Синоптика против връщането на изместения кръг, защото

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Синоптика против връщането на изместения кръг, защото

Мнениеот garfild8 » 09 ное 2009 10:27

Вече нямам думи.Сложно е за обяснение,а още по-сложно е за разбиране,какво правят БФС,Синоптика и другите кратуни покрай тях.Едноседмичен лагер и повече за една контрола с тим като...МАЛТА.Световен футболен гранд,всички футболни сили се избиват за контрола с Малта...Ние как се уредихме-не знам :lol: Ужас и безумие.
Само Черно море.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 09 ное 2009 10:37

garfild8 написа:Вече нямам думи.Сложно е за обяснение,а още по-сложно е за разбиране,какво правят БФС,Синоптика и другите кратуни покрай тях.Едноседмичен лагер и повече за една контрола с тим като...МАЛТА.Световен футболен гранд,всички футболни сили се избиват за контрола с Малта...Ние как се уредихме-не знам :lol: Ужас и безумие.

А колко пари изгарят покрай този едноседмичен лагер... и всичко това само и само Мазньо да победи някакъв отбор, и да каже "Виждате ли защо съм национален селекционер" :D:D
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 09 ное 2009 12:34

crap написа:
garfild8 написа:Вече нямам думи.Сложно е за обяснение,а още по-сложно е за разбиране,какво правят БФС,Синоптика и другите кратуни покрай тях.Едноседмичен лагер и повече за една контрола с тим като...МАЛТА.Световен футболен гранд,всички футболни сили се избиват за контрола с Малта...Ние как се уредихме-не знам :lol: Ужас и безумие.

А колко пари изгарят покрай този едноседмичен лагер... и всичко това само и само Мазньо да победи някакъв отбор, и да каже "Виждате ли защо съм национален селекционер" :D:D

crap,не съм сигурен дали и ще победи някой отбор :lol: Но това е друга тема.Преди малко четох Т:С и там имаше изявление на Синоптика,че ще има контрола,дори тя да е с младежкия отбор.България(А)-България(мл.).Докъде я докараха''умниците'' от управата на родния ни футбол.
Само Черно море.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 09 ное 2009 13:07

garfild8 написа:
crap написа:

crap,не съм сигурен дали и ще победи някой отбор :lol: Но това е друга тема.Преди малко четох Т:С и там имаше изявление на Синоптика,че ще има контрола,дори тя да е с младежкия отбор.България(А)-България(мл.).Докъде я докараха''умниците'' от управата на родния ни футбол.

Бай да вей нЕма нищо лошо от организиране на контрола между младежите и мъжете! Дори такива контроли трябва да има по-често, все пак след тези мъже идват точно младежите, и ще е страхотно да се направи една такава контрола, за да видим какво има отдолу, и може ли да се надяваме на нещо за в бъдеще.
YA GUNNERS YA

Върни се в “Национален отбор”