Квалификации за ЕВРО 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Квалификации за ЕВРО 2012
Напълно подкрепям автора на темата!
Всичко хубаво, но стадиона в Бургас е с капацитет 18650 места, и като се сложат няколко си стотин зони за сигурност .... много смисъл от мач там няма.
Но според мен основният проблем е липсата на достатъчно фенове извън София. Не е целта да е пълен стадиона, а да се подкрепя отбора. Това в Бургас няма да стане скоро.
От този град съм и знам как е на мач в Бургас и как е в София.
Но според мен основният проблем е липсата на достатъчно фенове извън София. Не е целта да е пълен стадиона, а да се подкрепя отбора. Това в Бургас няма да стане скоро.
От този град съм и знам как е на мач в Бургас и как е в София.
Аа glarus как можа да напишеш подобни глупости
Националния отбор на България нямал фенове извън София
То това да не е клубен отбор бре.

Националния отбор на България нямал фенове извън София

То това да не е клубен отбор бре.

glarus написа:От този град съм и знам как е на мач в Бургас и как е в София.
Явно си ходил само на мачове на ПСФК Черноморец ,и не си ходил на мачове на Нафтата.

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
maldin1 написа:glarus написа:От този град съм и знам как е на мач в Бургас и как е в София.
Явно си ходил само на мачове на ПСФК Черноморец ,и не си ходил на мачове на Нафтата.![]()
Точно на Нафтата ходих, но като игра националния там беше тишина.
Националите играха там една контрола с УЕЛС, може да са играли някоя квалификация, но в момента не се сещам.

- green man
- Контакти:
Еххххххх ако имаше възможност/Стадион/ мачовете да се играят в Стара Загора, друго щеше да е. Тук сме в центъра на България и стадиона нямаше да има празно място.
Но реалноста е съвсем различна за жалост.
Но реалноста е съвсем различна за жалост.
НЯМА МОЕ , НЯМА ТВОЕ , СВЕТЪТ Е БЕРОЕ !
maldin1 написа:Идеята ми е квалификациите да не се играят само на Васил Левски ,а и на Стадион Лазур в Бургас.Искам да видя какво мислите по въпроса.Примерно първото домакинство в София ,второто в Бургас и така ,а може и София да вземе по-важните мачове ,а другите в Бургас.
П.с. Изкуственият терен трябва да го махнат дотогава ,не си търсете оправдания с него![]()
Най-накрая разбрахте - че стадионът в Бургас е дъ бест !!! Всъщност - доказано е - че стадионът в Бургас е най-добрият и модерен стадион на Балканите

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
fabregas_949 написа:Ticha написа:И аз подкрепям идеята. Само че няма да е зле да се увеличи малко капацитета на стадиона в Бургас.
+1
+1