metodito написа:Няма един-единствен виновник. Но публиката не е виновна. Сигурен съм в това. Мъри не е по-лош треньор от предшествениците си, но не и по-добър. А изказвания от рода: "Това са футболистите с които разполагаме" показва невежество или незаинтересованост към длъжността, която изпълнява. Значи Италия могат да се обърнат миналата година към втората дивизия, но великия спец, не вижда по-далеч от ЦСКА и "Левски". Повиквателната на Ив. Иванов сочи, че или не той подбира футболистите, или е некадърник. Това да имаш титулярен нападател, който за две години имаше един гол - какво да говорим. Ако Иванов отиде в Реджина, това ще е поредното доказателство, че състава се реди от мениджърите понеже никой не го искаше това леке преди да влезе в мача с Италия. Викна двама нападатели. Те вкараха голове. Сппря да ги вика. Домовчийски вкара гол. Играе добре - на пейката. Но Мъри не е най-виновния. Бербатов като видя, че отиваме на разлика със Сърбия, просто излезе от терена. И никой нищо. Обиди съотборниците си. Никой нищо. За Боби - каквато и обида да кажа, маалко ще е. Имам предвид като управленец. Страхлив, без ясна идея за функциите си. Батето, само, че не пие. А "7 дни спорт" е "червен". Какво да напишат?! Изведнъж много критични станаха. Както "мач"- а забрави за критиките. И журналята са виновни. Не само не са преса. Те са "възглавнички" под з...ите на управляващите на всички нива.
Абсолютно съм съгласен със заглавието на темата: "Едни и същи глупости", докато свят светува!
Да пошли они. Блять!
+10