Заслужава ли Бербатов капитанската лента ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Заслужава ли Бербатов капитанската лента ?
хахаха, респект? Към Бербатов? Ае стига, може ли малко по-сериозно. Талант има, но респект към него никой в тоя отбор няма. Скри се със Сърбия, скри се във важните мачове, обвини съотборниците си за слабите игри, е точно така НЕ се гради респект.
-
- Контакти:
За какъв капитан говорите?! Нали за да бъде капитан Бербатов първо трябва да бъде мъж , нека стане мъж пък после ще видим ! С кукли "барби" си играят само момиченцата в американските филми от преди 28 години
. Липсата на дух и характер у куклата е очевидна . Друг въпрос , е че в този национален отбор не останаха мъже-един по един бяха изгонени от Сираков и Мъри ! Но не взимайте нещата толкова присърце, в края на краищата футбола е една интересна игра, която у нас за съжаление се играе от глупаци ! Вижте , че не могат две(!) смислени изречения на български да свържат, камо ли да се класират на някое първенство ! То бива да си тъп,ама чак толкова не бива ! Иначе по статистика куклата "барби" е пред Христо Бонев-обаче може ли да има някакво сравнение между двамата ! Бонев е истински лидер а другия е просто един лигльо ! Като намерим личности като Бонев , тогава ще имаме силен национален отбор отбор !

Е как бе, нали е мъж на годината в 5 години? 

radosta na naroda написа:За какъв капитан говорите?! Нали за да бъде капитан Бербатов първо трябва да бъде мъж , нека стане мъж пък после ще видим ! С кукли "барби" си играят само момиченцата в американските филми от преди 28 години. Липсата на дух и характер у куклата е очевидна . Друг въпрос , е че в този национален отбор не останаха мъже-един по един бяха изгонени от Сираков и Мъри ! Но не взимайте нещата толкова присърце, в края на краищата футбола е една интересна игра, която у нас за съжаление се играе от глупаци ! Вижте , че не могат две(!) смислени изречения на български да свържат, камо ли да се класират на някое първенство ! То бива да си тъп,ама чак толкова не бива ! Иначе по статистика куклата "барби" е пред Христо Бонев-обаче може ли да има някакво сравнение между двамата ! Бонев е истински лидер а другия е просто един лигльо ! Като намерим личности като Бонев , тогава ще имаме силен национален отбор отбор !
Почвай да ги търсиш... Те под път и над път се редят. Докато ги намериш историята и статистиката ще казват следното:
Димитър Бербатов е №1 по отбелязани голове в националния отбор и като капитан подобри постижението на Христо Бонев. Това е
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- a boy named goo
- Контакти:
Бербатов се е скрил ?
Това, че получава по няколко свестни паса в мач, не означава, че се е крил. Няма нападател, който би могъл да се справи по-добре. До голяма степен тараните като Бербатов са консуматори. Както каза Денис Лоу "Не искайте от Бербатов да тича 30 метра, просто му дайте топката пред вратата". Факт е, че Митко е такъв тип футболист. Мисълта ми е, че не може заради некадърността на полузащитниците да бъде винен в "скатаване". Просто няма играч, който не би искал да играе на Световно първенство.
Поне за мен именно Митко е човека, който може да всее респект в съблекалнята, заради кариерата си, възможностите си и опита, който е натрупал с националната фланелка.
Както и да е, няма значение, определено всички знаем, че зад неприязънта към Бербатов се крият фенски пристрастия.
Това, че получава по няколко свестни паса в мач, не означава, че се е крил. Няма нападател, който би могъл да се справи по-добре. До голяма степен тараните като Бербатов са консуматори. Както каза Денис Лоу "Не искайте от Бербатов да тича 30 метра, просто му дайте топката пред вратата". Факт е, че Митко е такъв тип футболист. Мисълта ми е, че не може заради некадърността на полузащитниците да бъде винен в "скатаване". Просто няма играч, който не би искал да играе на Световно първенство.
Поне за мен именно Митко е човека, който може да всее респект в съблекалнята, заради кариерата си, възможностите си и опита, който е натрупал с националната фланелка.
Както и да е, няма значение, определено всички знаем, че зад неприязънта към Бербатов се крият фенски пристрастия.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Даже за това, че постоянно е в устата на хората си заслужава. Мисля, че няма да има никакво значение дали е капитан или не, при положение, че всички погледи са обърнати кън него, даже и да е на резервната скамейка. Аз съм сигурен, че ако лентата е причината за вашите постоянни хули по негов адрес, то той с най-голямо удоволствие би приел , никога повече да не е капитан. Но, когато някой мрази, то той винаги намира причина да плюе. И друг път съм казвал, че капитана се избира от ръководството и футболистите, а не от феновете. Така , че не знам защо си чешете езиците за глупости. Бербатов по никакъв начин не е попречил на някой да се изяви, като лидер, като голмайстор, като защитник и т.н., само заради това , че е с капитанската лента. И с нея и без нея, той ще си е все същия, но който не го харесва винаги ще намери за какво да се заяде.
Лидери? - дрън, дрън. Само в болните ви мозъци. Няма безгрешни хора. Но има хора, които искат да виждат само грешките на някой, и не искат да виждат същите на другите.
Лидери? - дрън, дрън. Само в болните ви мозъци. Няма безгрешни хора. Но има хора, които искат да виждат само грешките на някой, и не искат да виждат същите на другите.
-
На линияmetodito
- Контакти:
zlatan написа:абе прави ми впечетление от 2-3 дена си много активен,НО миланист внимавай със СТЕНЛИ капитан е на английски отбор,ти това знаеш ли го,ААААААААААААААААА.ПОВТАРЯМ НА АНГЛИЙСКИ ОТБОР,така че си мери приказките,моля.

Това за меренето на приказките не го разбрах, ма нейсе. Объркал си се. Ааааааай!

Последна промяна от metodito на 19 ное 2009 10:50, променено общо 3 пъти.
Респект може да внесе човек, който в съблекалнята може да кресне, да раздаде шамарите, ако трябва, да води отбора напред във всякакъв момент, да мотивира на терена и да показва с личен пример агресия и хъс. Да чака да му подадат пред вратата може и да е талант, но не е подходящо качество за капитан. Същевременно извън съблекалнята трябва да е човека, който поема отговорноста върху себе си, вместо да обвинява младите.
А относно фенските пристрастия грешиш. Докато беше в ЦСКА, на мен Бербатов ми е донесъл само радост
А относно фенските пристрастия грешиш. Докато беше в ЦСКА, на мен Бербатов ми е донесъл само радост

msm написа:Даже за това, че постоянно е в устата на хората си заслужава. Мисля, че няма да има никакво значение дали е капитан или не, при положение, че всички погледи са обърнати кън него, даже и да е на резервната скамейка. Аз съм сигурен, че ако лентата е причината за вашите постоянни хули по негов адрес, то той с най-голямо удоволствие би приел , никога повече да не е капитан. Но, когато някой мрази, то той винаги намира причина да плюе. И друг път съм казвал, че капитана се избира от ръководството и футболистите, а не от феновете. Така , че не знам защо си чешете езиците за глупости. Бербатов по никакъв начин не е попречил на някой да се изяви, като лидер, като голмайстор, като защитник и т.н., само заради това , че е с капитанската лента. И с нея и без нея, той ще си е все същия, но който не го харесва винаги ще намери за какво да се заяде.
+1
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- ARSENAL(LONDON)
- Контакти:
когото и да сложат за капитан не се ли стреснат и да почнат да играят нищо добро не ни чака.
според мен е е толкова важно кой ще е капитан важното е да играят като колектив и сериозно.
според мен е е толкова важно кой ще е капитан важното е да играят като колектив и сериозно.