Омаловажавате успеха на Митко... Факт е, че срещу силните не вкарва, но и това ще се промени. Просто време трябва.
А иначе каквото и да приказвате, Бербо е голям футболист и човек!
В какъв мач Бербатов задмина рекорда на Христо Бонев?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: В какъв мач Бербатов задмина рекорда на Христо Бонев?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
aloha^guy написа:_RoKi_ написа:Срещу класата на тим като Малта,когато почне да вкара на отбори,поне от нашата черга,тогава ще твърдя обратното.Защото съм сигурен,че ако има контрола пак с клубен отбор,ще вкара не 2,а 8 гола/говоря за такъв клуб,който ще дойде с Г състава и да не и в никакъв случай някой от Г-8/
Еее напълно съм съгласен с теб, КОЛЕГА !!!! Евала ти правя !!! Наистина - той няма 1 важен гол в последните 5 години, вие ми говорите как намушил на грузия 3 гола ( със Б състава ) и на Малта в някакво училищно игрище 2 гола...Абе много ме е яд как всички го защитават - " лелее малее Бербата вкара 2 на Малтаа,олеее страшилището Бербатов надупчи грузияя " А срещу Ейре?? А Италия ??? А Кипър???? А холандия ?? А Румъния ???? Аххх ,колко жалко е да си заблуден
А ТОВА ,КОЕТО Е НАПРАВИЛ БОНЕВ - и на малкия му пръст Барби не може да стъпи !!!!
Ох божей. Пак ли Бербатов ще ви е виновен, че пак ще гледаме световно по телевизията. Да ви кажа проблема на вас ви е, че момчето мина през ЦСКА за големия футбол. Ако беше левскарче сега щеше да се чуват реплики от рода на:
"Най големият футболист който сме имали", "Той е жива легенда" и т. н.
Айде престанете вече. Замислете се къде играе Бербатов в момента и колко пари бяха дадени за него. Ако беше некадърник като един друг футболист който е най -голямата грешка в историята на един френски тим (€ 4 200 000) никой нямаше да даде €30 000 000.
[center]
[/center]

San-Jose написа:ros написа:Не ви ли омръзна? АРЕ ВЗЕМЕТЕ ИЗТРИЙТЕ 30 ГОЛА НА БЕРБАТОВ белким мирясате
Да не му ги трият, но да ги вкарва във важните мачове, а не в контроли с Малта или в мачове без значние като този срещу Грузия
Леле, какви комплекси имате срещу тоя човек, та чак се пените. Я си помисли какво щеше да говориш, ако не ги беше вкарал тези голове . Сигурен съм, че щеше да е : - той на тези не може, та камо ли на Италия или Ейре, и други подобни глупости. Що за наглост е да си мислиш, че сам си избира, къде и на кого да вкара. И аз искам да бием на ред, и Бразилия и Англия и Испания, да сме 10 години подред световни шампиони , ама не става. Във футбола е така, правиш каквото можеш, и каквото ти позволи противника.
Последна промяна от msm на 19 ное 2009 15:41, променено общо 1 път.
На твоето мнение бих започнал с първите ти думи,но бих се и прекръстилstannn написа:aloha^guy написа:_RoKi_ написа:Срещу класата на тим като Малта,когато почне да вкара на отбори,поне от нашата черга,тогава ще твърдя обратното.Защото съм сигурен,че ако има контрола пак с клубен отбор,ще вкара не 2,а 8 гола/говоря за такъв клуб,който ще дойде с Г състава и да не и в никакъв случай някой от Г-8/
Еее напълно съм съгласен с теб, КОЛЕГА !!!! Евала ти правя !!! Наистина - той няма 1 важен гол в последните 5 години, вие ми говорите как намушил на грузия 3 гола ( със Б състава ) и на Малта в някакво училищно игрище 2 гола...Абе много ме е яд как всички го защитават - " лелее малее Бербата вкара 2 на Малтаа,олеее страшилището Бербатов надупчи грузияя " А срещу Ейре?? А Италия ??? А Кипър???? А холандия ?? А Румъния ???? Аххх ,колко жалко е да си заблуден
А ТОВА ,КОЕТО Е НАПРАВИЛ БОНЕВ - и на малкия му пръст Барби не може да стъпи !!!!
Ох божей. Пак ли Бербатов ще ви е виновен, че пак ще гледаме световно по телевизията. Да ви кажа проблема на вас ви е, че момчето мина през ЦСКА за големия футбол. Ако беше левскарче сега щеше да се чуват реплики от рода на:
Айде престанете вече. Замислете се къде играе Бербатов в момента и колко пари бяха дадени за него. Ако беше некадърник като един друг футболист който е най -голямата грешка в историята на един френски тим (€ 4 200 000) никой нямаше да даде €30 000 000.

[offtopic]НЕ СЪМ ФЕН НА НИКОЙ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ,симпатизирам само на някои и до там.Въобще вече не ме интересуват БГ отборите

- bigbonusprize
- Контакти:
stannn написа:Ох божей. Пак ли Бербатов ще ви е виновен, че пак ще гледаме световно по телевизията. Да ви кажа проблема на вас ви е, че момчето мина през ЦСКА за големия футбол. Ако беше левскарче сега щеше да се чуват реплики от рода на:
Какво намесваш Гонзо в цялата работа? Ако не бяха тези цигари, можеше и да му тръгне в чужбина... Добър футболист е!
Една истински достойна позиция:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=103507
Говори и за вас, плювачи!
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
peterx написа:Една истински достойна позиция:
Голям спортист и голям Човек. На пук на всички " бездарници"!
- bigbonusprize
- Контакти:
Определено Бербатов е 1000 пъти по-достоен да се нарича голмайстор за всички времена на националният отбор, отколкото един Стоичков. Дано да няма контузии, че според мен, спокойно може да стигне до 65-70 гола...
То и Бонев и Бербатов са един дол дренки. Макар че Бонев има доста решаващи голове и една решаваща изпусната дузпа - срещу франция през 1977 ако не ме лъже паметта. Истински решаващите голове обикновено ги бележат други. Ще изброя накои от тях - Димитър Якимов и Христо Илиев - Патрата срещу Франция за мундиала в Чили. Аспарухов, Котков, Дерменджиев, Жеков, Панов, Начко Михайлов, в това число и Бонев - през всичките 60-те и 70 -те когато се класираме на 4 последователни Мундиала и стигаме четвъртфинал за европейско. Наско Сираков, Стойчо Младенов, Георги Димитров, Пламен Гетов в квалификациите и на самото световно в мексико 1986. Цялата Пенева чета по ред на номерата от Стоичков до Трифон Иванов. къде ще сравняваме тия гениални играчи с днешните мишоци.