Скандален запис на телефонен разговор!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

BluMana
Контакти:

Re: Скандален запис на телефонен разговор!

Мнениеот BluMana » 18 ное 2009 08:29

България:
Страна на простотия.
Страна на сеирджии.
Страна станала за смях на света.
Не ви ли писна от тази глупост бескраина?
Тоти взема 500 000 евра на месец и милиони от реклама. В Рим го имат за бог! Те ще го копуват. Незнам или ни мислят за глупаци или производителете на въпросния запис са страшни климбари.
Последна промяна от BluMana на 18 ное 2009 09:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
aleks751226
Контакти:

Мнениеот aleks751226 » 18 ное 2009 08:39

по другите саитове мненията са пове4е 4е БАТКОВ е уредил записа ли4но на мен не ми се вярва както и това ТИТАН да има пръст в тази работа АКО Е имало нещо за уреждане за мен е за мен нито В РОМА знаят нещо нито в ЦСКА
!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени

BluMana
Контакти:

Мнениеот BluMana » 18 ное 2009 08:45

aleks751226 написа:по другите саитове мненията са пове4е 4е БАТКОВ е уредил записа ли4но на мен не ми се вярва както и това ТИТАН да има пръст в тази работа АКО Е имало нещо за уреждане за мен е за мен нито В РОМА знаят нещо нито в ЦСКА

Това е нов връх на простотията. Някой просто си няма друга работа и ни забавлява.
Поне мен, и то успешно :lol:
Баткoof или друк смехотворник няма значение. Сега обаче ако излезнеш някаде из европа не казваи, че си българин щот ще ти се смеят. Това е иронията в тази нова глупост. Накрая ние плащаме сметката.
Последна промяна от BluMana на 18 ное 2009 09:41, променено общо 2 пъти.

Inchtall
Контакти:

Мнениеот Inchtall » 18 ное 2009 08:58

Levski_sinite_fenove написа:Скандално :) . Всички органи да се самосезират :lol: Титаничните боклуци пак са правили далавери под масата. Типично като комунисти действат тия в цскато

Типичните скудоумни простотии с говежди привкус. Ако ти и момчетата като теб имаха зад рогата си акъл поне колкото на пиле, а и ако бяхте прочели какво са писали белоруските колеги на ***, щеше да ви стане ясно, че някаква руско-белоруска мафиотска групировка иска да подкупи Тоти и компания да паднат от ЦСКА, за да спечели от залагания. Единствената връзка с Бг може да бъде направена по повод напомнената от изданието простотия на Батков около наречения от него самия "афера" случай с Рубин, Казан, както и във връзка с факта, че става дума за руски мафиоти (без значение дали са от руски, белоруски или еврейски произход), какъвто без съмнение е бащицата на Бг отбора от поуене.

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 18 ное 2009 09:13

От това интервю си правя асоциация за мача ливърпул-цска,но тогава явно схемата е открила точните лица от ливърпул и е проработила. ;)
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

BluMana
Контакти:

Мнениеот BluMana » 18 ное 2009 09:29

ОК а "Пресбол" откаде го извадиха този запис.
Беларуските саитове със СРСТА ли работят? Ззащо сега го вадят този запис? Откаде са го взели?
Има толкова много въпроси преди изводите. Направо не ми се мисли. :lol:
Последна промяна от BluMana на 18 ное 2009 09:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 ное 2009 09:32

А на мен след четвъртата страница ми става страшно от неграмотността на повечето хора.Разберете, че с тази граматика всеки ще ви вземе за несериозници. Мърлявщина е подобно отношение към езика! Поне малко от малко, де. Разходете се из английски, руски форуми, че даже и други български. Аз не съм на мнение, че футболните фенове са диваци и илитерати, а вие?

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 18 ное 2009 10:41

lakito7 написа:От това интервю си правя асоциация за мача ливърпул-цска,но тогава явно схемата е открила точните лица от ливърпул и е проработила. ;)

Направи си я тая асоцияция и за тези мачове: левски - Олимпик (М); левски - Киево; левски - Удинезе......и отборите се пишат с главна буква, дори да са ти неприятни....ако на 15 години не си го научил.....зле...ако си по-възрастен - още по-зле
Последна промяна от eMs1 на 18 ное 2009 10:48, променено общо 1 път.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 18 ное 2009 10:45

Абе принципно не е задължителна главната буква в този случай, тя има малко по-различен смисъл.

Иначе твърдението за уреждане на цска-ливърпул е безумно. В този сезон ливърпул нямаха друга загуба на анфийлд освен от цска, не знам точно за колко пари биха продали идеята да имат сезон без загуба на собствен терен.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 18 ное 2009 10:49

tprodanov написа:Абе принципно не е задължителна главната буква в този случай, тя има малко по-различен смисъл.

Иначе твърдението за уреждане на цска-ливърпул е безумно. В този сезон ливърпул нямаха друга загуба на анфийлд освен от цска, не знам точно за колко пари биха продали идеята да имат сезон без загуба на собствен терен.

Ок...промених си поста

Върни се в “Национален отбор”