КС: България - Беларус - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

волфи
Контакти:

Re: КС: България - Беларус - 2:1 FT

Мнениеот волфи » 05 мар 2014 21:05

batmanlevski написа:лошо да не казвам трагично ,но едва ли някой се учудва с този треньор и това е постижение ,то както върви в предстоящите квалификаций и равен с Малта ще се смята за успех !

Абе пич, "квалификаций" да не е някой римски император :lol: :lol: , ясен си на всички-тук си само, за да избиваш комплекси.
Като се научиш малко на български правопис, тогава можеш да даваш мнения, които да имат някаква стойност.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 05 мар 2014 21:09

siniq_fen написа:
Udoji90 написа:Според мен доста контрастиращо ниво на представяне в двете фази на играта. В атака определено имаше настроение, добри комбинации и не малко чисти положения. В защита обаче допуснахме доста груби грешки. Ив. Иванов каза, че за началото на следващия сезон 100% е готов. Дано да е така, щото през септември почват и квалификациите, а се вижда, че центърът на защитата ни е проблематичен.
Гълъбинов ми допадна. Търсеше топката, комуникираше що-годе добре с другите, макар че за пръв път играе с тях, не беше далеч и от гол. При всяко положение се представи по-добре от Рангелов. Струва си да бъде повикан и за следващите контроли.

Напълно съм съгласен. Мисля, че и Иса може да получи шанс, все пак играе доста добре в Шериф.

+1
Напълно подкрепям за Гълъбинов и Иса. Но да не бъдат викани повече Рангелов и Гъргоров.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 05 мар 2014 21:09

Добър мач за нашите. Започнахме доста силно и можехме да водим с 3:0 още в първите минути. Жоро Миланов си е играч от класа и ще ни бъде много ключов в средата на терена. Гълъбинов също доста ми хареса. Аз имах бегъл поглед от мачовете му в Авелино и очаквам да се превърне в титулярният ни нападател. Рангелов е пълна дупка ,не знам защо продължават да го викат...
Иначе обидно малко хора на стадиона. Не знам къде бяха всички патриоти? За мачовете на Лудогорец се бият в гърдите какви българи са ,а за националите ги няма.Изображение
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

mitkoik
Контакти:

Мнениеот mitkoik » 05 мар 2014 21:12

Пловдивчанинът написа:Хубав мач за наще, само дето в защитата сме доста зле поне за момента. Гълъбинов като нищо може да се окаже голова машина много силен мач трябваше да го остави до 70-та минута.

Не го е оставил, защото Гълъбинов в Петък има мач в Италия, иначе много добре се представи.

todorov94
Контакти:

България-Беларус представяне на националния?

Мнениеот todorov94 » 05 мар 2014 21:35

Като какво виждате прадставянето на отбора ни днес? Кой играчи се включиха силно днес и кои не? Как трябва да изглежда 11найсеторката на Пенев за следващите клалификации? На мен лично ми хареса играта ни в атака, макар че беларусите не са кой знае какво мерило. Аз лично отличавам Миланов, Манолев, Стоянов, Попов,Гаджев както и новия Гълабинов мисля че открихме своя нападател в негово лице. Но също се видя,че без Иванов сме трагични в защита и най-вече при статичните положения

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: България-Беларус представяне на националния?

Мнениеот Балкански Орел » 05 мар 2014 21:38

На мен всички ми харесаха, може би Славчев можеше по-добре да играе в атака.Рангелов за съжаление не знаеше къде се намира, Манолката ще кърти с Попов в Кубан.Момчето от Ботев Христов също добре се включи, както и Гълъбинов, Неделев и останалите.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 05 мар 2014 21:38

Гълъбинов показа ,че има място в отбора .
Рано е за състав за следващите квалификации,но за момента моят изглежда така
..........................................Стоянов
Манолев...................Иванов ............ЦЗ който не е Бодуров........Йордан Минев
......................................Дяков................Златински
Неделев/Михаил Александров...........Миланов...........Попов
......................Гълъбинов
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 05 мар 2014 21:43

Браво, някой да се сети да направи тема!!!

Добро представяне на националите, предвид приятелския характер на двубоя, Любо изпробва някои нови национали и нови игрови схеми, мисля че му се получи добре!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 05 мар 2014 22:07

Нямах възможност да гледам мача. Интересува ме как се представи Гълъбинов?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 05 мар 2014 22:08

Син до гроб_ написа:Нямах възможност да гледам мача. Интересува ме как се представи Гълъбинов?

Повече от добре, като за дебют..Вдигна очакванията към него дано затвърди играта си в следващите мачове.

Върни се в “Национален отбор”