Бербатов голмайстор номер 1 на Националния отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Бербатов голмайстор номер 1 на Националния отбор

Мнениеот ros » 18 ное 2009 23:03

deepblue1963 написа:
gin написа:Който вкара 50 гола с националната фланелка и са само срещу италия бразилия германия и англия тогава може да нарече бербатов примадона, глезльо и другите говедарски клишета.ще ви се, не ще ви се- бербата е най-резултатният бг национал.факти -не можеш да им противоречиш.гол трябва да се вкара а не е да си събуеш гащите и да викаш пред малоумниците някоя плиткоумна фраза.това което е ясно за следващите поне 20-30 години топ реализатор ще е димитър бербатов-най-техничният бг футболист след красими балъков

Не 50,един да беше вкарал срещу Италия,сега нямаше да играем с Малта!

Само да ти кажа, че в квалификациите се броят победите и загубите, а не головете т.е все едно е дали ще бием Италия или Кипър, ако жабарите не са ни пряк конкурент. Така че ...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 18 ное 2009 23:05

Митко преди вкарваше повече отколкото в последните 2 години ;0
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 18 ное 2009 23:10

ros написа:
deepblue1963 написа:
gin написа:Който вкара 50 гола с националната фланелка и са само срещу италия бразилия германия и англия тогава може да нарече бербатов примадона, глезльо и другите говедарски клишета.ще ви се, не ще ви се- бербата е най-резултатният бг национал.факти -не можеш да им противоречиш.гол трябва да се вкара а не е да си събуеш гащите и да викаш пред малоумниците някоя плиткоумна фраза.това което е ясно за следващите поне 20-30 години топ реализатор ще е димитър бербатов-най-техничният бг футболист след красими балъков

Не 50,един да беше вкарал срещу Италия,сега нямаше да играем с Малта!

Само да ти кажа, че в квалификациите се броят победите и загубите, а не головете т.е все едно е дали ще бием Италия или Кипър, ако жабарите не са ни пряк конкурент. Така че ...

Ми на Ейре да беше вкарал!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 18 ное 2009 23:10

originalni.be написа:Митко преди вкарваше повече отколкото в последните 2 години ;0

Преди отбора беше по-добре, отколкото сега, а и той има 6 гола тоя сезон, можеше и да е по-зле, а със сигурност щеше да е по-добре, ако нац.отбор не бе изиграл една от най-слабите квалификаций за България в съвременния футбол.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 18 ное 2009 23:12

Ми на Ейре да беше вкарал![/quote]
В първия мач не игра, а във втория игра халф - кво да правиш факти
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

hellraider13
Контакти:

Мнениеот hellraider13 » 18 ное 2009 23:16

не че нещо но зума и той не е за фукане играл на две световни вкарал 2 гола там не записал нито една победа нито бербо нито зума могат да се гордеят с нещо друго освен статистика докато момчетата от 94 бяха и момчетата от 96 и момчетата от 98 а някой даже и от 2004(бала) само те могат да се хвалят с важни голове другите ще им се гледа само статистиката и нищо друго

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 18 ное 2009 23:17

Браво на Бербатов,но мисля,че това,което е направил Х.Бонев за националния отбор е много повече отколкото бербо е направил...Нямам нищо против него,но да вкарваш на грузия и на други слаби отбори според мен е като да вкарваш дузпи на силните отбори-не е много трудно...

П.П.На тоя преди мен ще го питам знае ли друг халф въобще в света,който да е бил рекордьор по голове за родината си около 25-30 години?

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 18 ное 2009 23:22

Посочих мач и позиция в конкретната среща - гениална идея на Мъри, поради липса на други

hellraider13
Контакти:

Мнениеот hellraider13 » 18 ное 2009 23:23

я толкова като си отворен кажи кой беше голмайстор на ла роха до пред 4-5г. само да те светна защитник беше

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 18 ное 2009 23:27

ros написа:Ми на Ейре да беше вкарал!

В първия мач не игра, а във втория игра халф - кво да правиш факти[/quote]
Ми той и Телкийски игра халф,ама вкара.И кой е казал,че на халфовете им е забранено да вкарват?А Бонев какъв играеше?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Национален отбор”