Как българските съдии провалиха националния отбор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
El Commandante

Re: Как българските съдии провалиха националния отбор?

Мнениеот El Commandante » 16 окт 2013 12:06

ЛУДОГОРЕЦ написа:Не искам да те засегна,но ти сериозно ли го лансираш на мястото на Съни Дяков... :!: :?:

Ти май изобщо не си чел кво съм писал по-нагоре-искам да видя отбор в който Дяков и Галчев играят заедно-особено в такива мачове,където по-скоро ще се защитаваме-с тея двамата пред защитата ше ни вкарат гол ама друг път....е...освен ако по традиция някой от двамата не изгори с картон...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Re: Как българските съдии провалиха националния отбор?

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 17 окт 2013 18:19

El Commandante написа:
ЛУДОГОРЕЦ написа:Не искам да те засегна,но ти сериозно ли го лансираш на мястото на Съни Дяков... :!: :?:

Ти май изобщо не си чел кво съм писал по-нагоре-искам да видя отбор в който Дяков и Галчев играят заедно-особено в такива мачове,където по-скоро ще се защитаваме-с тея двамата пред защитата ше ни вкарат гол ама друг път....е...освен ако по традиция някой от двамата не изгори с картон...

Добре си чета,но явно ти си пропуснал да напишеш,но както и да е.Няма да спорим за глупости.
Ако застанат двама рамо до рамо,срещу отбор търсещ задължително победа съм на същото мнение като теб.Или няма да ни вкарат или още първото полувреме ще са с по един жълт.

Върни се в “Национален отбор”