Трябва ли Любо Пенев да остане треньор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Nask0
Контакти:

Re: Трябва ли Любо Пенев да остане треньор?

Мнениеот Nask0 » 16 окт 2013 00:47

Какви работи пишете пичове... някой замисля ли се, че Любо взе едно нищо и го превърна в отбор? Никой ли не обърна внимание, че преди Любо стадионът беше празен всеки мач, а сега - пълен в последния, защото бяхме макар и с малки шансове да се класираме? Въобще няма какво да се спори... Пенев трябва да изкара поне още един квалификационен цикъл...
Изображение

Потребителски аватар
Олимпи Сараев

Мнениеот Олимпи Сараев » 16 окт 2013 00:47

hristo1306 написа:Хора, обичащи футбола !!! Да помните толкова червени картони ????

Крайно време е да вземем "равнис" по европейски и да си уеднаквим критерия за позволеното и непозволеното в тази игра! Това, за което в А група ни прощават, в Европа ни къпят с картони! Не е ли видно?!? Ама съдията не бил прав-не е твоя работа да определяш кое е право или криво! Имаш ли право да репликираш - НЕ, можеш ли да разкарваш топката след съдийски сигнал - НЕ, задължително ли е да получиш картон за грубо влизане, особено отзад - ДА, трябва ли да те изгонят след фаул срещу откъсващ се нападател, а ти си последен защитник - ДА!
Футболът е проста игра за умни хора! Това е!
Знанието е да знаеш, че доматът е плод, а не зеленчук.
Мъдростта е да знаеш, че не трябва да го слагаш в плодова салата.
:)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 окт 2013 00:55

трябва

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 16 окт 2013 01:06

Реалната цел пред Любо беше Европейското, а не СП2014 и не случайно в първото си интервю говореше за отлепване на ютията, Да олепия и поглади с нея малко, но това малко трябва да го изчисти за Европейското през 2016. Дотогава има доста време, но ако БФС не сторят уникална глупост или ако Любо не каже сори бях до тук. За трябва да остане и за Европейското след това ще видим. Дали да си търсим нов треньор или не. Не мисля, че Любо е виновен за това да не стигнем до бараж.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 16 окт 2013 01:06

Ние не сме имали за цел да се класираме, тъй че провал няма. Имали сме за цел да обиграваме отбор, което беше направено. Няма никаква логика да подава оставка, след като няма провал.

dimoib59
Контакти:

Мнениеот dimoib59 » 16 окт 2013 01:08

Ей това е българинът! :) Идва ти Любо Пенев на крака. Не кой да е - не хасковския глупак Мъри или оня боклук Матеус, ами самия Любо Пенев, да оправя кочината, сътворена от предните двама. Със същите играчи (обявени за безперспективни и без качества) прави отбор, който надиграва противника си в почти всеки мач. Оставя много добри впечатления след всички мачове. И това с играчи като Гаджев, Миневи и Бодуров. Заиграват като един отбор, сработен и нахъсан. С огромна липса на късмет тоя, същия, отбор не получава шанс да играе на бараж (в много от мачовете печелим по-малко точки, отколкото сме заслужили, съдии ни режат също така). И накрая излиза някакъв жълт бухал и казва, че не е доволен от Любо. Неадекватни играчи викал. Ами може и да си прави - стани ти треньор. Може би ще викаш по-добри играчи. Тея дето си ги изброил, ако ми покажеш по-добри от тях - браво на теб. Или може би вместо втория ни представител във най-доброто първенство - английското Сашо Тонев - да играе Ушко Неделев - Джапанката. И да натурализираме оня циганин Анисе да играе отпред най-добре. Стига с тея клубни пристрастия - виж тоя Йордан Христов не е ли от Ботев. Не го знам какъв играе, ама щом не съм го и виждал на снимка, едва ли е кой знае какъв футболист. А ти тука спориш за играчи, които са къде къде по-напред с материала... Ей това е българинът.

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 16 окт 2013 01:11

Който и треньор да дойде промяна в по-добро няма да се забележи.Това са играчите и те ще бъдат викани и в бъдеще(дано Тонев и Миланов дръпнат малко и вдигнат класата си).Отборът можеше да изглежда и по-добре, ако не бяхме пренавити за победи в последните 2 мача.Липсва-голаджия. Исландия си имат дъртия Гудийонсен, но човека си вкарва.Турците и те имаха шанс за класиране и накрая и те 4-ти...случва се в завързани групи.Пенев заслужава да изкара следващите квалификации.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 16 окт 2013 01:13

Logical person написа:Ние не сме имали за цел да се класираме, тъй че провал няма. Имали сме за цел да обиграваме отбор, което беше направено. Няма никаква логика да подава оставка, след като няма провал.

Евала пич,най-точното и адекватно с действителността мнение!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 16 окт 2013 01:26

Категорично: Любо Пенев е нашия треньор!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 16 окт 2013 01:36

Порязаха ни няколко пъти съдиите в тези квалификации, но това е в реда на нещата.

Дания - скрития фаворит за второто място се оказа не толкова скрит. Трудна група, трудни мачове, трудни съперници. Днес Вратаря на Челси ми играе с глава насред София, а нашите бягат, ритат и се борят за България.

Любо отлепи ютията от дъното и сега вече няма значение колко гола можехме да набутаме на Италия, колко грешки направиха вратарите, колко червени кортони изядохме и колко близо бяхме до бараж.

Сега си спомням интервю на Ван Дер Саар:
Аз направих каквото можах, останалите 10 трябваше да вкарат повече отколкото аз съм допуснал.

Любо вдигна летвата сам. Направи отбор от това което намери и беше стигнал до там да се бори за първото място в група с Дания, Чехия и Италия.

До сега бяха сметки - кой кого и как
Сега почваме други сметки - дали Любо ще остане и защо..
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Върни се в “Национален отбор”