В какъв мач Бербатов задмина рекорда на Христо Бонев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Re: В какъв мач Бербатов задмина рекорда на Христо Бонев?

Мнениеот Linky » 19 ное 2009 16:56

Пичове спрете бе , спрете!!!!
Не го плюем , не казваме , че е слаб , не всички сме Левскари , свалете малко очилата!

Това, което ние искаме да кажем е , че не той е истинският носител на този рекорд, да може да има повече попадения и т.н , окей , простата статистика показва - 20 от головете в приятелски мачове, а от тези 48 гола има може би едва 2-3 на отбори, които ни превъзхождат по ранк в класацията на ФИФА (да речем) , аз се сещам за Хърватия.
Сега ще кажете "Хейтър" , незнам си какво си , "ако не ги беше вкарал и тези голове?",
1.Не съм хеитър - повечето , които мислят като мене по тази тема , също не са , просто не са замъглени.
2.Ако не ги беше вкарал? Сигурен съм че друг щеше да вкара 1-2 гола на Малта ,ако беше на неговото место, примерно Домо , абе горе-долу , когото искаш - да вкарваш във важни мачове е това вече не го умее всеки.
3.Не ме (ни) разбирайте погрешно - Бербатов е един от най-добрите футболисти в момента , така де - български футболисти и ако трябва да го сравнявам с другите , то той наистина е един от най-достойните, но не искам да си замаглявам погледа като вас , изкарват го герой , какъв ли не , той е просто една временна звезда , която освен с този рекорд с нищо повече на национално ниво няма да се запомни - за това е виновен целият отбор , който даже не ми се критикува.Защо критикувам бербатов тогава? Защото никъде не пише за другите, колко са велики , уникални , не всеки ден чета за тях по 10 новини и така нататък , просто е прехвален.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 19 ное 2009 16:58

demy26 написа:Не е ли жалко, че голмастора на Българския национален отбор по футбол, няма да е играл на световно или европейско първенство.

На европейско игра въпреки че не бе особено успешно. Но е факт, че заради него имаме и гол на първенството /явно вече само това броим/
И още нещо - до 94 нямахме победа на голям форум
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 19 ное 2009 17:00

ros написа:
demy26 написа:Не е ли жалко, че голмастора на Българския национален отбор по футбол, няма да е играл на световно или европейско първенство.

На европейско игра въпреки че не бе особено успешно. Но е факт, че заради него имаме и гол на първенството /явно вече само това броим/
И още нещо - до 94 нямахме победа на голям форум

За което изцяло виновен е Мъри! :lol:
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 19 ное 2009 17:00

demy26 написа:Не е ли жалко, че голмайстора на Българския национален отбор по футбол, няма да е играл на световно или европейско първенство.

[offtopic]2004 беше в Португалия.[/offtopic]

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 19 ное 2009 17:04

Не разбирам защо злобеете срещу Бербатов? Да не би той да е организирал тази контрола? Или пък трябваше да не вкарва? Като че ли Бонев не е вкарвал в контроли! Я му пребройте головете в приятелски мачове! И тогава пишете глупости!

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 19 ное 2009 17:05

1912BOTEV написа:Не разбирам защо злобеете срещу Бербатов? Да не би той да е организирал тази контрола? Или пък трябваше да не вкарва? Като че ли Бонев не е вкарвал в контроли! Я му пребройте головете в приятелски мачове! И тогава пишете глупости!

Имаш ли статистика за головете на Бонев срещу кои отбори ги е вкарал?

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 19 ное 2009 17:09

Със сигурност, ако снощи не беше вкарал поне един гол, дори и смешен, сега щеше да има коментари как дори и на Малта не може да вкара. Но понеже е вкарал точно но тази Малта и то в контрола - пак кофти... Само искам да попитам тези, които сравняват Бербатов с Бонев: ако въобще сте били родени тогава, знаете ли кои бяха съотборници в националния на Христо Бонев? И като си направите справката ги сравнете със сегашните.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 19 ное 2009 17:13

georgieva написа:Аз не говоря за почетни голове, а за голове с които националният се класира на големи първенства и дори записва победи на тях.

За справка! Първата победа на България на голям форум е победата ни на световни финали през 1994г. , над Гърция с 4-0. През това време твоите фаворити - Димитър Якимов и Христо Илиев - Патрата срещу Франция за мундиала в Чили. Аспарухов, Котков, Дерменджиев, Жеков, Панов, Начко Михайлов, Бонев , Стойчо Младенов, Георги Димитров, Пламен Гетов, вече отдавна са прекратили състезателнати си дейност.

georgieva
Контакти:

Мнениеот georgieva » 19 ное 2009 17:26

Разбира се, че Пеневата чета е над всички. Просто споменах имената на играчи, с чиито голове сме печелили квалификациите. До победата срещу Гърция, класиранията са ни най-големите успехи!

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 19 ное 2009 17:27

Така мамини злетаци пишете. Ясно е че 90% от негативните коментари са защото човека е излезнал от ЦСКА. Сега не ми пускаите, че е дошъл от Пирин и т.н. Умирате на злоба, а по-голямо от левскарската злоба няма, които има познати или е тренирал там знае за какво говоря ! Виждаме го Йовов и на крака да му я дадат я цъка в тъч, така че не си мислете, че е много лесно. Всичко е лесно на приказки постигнете нещо и тогава критикувайте !

edit: Не знам за коя държава мислите, че е от наща черга. Нашият футбол в момента е малко по-добър от на Грузинците ! Я кажете мама и тати ли ви назлобиха така и тука се правите на големите разбирачи. Какво ви каза тати за Бербатов.

Като са били по-добри други и са вкарвали във важните мачове. Не ме ебе ! Имали са кариери да са вкарали повече голове, имало е контроли имало е мачове да са вкарвали ! Какво ми плачете дечица. Гледа се броя голове, така че стига сте плакали.

Само да ви кажа още нещо мамини злетаци и пораснали дебили, които живеете със злобата си. Научете да уважавате хората, за това което са постигнали. Иначе ще си останете вечно посредствени ! Типично за дебила, да има нещо хубаво и винаги иска още, ама ако може нащо да е най-доброто. Е да ви кажа не става, с толкова тъпи пърчета като израснеш около себе си каквото и да правиш в понататъчният ти живот ще си малко или много повреден. Два дена обсъждате една тъпа тема без никакъв смисъл !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Върни се в “Национален отбор”