turbogena написа:Според мене му завиждат ,колкото и да го плюете за мене Бербатов е голям футболист ,Сър Алекс не взима случайни футболисти в неговия велик отбор ,а се вижда с просто око ,че Митко не може да разгърне потенциала си в нац. отбор ,ама все пак нормално ,като не можем да намерим читава защита пати целия отбор
Поздравявам те, за мнението ти. Сигурен съм , че има и други привърженици на Левски които мислят като теб, но не смеят да го изкажат гласно, за да не излезе , че са предали синята идея. А, аз пак ще кажа: - става въпрос за българин и за рекорд в Националния отбор.
Нормано е да има завист, даже и от 4-тите в света. Дали е злобна завист или благородна, все я има. И няма как иначе. Защото тук става въпрос за индивидуално отличие. Вярно , че едва ли някога българския отбор ще успее да постигне такова класиране на световно, но кой от всичките футболисти може да се изрепчи и да каже: аз сам станах 4-ти в света.Но кой от всички тях (без Стоичков, разбира се), може да се похвали , че е най, в някакъв аспект от футболната игра. Това също е съревнование, и който не е успял, нормално е да завижда на победителя. Още повече , че за постижението си Бербатов получи само едно полуусмихнато честито. А това е рекорд, който може да се увеличи и едва ли в близките 20-30 години, ще има кой да го достигне.