Гонзо и Мъри иска мач България - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Гонзо и Мъри иска мач България - Левски

Мнениеот crap » 09 ное 2009 23:31

BAT UGOR написа:
garfild8 написа:
crap написа:"- Ако нямат съперник, нека да заповядат - съобщи д-р Димитър Стойчев, който е звездата на отбора и играе с №10. Център-нападателят на тима е инспектор по приходите, а отбраната се състои от група фаянсаджии. В халфовата линия пък играе Митьо Скалата, главен готвач на Старозагорския затвор. За след мача се предлага банкет в клубния ресторант "Грийн"."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

За банкета,Мъри трябва да извика подкрепления от ЦСКА.Те така или иначе няма шанс скоро да играят някъде,поне на банкета :P
P.S.Извини ме crap,не искам да те засягам.

Ми тогава за нас от КУРБАН БОЙС нема да остане нищо пийване :mrgreen: :mrgreen:
То и ний сме баш курбанджии ама тези ни удрят у земята :mrgreen: :mrgreen:

Хахаха, добре че Рабех не е натурализиран... още аххах
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Hearts
Контакти:

Мнениеот Hearts » 10 ное 2009 01:49

Моля, кажете ми тази новина шега ли е? Ще похарчат пари за билети, лагер сбор и т.н за да играе националния отбор на България абсолютно безсмислена контрола с младежкия отбор или български клубен отбор?! От БФС толкова ли не можаха да осигурят един мач с отбора на Каталуния при всичките връзки на Стоичков или просто не могат да сетят? Има и други регионални отбори с играчи от Примиерата, които имат право да играят приятелски срещи- Галисия, Мурсия, Андалусия, Арагон и т.н В отбора на Корсика играят Людовик Жули и няколко играчи от Лига 1. Със сигурност няма да им струва колкото контрола с Франция. Ех, БФС, БФС, БФС! :(

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 10 ное 2009 09:53

Hearts написа:Моля, кажете ми тази новина шега ли е? Ще похарчат пари за билети, лагер сбор и т.н за да играе националния отбор на България абсолютно безсмислена контрола с младежкия отбор или български клубен отбор?! От БФС толкова ли не можаха да осигурят един мач с отбора на Каталуния при всичките връзки на Стоичков или просто не могат да сетят? Има и други регионални отбори с играчи от Примиерата, които имат право да играят приятелски срещи- Галисия, Мурсия, Андалусия, Арагон и т.н В отбора на Корсика играят Людовик Жули и няколко играчи от Лига 1. Със сигурност няма да им струва колкото контрола с Франция. Ех, БФС, БФС, БФС! :(

Не е шега,приятел,не е шега а родната действителност,за съжаление.За тези регионални испански отбори,това е добра идея(веднъж при Стоичков играхме с областта Валенсиана),но някой умник в БФС,как виждаш да се сети за това и да организира подобен мач. :roll:
Само Черно море.

Върни се в “Национален отбор”