при отказ на повиквателна - играчите нямат право да играят 5 дни след срещата.
това правило трябва да се приложи в този случай!
ЦСКА удари младежкия селекционер в кръста
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Pro-European
- Контакти:
Re: ЦСКА удари младежкия селекционер в кръста
Авторът на темата: Ще спре ли..
0007 написа:Няма ли най-сетне да се спазват правилата и да се накаже ЦСКА и по специално тези двамата.То не може да не ходиш да играеш на мачовете за националният отбор,па макар и младежкия.Или когато ходиш,да ти е неприятно и тежко.Все пак има ли смисъл да се мориш за някакъв си нац.отбор.Затова и футболът ни е на такъв хал.Мъри е виновен на всички и за всичко.Но той винаги ще бъде обичан от Левскарите и мразен от другите.Ако бях на мястото на Иван Колев,тези никога не бих ги викнал повече.
П.С.Ако Мъри ни класира за Еврото,съм сигурен,че успеха ще се дължи на "великите" ни играчи и въпреки треньора...
Ние и еврошампиони да станем,пак този,ааа,хасковския...каун...ще е виновен,за нищо не става,вън и той,и Наско и Перуката...време е за чужденец

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
0007 написа:Няма ли най-сетне да се спазват правилата и да се накаже ЦСКА и по специално тези двамата.То не може да не ходиш да играеш на мачовете за националният отбор,па макар и младежкия.Или когато ходиш,да ти е неприятно и тежко.Все пак има ли смисъл да се мориш за някакъв си нац.отбор.Затова и футболът ни е на такъв хал.Мъри е виновен на всички и за всичко.Но той винаги ще бъде обичан от Левскарите и мразен от другите.Ако бях на мястото на Иван Колев,тези никога не бих ги викнал повече.
П.С.Ако Мъри ни класира за Еврото,съм сигурен,че успеха ще се дължи на "великите" ни играчи и въпреки треньора...
"мъри" може единствено да ни класира в четвърта урна!!!
YA GUNNERS YA
acmilan написа:0007 написа:Няма ли най-сетне да се спазват правилата и да се накаже ЦСКА и по специално тези двамата.То не може да не ходиш да играеш на мачовете за националният отбор,па макар и младежкия.Или когато ходиш,да ти е неприятно и тежко.Все пак има ли смисъл да се мориш за някакъв си нац.отбор.Затова и футболът ни е на такъв хал.Мъри е виновен на всички и за всичко.Но той винаги ще бъде обичан от Левскарите и мразен от другите.Ако бях на мястото на Иван Колев,тези никога не бих ги викнал повече.
Ние и еврошампиони да станем,пак този,ааа,хасковския...каун...ще е виновен,за нищо не става,вън и той,и Наско и Перуката...време е за чужденец![]()
![]()
Аз се бъзикам,но съм наясно как разсъждават някои хора.
Аз немога да повярвам колко сте зле, смисъл че наистина вярвате че хасковския бек може да постигне нещо... това е безумие-стегнете се малко

YA GUNNERS YA