Единствения центр. защитник, извикан в Нац.отбор е П.Николов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Re: Единствения центр. защитник, извикан в Нац.отбор е П.Николов

Мнениеот originalni.be » 07 ное 2009 02:48

То Срещу Малта може да Пусне и 2 вратари и без защита :Д
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 07 ное 2009 09:08

Очевадно е, че така наречения "мъри" е неразбран... неговият футболен гений, невиждан и нечуван по нашите ширини, се пази специално за приателските мачове където може да експериментира, понеже летвата е вдигната на високо- 6-1, и както не бе премахнат след позорното 4-1 от Кипър, и нищожната игра срещу Латвия, и пускането на Сърмов като титуляр срещу Италия (завиждам му на сърмата, гледаше мача от най-хубавото място), и още ститици генианлни ходове, които са типични само и единиствено за капацитета наречен "мъри", осъзнал е че може да прави каквото си иска. Мисълта ми е, че небива да се очудвате дори и да играем с 1 централен защитник, все пак Пелето е винаги на разположение... въпреки че аз ако бях на Пелето щях да му тегля една майна и да го видим какъв е специалист тогава-защото както се сещате, при една грешка в защита пада гол, и тогава Пелето става враг номер едно, но не съвсем-враг номер едно би следвало да е "мъри" който неможе да викне друг централен защитник и е недосегаем на поста си! Незнам какво иска да докаже "мъри"-може би че е много добър в ротацията, или пък в тактическите познания? Или пък е добър в преквалификацията на футболисти? Няма да се очудя ако видим и бербатов като втори централен защитник-все пак е близо 2 метри, доста е едър, и без това не тича много-що пък не?
Знам че феновете на "мъри" сега ще бъдат кръвно обидени, и ще почнат да ми обесняват колко са зле Кирчо Котев и Валентин Илиев и колко е пиян Иван Иванов, и какви ли не безумия, само и само да направят нелеп и жалък опит да изместят темата, и да се опитат да защитят незащитаемия-на вас ще ви отговоря по следния начин-България не означава само Левски и ЦСКА!!!
И както един фен се изрази "едва ли вие разбирате повече от мъри", едва ли той разбира повече от нас мога да кажа аз-това е без значение-националите ни не показват никакво желание за игра, едвам се тътрят по терена, а "мъри" се прави че мисли до тъч линията-това са фактите!
И така докато "мъри" е неразбран от нас, той май е неразбран и от футболистите. Единствено перуката го разбира, и 3-4 фенове тука във форума... надявам се един ден и ние-невежите-да разберем що е то правилен футбол..
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 07 ное 2009 09:38

Ние невежите :lol: Какво знаем ние невежите за правилния футбол?Някой виждал ли го е,този правилен футбол,български отбор воден от Синоптика,да го играе?Аз не съм.И няма шанс да го видя,както вървят нещата.
Само Черно море.

Върни се в “Национален отбор”