"7 дни спорт": Боби, разкарай националите от София!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: "7 дни спорт": Боби, разкарай националите от София!

Мнениеот volf » 07 мар 2014 10:55

kiko3 написа:
hd29 написа:
kiko3 написа:Когато Перукан почне и той да плаща на феновете за да ходят на мач,тогава и националите ще имат публика като на Лудогорец ако ще и срещу Зимбабве да играем.

Как може да платиш на 35 000 души бе смешник

Смешник ще наричаш баща си.
Лично аз съм ходил на 2 мача на Лудогорец за по 40 лв,шал и шапка на Лудогорец.Това са мача с Базел и този с Лацио. И не съм казал че всичките са платени.

Сложил си емблема на чужд отбор на аватара си, чужди деца в подписа си.....!!!?
Какво би те спряло да се продадеш за 40лв. и шалче на друг отбор...!!!

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 07 мар 2014 10:56

kiko3 написа:
hd29 написа:
kiko3 написа:Когато Перукан почне и той да плаща на феновете за да ходят на мач,тогава и националите ще имат публика като на Лудогорец ако ще и срещу Зимбабве да играем.

Смешник ще наричаш баща си.
Лично аз съм ходил на 2 мача на Лудогорец за по 40 лв,шал и шапка на Лудогорец.Това са мача с Базел и този с Лацио. И не съм казал че всичките са платени.

Ако имаш оферта за Валенсия ти събирам 10 човека - 20 лева за теб, 20 лева за нас :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 07 мар 2014 12:12

hd29 написа:

Не можеш. Но можеш да платиш на достатъчно, за да провокираш масовост. Например, че да се конкретни, на служителите на Софарма бяха раздадени безплатни билети. Те са около 3 000 човека. Божа работа на колко още компании са раздавани. Е, можеш.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 07 мар 2014 13:01

tprodanov написа:
hd29 написа:

Не можеш. Но можеш да платиш на достатъчно, за да провокираш масовост. Например, че да се конкретни, на служителите на Софарма бяха раздадени безплатни билети. Те са около 3 000 човека. Божа работа на колко още компании са раздавани. Е, можеш.

Едно е да се раздават безплатни билети,а съвсем друго е да се раздават пари нали.Ако пуснат свободен вход на Левски-ЦСКА ще дойдат ли 35 000 зрители ;) :?:

sten_pla
Контакти:

Мнениеот sten_pla » 07 мар 2014 13:25

Според мен има и друга причина за това защо националите играят контроли на националния. Причината е финансова, таксата му за ползване е малка или символична, щото е държавен и го стопанисва Министерството на спорта. Това означа че, Боби едва ли плаща нещо за ползването му, особено за някаква скучна контрола. А да не говорим и за другите такси покрай организацията и охраната му. Затова и не му пука кой ще го гледа или не, щото той е задължен да организира такъв мач и да плати за него. Ако мача беше в Пловдив, Бургас или където и да е другаде, стадиона ще е частен и за повече пари.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 07 мар 2014 15:18

Националният отбор трябва да играе във всички градове кдето има условия за това !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 07 мар 2014 18:11

stefani написа:Националният отбор трябва да играе във всички градове кдето има условия за това !

Абсолютно затова се нарича национален отбор а не софииски отбор.

Върни се в “Национален отбор”