Завиждат ли на Берба, 4-те в света?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Завиждат ли на Берба, 4-те в света?

Мнениеот msm » 20 ное 2009 18:58

turbogena написа:Според мене му завиждат ,колкото и да го плюете за мене Бербатов е голям футболист ,Сър Алекс не взима случайни футболисти в неговия велик отбор ,а се вижда с просто око ,че Митко не може да разгърне потенциала си в нац. отбор ,ама все пак нормално ,като не можем да намерим читава защита пати целия отбор :evil:

Поздравявам те, за мнението ти. Сигурен съм , че има и други привърженици на Левски които мислят като теб, но не смеят да го изкажат гласно, за да не излезе , че са предали синята идея. А, аз пак ще кажа: - става въпрос за българин и за рекорд в Националния отбор.
Нормано е да има завист, даже и от 4-тите в света. Дали е злобна завист или благородна, все я има. И няма как иначе. Защото тук става въпрос за индивидуално отличие. Вярно , че едва ли някога българския отбор ще успее да постигне такова класиране на световно, но кой от всичките футболисти може да се изрепчи и да каже: аз сам станах 4-ти в света.Но кой от всички тях (без Стоичков, разбира се), може да се похвали , че е най, в някакъв аспект от футболната игра. Това също е съревнование, и който не е успял, нормално е да завижда на победителя. Още повече , че за постижението си Бербатов получи само едно полуусмихнато честито. А това е рекорд, който може да се увеличи и едва ли в близките 20-30 години, ще има кой да го достигне.
Последна промяна от msm на 20 ное 2009 19:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 ное 2009 19:04

msm,темата не е кой харесва Бербатов и кой не,а интервюто на Христо Бонев.Банално е във всяка тема да пишеш как еди кой си бил злобен,мразел Бербатов и т.н.Убеден съм,че няма защо да бъде мразен Митко,той е голям футболист,голмайстор на националния отбор,това е неоспоримо.Всеки приема по-различен начин приносът му за отбора и има право на мнение,което,ако се различава от твоето,няма нужда да бъде заклеймявано от теб.Едва ли левскарите го мразят,защото им е донесъл само радост.На цесекарите обаче,донесе една калъфка.На нас,останалите фенове,ни се иска той да вкарва във важните мачове и националите да са на голямо първенство.Когато това стане,уверявам те,няма да има критики към него.Но,разбери,всеки може да бъде критикуван,никой не е повече от другите,всички сме хора.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 20 ное 2009 19:10

_RoKi_ написа:Грешно мислиш ти и не само ти,почти всички цскари.Защо смятате,че щом е играпл в ЦСКА,сега го мразим.За себе си мога да кажа,че това е пълна глупост...аз не разграничавам таланта и качествата на един футболист от отва къде играе,а мисля,че и много други левскари мислят като мен...Спрете да си въобразявате,че като е играл в ЦСКА е мразен от левскарите :)

Факта, че не оценяваш едно постижение, а търсиш причина да го омаловажиш, показва само по себеси , какво е отношението ти, към самия човек. Предполагам, че не го познаваш лично, и лично той не ти е направил нищо, с което да предизвика толкова негативизъм в теб, че да не можеш да кажеш едно - браво за постижението. Мисля, че точно ти каза:
Според мен има значение,едно е да вкараш 15-20 гола макс.,но да си ги направиш сам,да поемеш отговорност и да се нагърбиш с решаващ удар,друго е да чакаш да ти центрират или да ти я подадат на празна врата

което от своя страна означава, че не гледаш какво е постигнал, а гледаш как да го омаскариш.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 20 ное 2009 19:22

acmilan написа:msm,темата не е кой харесва Бербатов и кой не,а интервюто на Христо Бонев.Банално е във всяка тема да пишеш как еди кой си бил злобен,мразел Бербатов и т.н.Убеден съм,че няма защо да бъде мразен Митко,той е голям футболист,голмайстор на националния отбор,това е неоспоримо.Всеки приема по-различен начин приносът му за отбора и има право на мнение,което,ако се различава от твоето,няма нужда да бъде заклеймявано от теб.Едва ли левскарите го мразят,защото им е донесъл само радост.На цесекарите обаче,донесе една калъфка.На нас,останалите фенове,ни се иска той да вкарва във важните мачове и националите да са на голямо първенство.Когато това стане,уверявам те,няма да има критики към него.Но,разбери,всеки може да бъде критикуван,никой не е повече от другите,всички сме хора.

Напълно си прав. Но я се върни назад и виж, кой говори за интервю. Именно защото темата се изроди ( и то най-вече от левскари) в това, че Бербатов се криел в мачовете, че вкарвал на малки отбори и какви ли не глупости. Ако ми прочетеш мненията ще видиш , че не заклеймявам никой, а държа да се говори за постижението като такова, каквато е и линията на интервюто на Бонев. Постижението само по себе си е един факт, и не е обвързано по никакъв начин с красива игра, класирания на финали или световни постижения. В по-преден пост съм обяснил, защо Бонев мисли, че другите му завиждат.

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 21 ное 2009 03:50

Бербатов е голям, както във футболно отношение, така и като човек. А българите сме завистливо племе и при това положение нямя как да не му завиждат. Едва сега се змислям, че освен писмото на Бонев, друго нямаше. А трябваше да го поздравят подобаващо.

Колкото до ролята му в националния отбор, то затова се нарича отбор. Сам не може да ни класира никъде.

Трябва да се гордеем с постиженията си като народ, а не да завиждаме. Бербатов е постигнал доста в живота си и никой не му го е поднесъл на тепсия. Талантлив, работлив, скромен и възпитан. Да е жив и здрав и дълго още да ни радва с играта си.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 ное 2009 12:05

medenka написа:Бербатов е голям, както във футболно отношение, така и като човек. А българите сме завистливо племе и при това положение нямя как да не му завиждат. Едва сега се змислям, че освен писмото на Бонев, друго нямаше. А трябваше да го поздравят подобаващо.

Колкото до ролята му в националния отбор, то затова се нарича отбор. Сам не може да ни класира никъде.

Трябва да се гордеем с постиженията си като народ, а не да завиждаме. Бербатов е постигнал доста в живота си и никой не му го е поднесъл на тепсия. Талантлив, работлив, скромен и възпитан. Да е жив и здрав и дълго още да ни радва с играта си.

"Талантлив, работлив, скромен и възпитан."На всяка статия,в която пише,че е работлив(ако можеш да намериш такава),ще ти покажа 2,в които пише,че е мързелив.Награди за таланти дават в "Мюзик айдъл" и други такива.На терена от нападателите хората искат голове.Тото Скилачи-16 мача за национала,7 гола(6 от които на световното 1990г.,където Италия спечели бронза).Както се казва:малко,но качествено.

Върни се в “Национален отбор”