Станимир Стоилов остава на поста национален селекционер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- EL GALAKTIKO
- Контакти:
Re: Вчера погребаха националния отбор по футбол
Не съм сигурен,дали единодушно, но това поколение е преебано. Жалките дупедавци,решиха да си измият ръцете с тая амеба- Мъри, като му гласуват доверие- и през оставащата част от мандата си налапат колкото е вьзможно, без някой да ги обвини
Е, Мъри ли им пречи на тия "шушляци", да бележат и за националния отбор. Ние все обвиняваме трньорите за провалите, при положение, че футболистите са си едни и същи 

Re: Вчера погребаха националния отбор по футбол !
да си го връщат на подуянската поляна. че и националния да дръпне малко нагоре ,пък и цска да си дръпне 16 т. напред
- EL GALAKTIKO
- Контакти:
amorozo написа:Е, Мъри ли им пречи на тия "шушляци", да бележат и за националния отбор. Ние все обвиняваме трньорите за провалите, при положение, че футболистите са си едни и същи
А тия шушляци ,да не ги вика стринка ти?
- vrajdebec
- Контакти:
Напълно подкрепям 'Amorozo' , то и Йохан Кройф да дойде пак с тези тирильончовци ще разполага..... 

EL GALAKTIKO написа:amorozo написа:Е, Мъри ли им пречи на тия "шушляци", да бележат и за националния отбор. Ние все обвиняваме трньорите за провалите, при положение, че футболистите са си едни и същи
Ми кой да извика?Ако искаш отиди ти се пробвай като знаеш много
- EL GALAKTIKO
- Контакти:
durex написа:EL GALAKTIKO написа:amorozo написа:Е, Мъри ли им пречи на тия "шушляци", да бележат и за националния отбор. Ние все обвиняваме трньорите за провалите, при положение, че футболистите са си едни и същи
Ми кой да извика?Ако искаш отиди ти се пробвай като знаеш много
Ми нямам си Бате Наско до мене, не мога

amorozo написа:Е, Мъри ли им пречи на тия "шушляци", да бележат и за националния отбор. Ние все обвиняваме трньорите за провалите, при положение, че футболистите са си едни и същи

Ами, щом треньора не играе никаква важна роля в един отбор защо ли "глупави" отбори като "Интер", "Манчестър Юн", "Челси" ... се натискат за треньори като Мауриньо, САФ и Карло Анчелоти ?!?! Проста им работа ! ... То от треньора нищо не зависи ...

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Нямам нищо лично против автора на темата,но пише глупости,без да ми се обижда.Мнението си съм го написал сума ти пъти,няма да се повтарям.Такава омраза никога не съм виждал.Надминавате и най-смелите ми очаквания 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- milen.hristov
- Контакти:
marmi52 написа:amorozo написа:Е, Мъри ли им пречи на тия "шушляци", да бележат и за националния отбор. Ние все обвиняваме трньорите за провалите, при положение, че футболистите са си едни и същи
![]()
Ами, щом треньора не играе никаква важна роля в един отбор защо ли "глупави" отбори като "Интер", "Манчестър Юн", "Челси" ... се натискат за треньори като Мауриньо, САФ и Карло Анчелоти ?!?! Проста им работа ! ... То от треньора нищо не зависи ...
Има разлика между национален селекционер и клубен треньор