ако паднем довечера ще уволнят ли мъри ??

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

chelseabg
Контакти:

Re: ако паднем довечера ще уволнят ли мъри ??

Мнениеот chelseabg » 18 ное 2009 15:03

С тия контроли си вкарват много голям автогол.Сега следващите квалификаций като дойдат Словакия/Полша/Чехия/Дания/Босна/Португалия и ни разкатаят после пак ще се оплакваме че нямаме бази.Перуката вън.Та ние не можем да победим отбор от средно ниво за какви световни говорим.
И доечера и да ги разгромим какво кой печели от това Бербатов ли ? Фалшива слава..

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 18 ное 2009 15:05

acmilan написа:Постоянно си казвам,че няма да обръщам внимание на простотии,но и този път не мога да се сдържа.Нима важното днес е да паднем и Мъри да си тръгне?Дотам ли стигнаха някои псевдофенове да искат националите да губят?Днес ще победим с няколко гола,като Бербатов ще задмине Христо Бонев.Няма как да загубим този мач с оглед на състава,с който ще играем и най-вече този в защита,където няма да присъстват "героите от Кипър".

Аз също съм на твоето мнение относно, че все някои фенове искат да падаме и да уволнят мъри.Те друго май няма какво да правят, освен да се чудят как да наплюят националите и треньора.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
AlcoHooliFan
Контакти:

Мнениеот AlcoHooliFan » 18 ное 2009 15:11

Контролите не се броят... Мърко е бетониран на поста, поне на тоя етап :mrgreen:
СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!!!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 18 ное 2009 15:13

При толкова завързани баражи днес, кой се интересува от тази контрола? Да се обиграват там, че ставаме за смях с тази игра. :(
105 години / 4 поколения ботевисти!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 18 ное 2009 15:16

ЛЕВСКАРКА написа:
battlestar31 написа:
ЛЕВСКАРКА написа:Пак безсмислена тема относно предполагаемото уволнение на стоилов. този въпрос го задавате все пред някой мач на България. Стига с тези неща, че трябва да си подава сам оставката! Нека го оставим да работи спокойно и след 1 квалификационен цикъл да му даваме вече оценките какво е направил!

Значи да го оставим да провали още един квалификационен цикъл кво толко нема да е първия нема да последния ние и Стойчков го оставихме така май ! :roll: само чужденец ги оправя наще иле по добре да закрият тоя отбор и да свършат мъките !

Примерно Мъри се маха от националният и идва както ти искаш чужденец. Ако и той не успее да класира българите на европейското първенство и него ли ще искаш да си ходи?

Не, още при първата издънка (равен със слаб или загуба) ще ревнат СМЯНА! Кви са тия треньори, че ще им даваме време, важното е да се плюе и уволнява нон-стоп! :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 18 ное 2009 15:20

Някой има ли статистика на Стоилов като треньор (победи, равни, загуби и голова разлика) в Левски, Литекс и националният?

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 18 ное 2009 15:28

ilian12 написа:Някой има ли статистика на Стоилов като треньор (победи, равни, загуби и голова разлика) в Левски, Литекс и националният?
Това не е никаква база за някакво сравнение.Бил е треньор във водещи отбори ,и отделно всички знаем какво беше нивото във България преди няколко години.Левски и ЦСКА 32 4 0 накрая на първенстовото.А на защитниците на Стойлов - Абе хора, вие слепи ли сте или на слепи се правите ? Половината в този отбор в момента не им е мястото там.Очите ли си затваряте за мениджърските интереси ,които прокарва Стойлов ? За какво мислите ,че е там ,защото е добър треньор или е послушник на Михайлов ?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 18 ное 2009 15:36

maldin1 написа:
ilian12 написа:Някой има ли статистика на Стоилов като треньор (победи, равни, загуби и голова разлика) в Левски, Литекс и националният?
Това не е никаква база за някакво сравнение.Бил е треньор във водещи отбори ,и отделно всички знаем какво беше нивото във България преди няколко години.Левски и ЦСКА 32 4 0 накрая на първенстовото.А на защитниците на Стойлов - Абе хора, вие слепи ли сте или на слепи се правите ? Половината в този отбор в момента не им е мястото там.Очите ли си затваряте за мениджърските интереси ,които прокарва Стойлов ? За какво мислите ,че е там ,защото е добър треньор или е послушник на Михайлов ?

Там е работата, че аз не съм сигурен, че е добър треньор. Затова се интересувам каква е визитката му като такъв. Не съм запознат с вътрешните дела на Левски и Литекс, но помня, че го уволниха и от двата отбора. След неговата смяна Литекс видимо заигра по-добре.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 18 ное 2009 15:55

ilian12 написа:Там е работата, че аз не съм сигурен, че е добър треньор. Затова се интересувам каква е визитката му като такъв. Не съм запознат с вътрешните дела на Левски и Литекс, но помня, че го уволниха и от двата отбора. След неговата смяна Литекс видимо заигра по-добре.

За престоя му в Левски намерих само засега : 113 мача, 78 победи, 18 равенства, 17 загуби, г.р. 245:84 ,като се има в предвид ,че 57 победи са от българското първенство и 9 победи за купата на България.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 18 ное 2009 15:58

Хах да Паднем ли :Д хахах
такова и СПилбърг не може да измисли :Д
ORIGINALNI...BE =)

Върни се в “Национален отбор”