maldin1 написа:marmi52 написа::mrgreen:
Много пъти съм писал против Станимир Стоилов, но сега темата не е само за него ...
Дори съм на мнение, че щом така или иначе го налагат от ръководството на БФС, трябва да го оставим на мира и да им дадем последен шанс на всичките ни футболни ръководители ... И ако България пропусне и Евро 2012 - да си ходят всичките вкупом начело с Боби !
Темата ми обаче е, че в един ден като днешния, когато футболна Европа се тресе от интересни мачове ... ние отново сме някъде на г.за на футболната география ...

[offtopic]Колко години още трябва да им даваме шанс ? Колко още първенства ще пропуснем заради тяхната некадърност ? Колко години още ще пълним гушата на Лъчко Танев и другите пиявици като него ?[/offtopic]
Прав си напълно, но какво друго ни остава след като футболните шефове казват : "Така ще бъде !" ... ??? Май колегата по-горе казва самата истина, че БФС е частно дружество ...
А резултатите ги виждаме постоянно ...
Днес вместо да тръпнем в очакване на втори исторически сблъсък с Франция (след "Парк де Пренс" - 1993 година) ... ние ще гледаме по телевизията на нашето място Ейре ...