Запалянковщина
Простотия
Завист
Това лъха от изказванията на всички които омаловажават постижението на Бербатов. Головете са си голове, никой напададател не си избира на кой да вкара, за да е по-важен голът. Хората които изобщо коментират важността на головете не разбират нито от спорт нито от футбол. Не е нужно да си се занимавал с спорт за да знаеш, че с националната фланелка и изпълнението на тъч стещу Буркина Фасо е ВАЖНО! До там го докарахме в Българския футбол - да гледаме футбол по телевизията и да избираме на кой да се вкара гол е по-важно и по-голямо постижение.
Да са живи и здрави и Бербатов и Бонев!
Ето какво ви каза самият Бонев - Млъкнете:
"В заключение бих искал да те помоля за едно нещо. Митко, злобата и завистта винаги ще те съпътстват, както съпътстваха и мен. Те са признак на слабост на тези, от които идват. За голямо съжаление тези две злини са неизкореними. Не им обръщай внимание и върви по твоя звезден път, така както го правиш досега. Със сигурност има и ще има хора, които с подлостите си ще искат да те откажат, за да намърдат на твое място роднините си, както успешно го правят досега и заради което сме на този хал. Дори в най-тежките мигове, не се отказвай и поведи останалите момчета напред, за да излезем от безвремието, в което сме изпаднали. Ти можеш!"
В какъв мач Бербатов задмина рекорда на Христо Бонев?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: В какъв мач Бербатов задмина рекорда на Христо Бонев?
Сега е виновен защо е вкарал, а ако не беше вкарал щеше да е виновен защо не е вкарал. Последно да вкарва или да не вкарва. И аз искам да вкарва всеки мач ама не става. Пък и играят още 10 души на терена.
- asenkolev
- Контакти:
Доста елементарно разсъждавате всички! Толкова глупав спор, че няма на къде!!!!
Когато наближи рекорд за голове, даже умишлено се уреждат контроли , за да падне рекорда. Иначе играчите са притеснени, голмастора, също е под напрежение. Медиите кражат около него и го разконцентрират. Това постижение не е малко и много разконцентрира. По-добре е рекорда да падне в контрола и във важните мачове, играчите да мислят само за едно-победата!
Не ги ли осъзнавате тези неща?А?
На някой може да не му харесва гола, че такъв важен гол ътрябва да е със задна ножица?!
Когато наближи рекорд за голове, даже умишлено се уреждат контроли , за да падне рекорда. Иначе играчите са притеснени, голмастора, също е под напрежение. Медиите кражат около него и го разконцентрират. Това постижение не е малко и много разконцентрира. По-добре е рекорда да падне в контрола и във важните мачове, играчите да мислят само за едно-победата!
Не ги ли осъзнавате тези неща?А?
На някой може да не му харесва гола, че такъв важен гол ътрябва да е със задна ножица?!

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
Ами да вземат да уредят някоя контрола и с Андора, та да стигне Берболина и до юбилеен 50-и гол!?
Бербо счупи рекорда на Бонев и това е неоспорим факт. Че вкарвал в контроли и срещу слаби съперници, какво от това? Защо играчи като Стоичков, Аспарухов, Соколов, Якимов, Жеков, Сираков, Пенев и много други не са стигнали толкова голове, пък било то и в контроли?. На мен също ми се искаше Митко да вкара на Италия или ЕЙРЕ, но не успя. Важното е, че подобри рекорда. След 20 или 30 години, когато в графата рекордьор по отбелязани голове за националния отбор седи името Димитър Бербатов, а то ще седи, никой няма да помни в какви мачове е вкарал головете си.
А и какъв е смисълът да се бележат голове в безмислени мачове. Та нашите 16 години няма да помиришат световно. такова чудо не е имало от първото ни участие през 1962.

Не се напъвайте толкова да защитавате Бербатов !
Факт е, че той не се раздава докрай за националния ... ! Каква е причината само той си знае ... Дали обича толкова България, както навремето я обичаха футболистите, които излизаха с българския герб на гърдите също съм готов да споря ...
Вкарал, ама на Горно Нанадолнище ...

Длъжник е на националния отбор ! Длъжник е на България и на българския запалянко !

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Да обърнем кошницата кво ще кажете? Защо не играхме контрола с Бразилия? Тогаба Бербатов нямаше да вкара и щяхте да сте спокойни - нали. Сега е мнооого удобно. Ама нейсе. За дереджето на националите ОСНОВНА вина имат ръководителите. Ако не ви харесва - оплачете им се
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
marmi52 написа::mrgreen:
Не се напъвайте толкова да защитавате Бербатов !
Факт е, че той не се раздава докрай за националния ... ! Каква е причината само той си знае ... Дали обича толкова България, както навремето я обичаха футболистите, които излизаха с българския герб на гърдите също съм готов да споря ...
Вкарал, ама на Горно Нанадолнище ...!
Длъжник е на националния отбор ! Длъжник е на България и на българския запалянко !
Факт е, че е длъжник, защото в големите мачове се изолира. Но това не умаловажава рекорда му.
Не е ли жалко, че голмайстора на Българския национален отбор по футбол, няма да е играл на световно или европейско първенство.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.