В какъв мач Бербатов задмина рекорда на Христо Бонев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: В какъв мач Бербатов задмина рекорда на Христо Бонев?

Мнениеот deepblue1963 » 20 ное 2009 00:23

metodito написа:
acmilan написа:Мненията по темата вървят в две посоки-всички цесекари изкарват головете на Бербатов мегаважни,останалите,в голямата си част,смятат,че не е вкарал важен гол.Моето мнение е,че Бербатов вече е легенда на българския футбол....

Съгласен съм с теб за Бербатов, но не и за привържениците на сините, че били само срещу него. На мен английското първенство не ми харесва. Кефя се на Калчото и Примера. Верно тичат, ама общо взето с това си остават. Как да е. Откакто Бербатов е в Юнайтед гледам мачове на тоя отбор. Като се махне ще спра да ги гледам. Bloody Brits! Бербатов не случи на треньори в националния отбор. Никой не му потърси даже партньор в атаката. Въпреки това спаси "главата" на не един и двама многознайковци (Тройчо, Марков, сега явно и Мъри). Кофти е, че няма да види своя звезден миг на голям форум и да натрие носа на Стоичков, който правеше някакви изречения в смисъл: докато ме стигне... а той вече по доста неща го мина :mrgreen: , но все пак голмайстор и четвърти на световно няма как да стане. Важни голове ще вкара ако има Важни мачове, но не става само с ядене. За нас вече важен (с малка буква, тъй като сме вече футболни джудженца) мач е такъв срещу Черна Гора, Грузия, Кипър и Малта. А в тях той вкарва! В този смисъл е добре да се простираме според чергата си и мечтите, че ще бием Италия като гост да ги забравим. Един Бербатов и Иванков са твърде малко.

И Дж.Уеа не е играл на световно,ама спечели "Златната топка".Който си може,навсякъде си може!А Бербатов и на сън не може да я барне.Някои ореваха орталъка:"Бербатов не бил номиниран за отличието!"Какъв шок,представете си!Ма моля ви се-къде гледат номиниращите?Аз пък бих казал-на кое отгоре?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 ное 2009 00:43

metodito,и ти си прав.За нас вече това са важните мачове.И за партньора в атака си прав.Аз си мисля,че с Домо може и да си паснат.Срещу Черна гора и Малта си размениха пасове за голове,което на фона на факта,че не са играли почти заедно преди,говори за добро разбирателство на терена.love_hurts,да казваш на човек,че не заслужава да живее,заради негов коментар на футболна тема,трябва да си доста долен и недостоен като човек.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
levski55
Контакти:

Мнениеот levski55 » 20 ное 2009 01:19

във мач без значение,каквито са и всичките му голове.във мач срещу никому неизвестен отбор както и самият той не е известен на никого.смешен отбор-смешен футболист

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 20 ное 2009 18:59

downlow написа:Какво значение има срещу кого е вкарал,не трябва да се омаловажава неговото постижение.Като е толкова лесно защо досега не беше подобрен рекорда на Бонев.
Защото за повечето футболистти не е важно да вакрат те,а та победи националният,но някои хора мислят да не казвам с коя глава...Цскари,ставате жалки с вашето мислене,че щом е бил от ЦСКА не му признаваме рекорда,но вие не можете да вникнете в същността на мненията,различни от вашите

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 20 ное 2009 20:53

За всички,дето въздишат по рекорда на "страхотния голеадор" Бербатов,само една кратка справка:Тото Скилачи-16 мача за "адзурите",7 гола,обаче ги изведе до "бронза" през 1990г.Малко,ама КАЧЕСТВЕНО и НАВРЕМЕ!Айде сега,бегайте да си гледате клипчетата с "фамозните" голове на Бербатов!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Национален отбор”