Mениджърски игри в Националния отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Mениджърски игри в Националния отбор
Интересно ми е защо играчите в руското първенство, представлявани от " някой си мениджър" не намират място в националния, за сметка на някой лекенца.
Re: Mениджърски игри в Националния отбор
mladenis написа:Интересно ми е защо играчите в руското първенство, представлявани от " някой си мениджър" не намират място в националния, за сметка на някой лекенца.
Мястото на тази тема определено не във форума на ЦСКА!

Може и да е за форума на ЦСКА, защото ЦСКА е най- ощетен от стандарта въведен от съмнителното дуо начело на националния отбор.
-
mladenis написа:Може и да е за форума на ЦСКА, защото ЦСКА е най- ощетен от стандарта въведен от съмнителното дуо начело на националния отбор.
И с кво е ощетен ЦСКА ?
cska_90 написа:mladenis написа:Интересно ми е защо играчите в руското първенство, представлявани от " някой си мениджър" не намират място в националния, за сметка на някой лекенца.
Мястото на тази тема определено не във форума на ЦСКА!
Естествено че мястото и е там, защото всъщност темата е защо Велизарчо не е ва националния отбор, а сигурно някой ще се сети и за Вальо Илиев. Най-добре е там да се премести и да си плачете на спокойствие ......
Първо трябва да се види дали изобщо двете " специалистчета" начело на отбора са за там. А иначе не са само Валентин Илиев и Велизар Димитров, защо не и един Захари Сираков. Хората поне си играят по отборите за разлика от "звездата" на Херта примерно.
mladenis написа:Първо трябва да се види дали изобщо двете " специалистчета" начело на отбора са за там. А иначе не са само Валентин Илиев и Велизар Димитров, защо не и един Захари Сираков. Хората поне си играят по отборите за разлика от "звездата" на Херта примерно.
Е Захари нали го викнаха преди няколко месеца и оревахте всички форуми. Колкото до звездата на Херта последните няколко мача е титуляр. Със същия аргумент можеше да кажеш за звездата на Борусия Дортмунд нали .... но пък него няма как да го свържеш с Левски. Т.е. причината да плюеш е че Мъри и Наско са левскари.

Е как играчи, които не са титуляри в собствения си отбор в България да бъдат в националния? Това значи Мъри да плюе в устата на Любо?
Лъчо Танев дърпа конците в националния отбор, а може би и във футбола ни, той застана зад Стоилов и Сираков и предложи да се сложи чуждестранен специалист, който да изготви план за развитието на футбола у нас, всичко се изпълни от Боби Михайлов, така че за това смятам, че той е един от хората, които казат кой да се вика в националнире отбори
San-Jose написа:Лъчо Танев дърпа конците в националния отбор, а може би и във футбола ни, той застана зад Стоилов и Сираков и предложи да се сложи чуждестранен специалист, който да изготви план за развитието на футбола у нас, всичко се изпълни от Боби Михайлов, така че за това смятам, че той е един от хората, които казат кой да се вика в националнире отбори
Мдам, съгласен съм напълно. ..."синьото бфс"