успех на момчетата!Довечера всички пред Евроспорта да гледаме :D Както каза един съфорумец по-рано - на тази възраст всичко е възможно.Стискаме палци.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 юли 2014 16:28

red__army написа:При "малките" все още може да ги излъжем,на база на талант и инат.Колко "германци" като Кедира,Юзил,Боатенг и Клозе има в юношеския отбор на Германия....питам само.

1. Това за таланта не знам откъде ти дойде наум... :roll: Ако погледнеш разширения им състав, с 4-5 изключения, всичките са от отбори от Първа бундеслига, а там некадърниците виреят малко трудно. ;)
2. Това за "германците" пък е малко тъпичко, като се има предвид колко "българи" (а те са много, вЕрвай ми) като Наим Сюлейманоглу (или Наум Шаламанов, както предпочиташ) са се състезавали и са прославяли България. Конкретно за Кедира и Боатенг - те са (или не са) германци толкова, колкото Едисон Йорданов е (или не е) българин - нито повече, нито по-малко... 8-)

http://www.dfb.de/index.php?id=500113&no_cache=1

П.П. Месут Йозил = Наим Сюлейманоглу, с малката разлика, че вторият избяга от България, за да се състезава за Турция... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 юли 2014 16:48

Няма да е лесно, но какво от това ;) Успех на момчетата!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 19 юли 2014 17:13

Captain Stottlemeyer написа:
red__army написа:При "малките" все още може да ги излъжем,на база на талант и инат.Колко "германци" като Кедира,Юзил,Боатенг и Клозе има в юношеския отбор на Германия....питам само.

1. Това за таланта не знам откъде ти дойде наум... :roll: Ако погледнеш разширения им състав, с 4-5 изключения, всичките са от отбори от Първа бундеслига, а там некадърниците виреят малко трудно. ;)
2. Това за "германците" пък е малко тъпичко, като се има предвид колко "българи" (а те са много, вЕрвай ми) като Наим Сюлейманоглу (или Наум Шаламанов, както предпочиташ) са се състезавали и са прославяли България. Конкретно за Кедира и Боатенг - те са (или не са) германци толкова, колкото Едисон Йорданов е (или не е) българин - нито повече, нито по-малко... 8-)

http://www.dfb.de/index.php?id=500113&no_cache=1

П.П. Месут Йозил = Наим Сюлейманоглу, с малката разлика, че вторият избяга от България, за да се състезава за Турция... :lol:

...до 18 годишни всички са еднакво талантливи.След това идва треньорски качества и методи на подготовка.Не...не,въобще не ми разтягай ластици, кой,как е прославял България,на щангиста родителите му са родени в България...въпросните футболисти не са германци...за тях не съм сигурен,но за родителите им, съм убеден че се кланят на друг Господ,и не са родени в Германия,нито дори на 100 км от там.А на 5000 км от границите на Германия....демагогиите си,ми ги спести.Не уча в НБУ-София.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re:red__army

Мнениеот Странджата » 19 юли 2014 17:45

red__army
Не забравяй, че Наим Сюлейманоглу живя и се готви в България „под вънкашност чужда и под име ново”, и с сърце голямо, но не за „кръст готово” ;). Е, и като реши да емигрира там, къдетоможе да се нарича така, както той иска, държавата наша прибра един милион в не българска валута за това право да живееш и се състезаваш, където ти желаеш. После не малко други се възползваха, макар да бяха кръстени в християнска църква. Та затова по-полека с това кой е германец, кой е българин. Иначе Швейцария ще останат без отбор ...

Върни се в “Национален отбор”