Mениджърски игри в Националния отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Mениджърски игри в Националния отбор

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 ное 2009 18:28

mladenis написа:
THE G.A.M.E написа:
mladenis написа:Напротив, ако "специалистчето" не беше направило и казало куп простотии мисля, че нямаше нагласата у повечето от нас, феновете на националният отбор да е такава. Да не говорим за медийният чадър който получиха, но това е друга тема. Както каза Пламен Марков: " Равен с Италия е провал а равен с Ейре грандиозен успех" Просто това е Национален отбор, стига с "ПРАВИЛНИЯ ФУТБОЛ", ромбове, триъгълници и паралелипипети.

Човек, не се ли сещаш, че не треньора ( който и да е той ) е проблема в национала ?
Бъзикаш се с понятието правилен футбол.....ама с тоя футбол Мъри стигна четвъртфинал в европейски клубен турнир, и класира български клуб ( няма да пиша името му, щото очевидно се стресираш от синьото ) в групи на Шампионска лига ? !
Айде сега обясни ми, как с далеч по посредствени футболисти, Стоилов имаше успехи.....а с така наречените - "западни звезди" в национала.......значи нещо е збъркано.....и това май определено не са треньорите......е с малки изключения, всички ги знаем кои са..... :lol:

Абе пич, какъв го е д...... в лефски няма значение, важно е какви ги цвъкат с извинение, в националния. Те двамата и оня перуци си го обърнаха на бащения и никой не го е еня.

Ами това положение ( бащиния както го наричаш ) е отдавна......защо чак сега наддавате такъв вой ?
Или защото преди.....треньорите бяха от "правилният" цвят ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

radosta na naroda
Контакти:

Мнениеот radosta na naroda » 17 ное 2009 18:38

Не знам какво точно очаквате от Сираков и Мъри ?! Аз съм левскар четвърто поколение, обаче тия двамата не мога да ги понасям . Първия още когато започна в Левски си беше леке и връзкар(толерираха го за сметка на Гиби-радоста на народа), а втория е просто некадърник и мунчо ! Нима се надявате мошенник и некадърник да проявяват честност и умение ! Просто една част от тези , на които се радвахме през 1994 година , се оказаха посредствени и нечестни хора, интересуващи се единствено от келепира ! Дребни душици , какво да ги коментираме ,Ясно е , че имаме нужда от цялостна стратегия за развитие на спорта(не само на футбола),иначе докато се работи на парче нищо няма да се промени ! Някои страни наеха изявени специалисти, които промениха цялостния процес на работа и мислене-Русия и Гуус Хидинк , например !Или по-просто казано, тия двамата за нищо не стават !

Потребителски аватар
Lieutenant Randall
Контакти:

Мнениеот Lieutenant Randall » 17 ное 2009 18:40

Вижте, крайно време е да си признаем, че ние убихме Кенеди и Георги Марков и стреляхме срещу папата. Озоновата дупка също е наше дело, сега готвим апокалипсиса през 2012 година :mrgreen: А с мениджърските игри в националния отбор заедно с БФС се занимаваме ей така, между другото, да минава времето ..... :)
6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!

Потребителски аватар
mladenis
Контакти:

Мнениеот mladenis » 17 ное 2009 18:47

Lieutenant Randall написа:Вижте, крайно време е да си признаем, че ние убихме Кенеди и Георги Марков и стреляхме срещу папата. Озоновата дупка също е наше дело, сега готвим апокалипсиса през 2012 година :mrgreen: А с мениджърските игри в националния отбор заедно с БФС се занимаваме ей така, между другото, да минава времето ..... :)

Ами занимаваме се, защото това е на наш гръб, затова се занимаваме. Защото искаме след работната седмица да се разтоварим с един хубав мач, било на клубен, било на национален отбор, да си пуснем едно спортно предаване, да чуем нещо интересно, нещо спортно. Занимаваме са, защото" ТАКА МЕЖДО ДРУГОТО" ни писна, писна ни от тъпотиите на Насковци, Мърювци, Перуцита, Мениджърчита, Журналистчета лизачи и всички останали, дето се изсират с извинение, на всичко, за тва си чешем езиците.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 ное 2009 18:53

Младенис,Крум в последно време се е занемарил тотално като журналист и не виждам каква позиция има по която и да е тема.Вуцата е психично нестабилен човек :mrgreen: А и не съм чувал да е голям фен на Мъри.Борето Касабов изразява своята позиция и то с аргументи,както и би трябвало да бъде,не с обиди и изопачаване на фактите,както някои други.Данчо Георгиев си е лигав по принцип,а и бачка всеки ден,не е лесно :mrgreen: :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 20 ное 2009 18:38

Докато Перуков и другите от ръководството на БФС са там,ще е такова положението 8-) :|

Върни се в “Национален отбор”