Къде сме ние, къде са ТЕ !?!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Къде сме ние, къде са ТЕ !?!?

Мнениеот metodito » 14 ное 2009 10:12

marmi52 написа::mrgreen:

... И ако България пропусне и Евро 2012 - да си ходят всичките вкупом начело с Боби ! :evil:

Да бе, да. Все едно нещо зависи от нас. БФС е частно дружество. Абревиатурата стои, заради данъчните само. Още не се е развихрил Боби. В него има потенциал за още магарии. Гкедайте само какво предстои. Предполагам. :mrgreen:

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 14 ное 2009 10:16

maldin1 написа:

Много пъти съм писал против Станимир Стоилов, но сега темата не е само за него ...
Дори съм на мнение, че щом така или иначе го налагат от ръководството на БФС, трябва да го оставим на мира и да им дадем последен шанс на всичките ни футболни ръководители ... И ако България пропусне и Евро 2012 - да си ходят всичките вкупом начело с Боби ! :evil:

Темата ми обаче е, че в един ден като днешния, когато футболна Европа се тресе от интересни мачове ... ние отново сме някъде на г.за на футболната география ... :evil:
[offtopic]Колко години още трябва да им даваме шанс ? Колко още първенства ще пропуснем заради тяхната некадърност ? Колко години още ще пълним гушата на Лъчко Танев и другите пиявици като него ?[/offtopic]

:mrgreen:

Прав си напълно, но какво друго ни остава след като футболните шефове казват : "Така ще бъде !" ... ??? Май колегата по-горе казва самата истина, че БФС е частно дружество ... :evil:
А резултатите ги виждаме постоянно ...
Днес вместо да тръпнем в очакване на втори исторически сблъсък с Франция (след "Парк де Пренс" - 1993 година) ... ние ще гледаме по телевизията на нашето място Ейре ... :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 14 ное 2009 10:22

marmi52 написа:Днес вместо да тръпнем в очакване на втори исторически сблъсък с Франция (след "Парк де Пренс" - 1993 година) ... ние ще гледаме по телевизията на нашето място Ейре ... :evil:

По-добре ,че не се класирахме ,иначе днеска нямаше да гледаме "двубой" , а "побой" . :lol: :lol:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 14 ное 2009 10:24

Лично аз не се надявам за Евро 2012..просто това беше идеална възможност-добра група,слаба Италия,футболистите са в идеална футболна възраст 26-30.Марков също има голяма вина,но бяхме ли били Ейре почти сигурно се класирахме поне за бараж.
Да при добър жребий може и да се класираме имаме някой много добри футболисти,но просто няма го духа,желанието,Стоилов може и да не е лош треньор,но ни трябва човек с голям авторитет.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 14 ное 2009 10:30

maldin1 написа:
marmi52 написа:Днес вместо да тръпнем в очакване на втори исторически сблъсък с Франция (след "Парк де Пренс" - 1993 година) ... ние ще гледаме по телевизията на нашето място Ейре ... :evil:

По-добре ,че не се класирахме ,иначе днеска нямаше да гледаме "двубой" , а "побой" . :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:
Абе и ти си прав ! Щеше да стане като онази приказка : "Да би мирно седело, не би чудо видело ! " :lol:
По-добре никъде да не ходим и с никой силен да не играем, че ще ни се смее цял свят ! ;)
Помня лятото на САЩ 94 всякаш беше вчера и се чудя как е възможно само за някакви си 15 години футболът в България да се срине до такова жалко положение ... !?!? :(
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 14 ное 2009 10:33

Всъщност аз се чудя как до преди няколко месеца бяхме 19ти в класацията на ФИФА..

Потребителски аватар
Miro
Контакти:

Мнениеот Miro » 14 ное 2009 10:35

marmi52 написа:
maldin1 написа:

Много пъти съм писал против Станимир Стоилов, но сега темата не е само за него ...
Дори съм на мнение, че щом така или иначе го налагат от ръководството на БФС, трябва да го оставим на мира и да им дадем последен шанс на всичките ни футболни ръководители ... И ако България пропусне и Евро 2012 - да си ходят всичките вкупом начело с Боби ! :evil:

Темата ми обаче е, че в един ден като днешния, когато футболна Европа се тресе от интересни мачове ... ние отново сме някъде на г.за на футболната география ... :evil:
[offtopic]Колко години още трябва да им даваме шанс ? Колко още първенства ще пропуснем заради тяхната некадърност ? Колко години още ще пълним гушата на Лъчко Танев и другите пиявици като него ?[/offtopic]

Прав си напълно, но какво друго ни остава след като футболните шефове казват : "Така ще бъде !" ... ??? Май колегата по-горе казва самата истина, че БФС е частно дружество ... :evil:
А резултатите ги виждаме постоянно ...
Днес вместо да тръпнем в очакване на втори исторически сблъсък с Франция (след "Парк де Пренс" - 1993 година) ... ние ще гледаме по телевизията на нашето място Ейре ... :evil:

Ми така си е,аз даже съм напълно убеден,че с този трениор и на еврото няма да се класираме :!:

kolovati
Контакти:

Мнениеот kolovati » 14 ное 2009 10:43

Нема да се уплаквате защото ще става само по зле. За следващите квалификации още имаме няколко триисетинагодишни играча да ги искарат и да се класираме трети в групата :)
Ама после ни остава да расчитаме на младите дискотекаджии и даже отборчета като малта ще почнат да ни дерат. При юнушките кой ни дра скоро люксембург ли беше лихтенщаин ли?

koi4i

Мнениеот koi4i » 14 ное 2009 10:44

Миро единственото сигурно нещо е,че си по-неграмотен и от дете в 1-ви клас.Нагледахме се на класирания със Стоичков,Пенев и Тройчо.Пражката епопея помниш ли я?Оставете човека да работи на спокойствие един цял цикъл.Ако не ни класира ще е виновен.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 ное 2009 10:46

Бройте и мен към невярващите. Не съм видял жребия, но Мъри просто не търпи никакво развитие. Не се е мръднал и на йота. Жалко. Харесвах го като треньор на "Левски", но след това ми падна в очите. Още не съм му простил Беверен и Тампере.

Върни се в “Национален отбор”