Mениджърски игри в Националния отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Mениджърски игри в Националния отбор
Напротив, ако "специалистчето" не беше направило и казало куп простотии мисля, че нямаше нагласата у повечето от нас, феновете на националният отбор да е такава. Да не говорим за медийният чадър който получиха, но това е друга тема. Както каза Пламен Марков: " Равен с Италия е провал а равен с Ейре грандиозен успех" Просто това е Национален отбор, стига с "ПРАВИЛНИЯ ФУТБОЛ", ромбове, триъгълници и паралелипипети.
tprodanov написа:San-Jose написа:Лъчо Танев дърпа конците в националния отбор, а може би и във футбола ни, той застана зад Стоилов и Сираков и предложи да се сложи чуждестранен специалист, който да изготви план за развитието на футбола у нас, всичко се изпълни от Боби Михайлов, така че за това смятам, че той е един от хората, които казат кой да се вика в националнире отбори
Мдам, съгласен съм напълно. ..."синьото бфс"
Който дава парите поръчва музиката, дреме му на Перуци син ли е червен ли е

Къде е този медиен комфорт,бе,умопомрачени фенове на един отбор?Има ли медия,която да не плюе Мъри?Май само гонг...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
-
mladenis написа:Напротив, ако "специалистчето" не беше направило и казало куп простотии мисля, че нямаше нагласата у повечето от нас, феновете на националният отбор да е такава. Да не говорим за медийният чадър който получиха, но това е друга тема. Както каза Пламен Марков: " Равен с Италия е провал а равен с Ейре грандиозен успех" Просто това е Национален отбор, стига с "ПРАВИЛНИЯ ФУТБОЛ", ромбове, триъгълници и паралелипипети.
Човек, не се ли сещаш, че не треньора ( който и да е той ) е проблема в национала ?
Бъзикаш се с понятието правилен футбол.....ама с тоя футбол Мъри стигна четвъртфинал в европейски клубен турнир, и класира български клуб ( няма да пиша името му, щото очевидно се стресираш от синьото ) в групи на Шампионска лига ? !
Айде сега обясни ми, как с далеч по посредствени футболисти, Стоилов имаше успехи.....а с така наречените - "западни звезди" в национала.......значи нещо е збъркано.....и това май определено не са треньорите......е с малки изключения, всички ги знаем кои са.....

acmilan написа:Къде е този медиен комфорт,бе,умопомрачени фенове на един отбор?Има ли медия,която да не плюе Мъри?Май само гонг...
Ти наистина ме разсмя, справка: РингБГ, ДонК....М, Дарик Радио, ГонгБГ, Спорт Манията на Крим. До тук са само тези дето го величаят, другата голяма групичка просто му спестяват истината. Може би единствено Сашо не му спестява истината.
mladenis написа:acmilan написа:Къде е този медиен комфорт,бе,умопомрачени фенове на един отбор?Има ли медия,която да не плюе Мъри?Май само гонг...
Ти наистина ме разсмя, справка: РингБГ, ДонК....М, Дарик Радио, ГонгБГ, Спорт Манията на Крим. До тук са само тези дето го величаят, другата голяма групичка просто му спестяват истината. Може би единствено Сашо не му спестява истината.
Величаят? Крум? Ринг? Ти верно ли? дарик и гонг са едно, да те са неутрални, но не го и хвалят. Кой?
mladenis написа:acmilan написа:Къде е този медиен комфорт,бе,умопомрачени фенове на един отбор?Има ли медия,която да не плюе Мъри?Май само гонг...
Мъри има медиен комфорт, почти колкото Бат Бойко
Дарик и Гонг.бг са едни и същи хора.Ринг не критикуват никого,понеже държат правата за първенството и водят позитивна политика.Предаването на Крум е мегачервено в момента заради присъствието на един човек,който не бива да бъде допускан до стадион,освен,ако не е в крайния сектор Г.За *** си прав.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
THE G.A.M.E написа:mladenis написа:Напротив, ако "специалистчето" не беше направило и казало куп простотии мисля, че нямаше нагласата у повечето от нас, феновете на националният отбор да е такава. Да не говорим за медийният чадър който получиха, но това е друга тема. Както каза Пламен Марков: " Равен с Италия е провал а равен с Ейре грандиозен успех" Просто това е Национален отбор, стига с "ПРАВИЛНИЯ ФУТБОЛ", ромбове, триъгълници и паралелипипети.
Човек, не се ли сещаш, че не треньора ( който и да е той ) е проблема в национала ?
Бъзикаш се с понятието правилен футбол.....ама с тоя футбол Мъри стигна четвъртфинал в европейски клубен турнир, и класира български клуб ( няма да пиша името му, щото очевидно се стресираш от синьото ) в групи на Шампионска лига ? !
Айде сега обясни ми, как с далеч по посредствени футболисти, Стоилов имаше успехи.....а с така наречените - "западни звезди" в национала.......значи нещо е збъркано.....и това май определено не са треньорите......е с малки изключения, всички ги знаем кои са.....
Абе пич, какъв го е д...... в лефски няма значение, важно е какви ги цвъкат с извинение, в националния. Те двамата и оня перуци си го обърнаха на бащения и никой не го е еня.
acmilan написа:mladenis написа:acmilan написа:Къде е този медиен комфорт,бе,умопомрачени фенове на един отбор?Има ли медия,която да не плюе Мъри?Май само гонг...
Дарик и Гонг.бг са едни и същи хора.Ринг не критикуват никого,понеже държат правата за първенството и водят позитивна политика.Предаването на Крум е мегачервено в момента заради присъствието на един човек,който не бива да бъде допускан до стадион,освен,ако не е в крайния сектор Г.За *** си прав.
Пич, ония двамцата Борис Касабов и Данчо Георгиев ще се удавят в лиги(с извинение), като кажат Мъррррри. За момчето от тема спорт сум съгласен, но за Крум и Вуцата, хехе и те са за " Правилния футбол"