Лотар Матеус отказал да поеме аржентинския Расинг
От Топспорт.бг
Специалистът изпратил SMS, за да извести клуба
Лотар Матеус е отхвърлил предложение да поеме аржентинския Расинг, въпреки,постигнатото споразумение, твърди Билд. Ръководството на клуба изпълнило всички искания на Матеус.
Неочаквано обаче бившият германски национал изпратил SMS, че няма да приеме.
"Наистина така се случи. От една страна е смешно, от друга страна сме много разочаровани", заяви Хуан Кобиан, участвал при воденето на преговорите.
Договорът на Матеус бил до 2011-а година, с клауза за предсрочно напускане през лятото на 2010-а година.
Лотар Матеус все още без нов отбор, отказа оферта на Расинг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Лотар Матеус все още без нов отбор, отказа оферта на Расинг
Ето го човека, който да поеме нашия национален отбор, преди време води Унгария, със сигурност такова име би повлияло положително за нашия национален отбор!
Последна промяна от Varna1913 на 28 окт 2009 16:03, променено общо 1 път.
Re: Лотар Матеур все още без нов отбор, отказа оферта на Расинг
Добър вариант за чуждестранен треньор.
МНОГО ТЪПА ИДЕЯ!На нас ни трябва изграден треньор с постигнати добри резултати в кариерата си .Матеус какво точно е постигнал? провал с Унгария и дори в онзи Изрелки отбор ги направихме смешни /говоря за Черно море/.За какво ни е още един Христо Стоичков??? 

sotich_ написа:МНОГО ТЪПА ИДЕЯ!На нас ни трябва изграден треньор с постигнати добри резултати в кариерата си .Матеус какво точно е постигнал? провал с Унгария и дори в онзи Изрелки отбор ги направихме смешни /говоря за Черно море/.За какво ни е още един Христо Стоичков???
Абе той и Балъков щеше да изпадне с Грасхопър, нищо не постигна като треньор, после с още един швейцарски отбор май изпадна, а сега виж какво прави в Черноморец и продължава да прави, важното е начело на националния да застане ИМЕ, което само с респекта, който ще имат играчите към него ще ни тласне към успехите, а и няма да позволи мениджърските интереси да му се месят в работата
Varna1913 написа:sotich_ написа:МНОГО ТЪПА ИДЕЯ!На нас ни трябва изграден треньор с постигнати добри резултати в кариерата си .Матеус какво точно е постигнал? провал с Унгария и дори в онзи Изрелки отбор ги направихме смешни /говоря за Черно море/.За какво ни е още един Христо Стоичков???
Абе той и Балъков щеше да изпадне с Грасхопър, нищо не постигна като треньор, после с още един швейцарски отбор май изпадна, а сега виж какво прави в Черноморец и продължава да прави, важното е начело на националния да застане ИМЕ, което само с респекта, който ще имат играчите към него ще ни тласне към успехите, а и няма да позволи мениджърските интереси да му се месят в работата
Извинявай много ама Матеус няма ИМЕ като треньор,за времето му като футболист не говорим.
Re: Лотар Матеус все още без нов отбор, отказа оферта на Расинг
Махайте го този некадърник.Подобно на Достанич,смени 5-6 отбора за толкова години като треньор.И навсякъде издънки.Да е доказан треньор-добре.
Само Черно море.
E чак издънки навсякъде...Все пак вкара Партизан в ШЛ,след като бяха загубили първия мач като домакини от Нюкасъл,и там се представиха никак не лошо.
Иначе и аз мисля,че не той е правилния избор,по скоро някой като Рехагел,застаряваща легенда с авторитет,но трябва да е чужденец,видя се,че с българин нестава.
Иначе и аз мисля,че не той е правилния избор,по скоро някой като Рехагел,застаряваща легенда с авторитет,но трябва да е чужденец,видя се,че с българин нестава.
niki87 написа:E чак издънки навсякъде...Все пак вкара Партизан в ШЛ,след като бяха загубили първия мач като домакини от Нюкасъл,и там се представиха никак не лошо.
Нещо подобно си мисля и аз.А относно факта че вкара Партизан в ШЛ,там късмета го покри Матеус,защото Партизан отстрани Нюкасъл с дузпи.То всъщност това е най-големия му успех досега.Кольо Спасов го разкри,даже и Стоичков го стори на два пъти с нац.тим.
Само Черно море.
С други думи "мъри" е по-добър и доказан треньор!

YA GUNNERS YA
crap написа:С други думи "мъри" е по-добър и доказан треньор!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не си далече от истината

Само Черно море.