ако паднем довечера ще уволнят ли мъри ??
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ако паднем довечера ще уволнят ли мъри ??
къде може да се види Малта-България- някъв линк
-
- Контакти:
Veseo прав си, че, който и да дойде треньор на българия при евентуална загуба или х, ще почнат да го плюят както сега Мъри.както се казва във всяко стадо, все има по 1 мърша.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
tprodanov написа:battlestar31 написа:tprodanov написа:Кой ще му носи отговорноста на чужденеца при провал?
е тогава поне ще сигурни че никой не може да ги оправи наще госпожици във бяло зелени екипи дето се пазят само !! ми да за какво да играят като тука във тоя отбор им дават стотинки !! да рискува контузия и после край ! бербатов е живия пример за бездеиствие във националния !
Аз мисля, че не ни устройва вариант, че не стават за нищо, а напротив, като българи е редно да се интересуваме от вариантите, в които стават за нещо. За всеки избор на вариант се носи отговорност. Пак питам - кой ще му носи отговорноста на чуждия треньор, защото - "тогава поне ще сме сигурни" не е носене на отговорност.
Проданов, на чуждестранния треньор ще му носи отговорност този, който го е назначил... пък и съм сигурен че няма да назначът случаен, при положение че положението е бедствено. Плюс това не виждам кой му държи отговорност на този "мъри" и на "наско"... ето сега чета, че нашите тренирали на помощно игрище което наподобява училищна площадка.
А иначе-по темата, смятам че няма да го уволнят, все пак го гласят за цял цикъл квалификаций. Но ако "мъри" е достоен човек (а той не е) след такава евентуална загуба ще подаде оставка. Тук обаче е много важно да уточним и играта на националите, т.е. ако играят добре и ако се изпробва нов състав (което също няма да стане), може да му се даде шанс за още контроли.

YA GUNNERS YA