Гонят Мъри от националния
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- child in time
- Контакти:
Re: Гонят Мъри от националния
Страда ме ние феновете! Малките ни радости са отнети и потъпкани от разни мастити дупедавци! Трагедията е пълна и винаги когато си мисля че сме на дъното се оказва че има и по надолу! Жалко за нас феновете!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- blue SASHO1977
fr3ak_boy написа:Сега трябва да се назначи треньор чужденец на националния отбор, ако искаме успехи.
За без пари кой ще се навие???
- blue SASHO1977
child in time написа:Страда ме ние феновете! Малките ни радости са отнети и потъпкани от разни мастити дупедавци! Трагедията е пълна и винаги когато си мисля че сме на дъното се оказва че има и по надолу! Жалко за нас феновете!
Отново съм за!!!
И каква радост донесе ектор купер на отбора си? 

comandosa1 написа:Дано да е истина, чакаме го в Левски от 01.01.2010 г.! Заедно с Наско разбира се.
Да не го плюете след известно време като наложи "правилният си футбол" и при вас.

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- blue SASHO1977
tprodanov написа:И каква радост донесе ектор купер на отбора си?
Е неможе да сравняваме нац. отбори на Грузия и България!!!
Изгонете го,сложете червен треньор та да мирнат петолъчки те!!!МЪРИ върни се в къщи !Колкото по-бързо,толкова по-добре за тебе и за ЛЕВСКИ!!!Върни публиката тя вярва в теб!!!!
- child in time
- Контакти:
За вярване вярват но ми се струва че между Батков и Мъри има непреодолими различия! А честно казано не мисля че в момента Мъри ще направи революция! Има твърде мн фактори който утежняват ситуацията! На Левски не му трябва проект Красива България а по скоро Пълна промяна!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

blue SASHO1977 написа:tprodanov написа:И каква радост донесе ектор купер на отбора си?
Е неможе да сравняваме нац. отбори на Грузия и България!!!
Мислиш ли?

comandosa1 написа:Значи за без пари, долу горе верните варианти в момента са, Наско и Мъри или Гочето и Желязков.
Гочето и Желязков- този вариант не ми се струва да е за без пари. Гочето винаги където е отишъл първото нещо, което прави е да вземе нови играчи (не на св. трансфер, но не и първа младост), играчи на които е сигурен, че може да разчита. Идва казва искам тоя и тоя, с тия играчи ви правя шампион и затова искам такава заплата. Винаги работи само с готови играчи, а не за развитиети на такива. За едната бройка да ебе мамата на Мартин и Стилян.
Сигурен съм, че точно заради това никога не не бил вариант за треньор - представяш ли си ТБ да извади 2-4М евро за селекция + да плаща 5 цифрена заплата за треньор в евро.
По темата - единствено с Мъри виждам някакъв шанс за нац. отбор. Хубавото е, че това инфо идва от агенция Блиц.