Вариантите пред националния отбор какво може да се промени?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: Вариантите пред националния отбор какво може да се промени?
Жалко, че в националния отбор почти не използваха Иван Цветков, още докато беше в Холандия, а после и в Левски и Ботев, това е един страшно интелигентен футболист, който можеше да свърши доста работа.

- dreben23
- Контакти:
El Commandante написа:
Между другото,аз наистина съжалявам за късогледата политика на ЦСКА, от мен ако зависеше Долапчиев и Чочев щяха още от утре да играят за БОТЕВ!!!И то да играят РЕДОВНО....Чочката си го слагам една осмица и повече не мърда от тва място следващите 15 години, Долапчиев се върти или отляво или отдясно или зад деветката,ама и той си е титуляр....кво не им харесва Стойо аз не знам....
Зимай я осмичката, той и в контролата не може да отбележи. Има хъс момчето, ама още не са му на ниво качествата. С епизодични прояви титуляр не се става. Е срещу Хасково пък да немаш едно голово положение, като изключим един удар над вратата дето направи, си е грехота. Виж Чочев вече е доста постоянен в изявите си, ама е работливо момчето и израства. Гришата още е доста далече да е титулярче в интерес на истината, макар че е любимец на феновете, а и мой също.

Последна промяна от dreben23 на 13 окт 2013 19:57, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Red Warrior
- Контакти:
Не знам какво прави Фелайни в изпълкома на УЕФА, но не си спомням някога така да са ни рязали съдиите. Даже ни удряха по едно рамо отвреме-навреме, като Колина на Васил Левски през 2003г. и съдията през 1997 г. в мача срещу Русия. Батето може да беше дърт комунист, но си беше играч, докато на Фелайни му дай само гюбеци да мята.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- El Commandante
DrAvalanche написа:Това няма да се случва често, защото мачовете на националния отбор не се ръководят от български рефери
Който НИ рискува, той НИ пИчели.....
Между другото, Боби и двата мача в които го изгониха,бихме с по 2-0...може па да е на кадем тва лешперче....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
- El Commandante
dreben23 написа:Зимай я осмичката, той и в контролата не може да отбележи. Има хъс момчета, ама още не са му на ниво качествата. С епизодични прояви титуляр не се става. Е срещу Хасково пък да немаш едно голово положение, като изключим един удар над вратата дето направи, си е грехота. Виж Чочев вече е доста постоянен в изявите си, ама е работливо момчето и израства. Гришата още е доста далече да е титулярче в интерес на истината, макар че е любимец на феновете, а и мой също.
О никви грижи,само ги пратете към Пловдив..то вие и за Анисе така говорехте,ама батко Мадагаскар при нас пори задници for fun...не знам вие кво не му харесвахте....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
- El Commandante
Viktor4o_Rs написа:Жалко, че в националния отбор почти не използваха Иван Цветков, още докато беше в Холандия, а после и в Левски и Ботев, това е един страшно интелигентен футболист, който можеше да свърши доста работа.
Тотален шок е че аз тоя футболист разбрах че ИЗОБЩО го има на картата след като дойде при нас.....и след тва стана ВУЙЧО и стана легенда само за сезон и половина...нещо май не сме добре откъм скаути в националния...
- Udoji90
- Контакти:
Може би не е само едно нещото, което трябва да се промени, но най-вече трябва да се промени ефективността ни пред гола. Както сме коментирали и преди, нямаме изявен реализатор. Проблемът е, че трудно може да се намери такъв в момента. Бербатов е най-добрият вариант, но явно е твърд в нежеланието си да играе за националния отбор. Гледам, че говорите за Ив. Цветков. И на мен много ми харесва като играч. Определено има добра успеваемост пред гола - ако беше той на терена, "Ботев" щяха да вкарат поне една от ситуациите си срещу Щутгарт в реванша. Не се знае обаче как ще е след контузията. Генков сякаш не играе зле в "Левски", но пък и в "Локо" Сф преди беше машина, а в националния не се представяше запомнящо се. Венци Христов е интересен играч, но не съм убеден, че точно той има качествата да е титулярен нападател и основен реализатор на националния отбор. Божинов вече не го броя, Мицански и Рангелов също не са ме впечатлили кой знае колко, Камбуров доста е загубил от бързината си (поне така изглеждаше, докато беше в ЦСКА, макар че сега пак е на път да стане голмайстор на първенството), а Бадема просто не е нападател и е много по-полезен като офанзивен халф. За други сякаш не се сещам - дори за някой много подходящ чужденец в А група, който да бъде натурализиран (Платини е с доста променлива форма, особен характер, а и нерядко се контузва). Може би и тази липса кара Пенев да играе със схема без типичен нападател, макар че дори при това положение си мисля, че Тонев или Попов на върха е по-добър вариант от Гъргоров. Ако ще се продължава с такава постройка, то просто трябва сегашните играчи да повишат ефективността си - понякога това е по-лесен вариант, отколкото да се търси нов таран.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
- Контакти:
El Commandante написа:Мляко с ориз написа:Друготот безумие е, че Жоро Илиев "липсва от великата" ти схема.
Този на мястото на кой да играе?М?
Къде го виждаш в схемата?
"Голямо" изказване

"Този" както ти го наричаш вече игра достатъчно мачове, но ти явно си сляп или просто не си ги гледал. И в двата случая не виждаш по-далеч от носа си и от "колежа"... Да питаш къде виждаш Жоро Илиев е все едно да питаш къде виждаш да играе Неделев.
Жоро Илиев е от най-опитните и класните ни играчи. Точно това, което ни липсва сега. Срещу Армения точно той много ни липсваше. Направи супер мачове с Чехия и с Италия. Лошото е, че е контузен, но може да се ползва в следващите квалификации. Виждаме Дяков как върши глупости- Жоро Илиев никога няма да ни остави с човек по-малко.
- El Commandante
Мляко с ориз написа:"Този" както ти го наричаш вече игра достатъчно мачове, но ти явно си сляп или просто не си ги гледал. И в двата случая не виждаш по-далеч от носа си и от "колежа"... Да питаш къде виждаш Жоро Илиев е все едно да питаш къде виждаш да играе Неделев.
Въпроса ми беше съвсем резонен. Къде да го гледам?Мен Черно море не ме интересува и съответно не ги гледам, знам че е един от добрите ви,но не знам точно къде играе,затова питах...
- mistreated
- Контакти:
Лично за мен най-хубавото от този "нов" отбор е видното желание на всички да играят "до последно". Фактът, че в немалко мачове показахме непримиримост в трудни моменти показва, че този отбор има бъдеще. Да, някои играчи допуснаха непростими грешки в определени мачове. Да, Любо има още доста какво да учи в тактическо отношение. Но напредакът е очеваден и не може да има спор за това.
Имаме доста качество в някои млади играчи, които тепърва ще имат сериозно присъствие в нац. отбор. Вярвам, че ако продължим развитието си по този начин, то няма как да не се класираме на следващото ЕП.
Много ми се иска да победим Чехия и да завършим на второ място в групата. Ще е добър завършек на тези 2 години, пък макар и да не стигнем бараж.
Имаме доста качество в някои млади играчи, които тепърва ще имат сериозно присъствие в нац. отбор. Вярвам, че ако продължим развитието си по този начин, то няма как да не се класираме на следващото ЕП.
Много ми се иска да победим Чехия и да завършим на второ място в групата. Ще е добър завършек на тези 2 години, пък макар и да не стигнем бараж.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...