metodito написа:acmilan написа:Мненията по темата вървят в две посоки-всички цесекари изкарват головете на Бербатов мегаважни,останалите,в голямата си част,смятат,че не е вкарал важен гол.Моето мнение е,че Бербатов вече е легенда на българския футбол....
Съгласен съм с теб за Бербатов, но не и за привържениците на сините, че били само срещу него. На мен английското първенство не ми харесва. Кефя се на Калчото и Примера. Верно тичат, ама общо взето с това си остават. Как да е. Откакто Бербатов е в Юнайтед гледам мачове на тоя отбор. Като се махне ще спра да ги гледам. Bloody Brits! Бербатов не случи на треньори в националния отбор. Никой не му потърси даже партньор в атаката. Въпреки това спаси "главата" на не един и двама многознайковци (Тройчо, Марков, сега явно и Мъри). Кофти е, че няма да види своя звезден миг на голям форум и да натрие носа на Стоичков, който правеше някакви изречения в смисъл: докато ме стигне... а той вече по доста неща го мина, но все пак голмайстор и четвърти на световно няма как да стане. Важни голове ще вкара ако има Важни мачове, но не става само с ядене. За нас вече важен (с малка буква, тъй като сме вече футболни джудженца) мач е такъв срещу Черна Гора, Грузия, Кипър и Малта. А в тях той вкарва! В този смисъл е добре да се простираме според чергата си и мечтите, че ще бием Италия като гост да ги забравим. Един Бербатов и Иванков са твърде малко.
И Дж.Уеа не е играл на световно,ама спечели "Златната топка".Който си може,навсякъде си може!А Бербатов и на сън не може да я барне.Някои ореваха орталъка:"Бербатов не бил номиниран за отличието!"Какъв шок,представете си!Ма моля ви се-къде гледат номиниращите?Аз пък бих казал-на кое отгоре?