Станимир Стоилов остава на поста национален селекционер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Станимир Стоилов остава на поста национален селекционер
Безумно решение...
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
-
trufchev.1963
- Контакти:
neka da go vidim zacjala kampanija

-
CanariesUltrasFront
Oskron написа:Мале колко злоба има в чорбарската душица ....
Поздравления от мен към БФС че не се поддадоха на неадекватните атаки на интересчиите въртящи се в и около бългаския футбол. Надделя принципното поведение и коректноста.
Ти бе,колега,защо си мислиш че злоба има само в ''чорбарската душица''
Само Черно море.
Това, че няма да се класираме който и да е треньор е ясно защото изпуснахме последните 15 години и сега нямаме футболисти, сега ще кажат ами Бербатов, Мартин, Стилян, е да но те не стигат вие да не мислите, че 94 играха само Стоичков Сирако, Костадинов, Балъков и Лечков, че цялата защита без Трифон играеше в България но бяха футболисти научени като деца и адекватни за игрещия се тогава футбол, а сега ги учат в националния как да спират топката.
Защо Пената ги пускаше 94-та да гуляят преди мач еми защото тогава футболистите можеха да спират топката, но не знаеха да вдигат чашата, а сега е обратното като деца и юноши се учат да вдигат чашата, а като дойдат в мъжките отбори и в частност в националния ги учат да спират топката.
Аз се отплеснах исках само да ви попитам вие това за чужденеца който ще се грижи за юношите как го разбирате, аз нещо не схващам.
Защо Пената ги пускаше 94-та да гуляят преди мач еми защото тогава футболистите можеха да спират топката, но не знаеха да вдигат чашата, а сега е обратното като деца и юноши се учат да вдигат чашата, а като дойдат в мъжките отбори и в частност в националния ги учат да спират топката.
Аз се отплеснах исках само да ви попитам вие това за чужденеца който ще се грижи за юношите как го разбирате, аз нещо не схващам.
Parmalat написа:Само кухи тикви управляват БФСОт сега да ви кажа очаквайте резултати от рода 1:4 от Кипър .С треньор пу*ка толкова и 3 място ще ни се стори успех
![]()
Аз тези резултати ги знам че ще се случат.Ще мечтаем за 3 място в групата
Само Черно море.
garfild8 написа:Oskron написа:Мале колко злоба има в чорбарската душица ....
Поздравления от мен към БФС че не се поддадоха на неадекватните атаки на интересчиите въртящи се в и около бългаския футбол. Надделя принципното поведение и коректноста.
Ти бе,колега,защо си мислиш че злоба има само в ''чорбарската душица''Или само четеш постовете на фенове на ЦСКА?Не виждаш ли че има и други фенове в България и част от тези фенове,не искат бащата на ПРАВИЛНИЯ ФУТБОЛ.Ама как да видиш,трябва да махнеш сините си очила.
Евала подкрепям това мнение сините винги търсят причината и злобата в нас.Свалете очилата момчета и погледнете реалността в очите,провал в Литекс ,провал и в националния.Това е
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА
АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА
АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ
Аз немога да разбера защо всички викат ,че Мъри е бил най-добрия треньор в България в момента.Според мен по-добри варианти биха били Георги Василев и Павел Дочев!
I,m forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air, They fly so high,nearly reach the sky, Then like my dream they fade and die.Fortune always hiding, I've looked everywhere, I'm forever blowing bubbles , pretty bubbles in the air.
- child in time
- Контакти:
Честито братя БЪЛГАРИ ! Слагайте траурните ленти! Днес погребаха БГ националния отбор за години напред!!! Моите съболезнования!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
-
Che Guevara
- Контакти:
Пламен Николов играч на Литекс,част от неговото интервю...........
- Станимир Стоилов или чуждестранен селекционер?
- Стоилов добре си върши работата, но много хора искат да седнат на тоя престижен пост. Медиите също подклаждат излишно напрежение. Стоилов трябва да остане. Селекционер от чужбина е възможно най-неправилното решение. Идва, работи и си тръгва, когато реши.
....ам не съм спец като многото тука но мисля че момчето е право
- Станимир Стоилов или чуждестранен селекционер?
- Стоилов добре си върши работата, но много хора искат да седнат на тоя престижен пост. Медиите също подклаждат излишно напрежение. Стоилов трябва да остане. Селекционер от чужбина е възможно най-неправилното решение. Идва, работи и си тръгва, когато реши.
....ам не съм спец като многото тука но мисля че момчето е право