Вариантите пред националния отбор какво може да се промени?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Вариантите пред националния отбор какво може да се промени?

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 окт 2013 19:53

Жалко, че в националния отбор почти не използваха Иван Цветков, още докато беше в Холандия, а после и в Левски и Ботев, това е един страшно интелигентен футболист, който можеше да свърши доста работа.
Изображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 13 окт 2013 19:54

El Commandante написа:
Между другото,аз наистина съжалявам за късогледата политика на ЦСКА, от мен ако зависеше Долапчиев и Чочев щяха още от утре да играят за БОТЕВ!!!И то да играят РЕДОВНО....Чочката си го слагам една осмица и повече не мърда от тва място следващите 15 години, Долапчиев се върти или отляво или отдясно или зад деветката,ама и той си е титуляр....кво не им харесва Стойо аз не знам....

Зимай я осмичката, той и в контролата не може да отбележи. Има хъс момчето, ама още не са му на ниво качествата. С епизодични прояви титуляр не се става. Е срещу Хасково пък да немаш едно голово положение, като изключим един удар над вратата дето направи, си е грехота. Виж Чочев вече е доста постоянен в изявите си, ама е работливо момчето и израства. Гришата още е доста далече да е титулярче в интерес на истината, макар че е любимец на феновете, а и мой също. :)
Последна промяна от dreben23 на 13 окт 2013 19:57, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 окт 2013 19:55

Не знам какво прави Фелайни в изпълкома на УЕФА, но не си спомням някога така да са ни рязали съдиите. Даже ни удряха по едно рамо отвреме-навреме, като Колина на Васил Левски през 2003г. и съдията през 1997 г. в мача срещу Русия. Батето може да беше дърт комунист, но си беше играч, докато на Фелайни му дай само гюбеци да мята.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 13 окт 2013 19:55

DrAvalanche написа:Това няма да се случва често, защото мачовете на националния отбор не се ръководят от български рефери

Който НИ рискува, той НИ пИчели.....

Между другото, Боби и двата мача в които го изгониха,бихме с по 2-0...може па да е на кадем тва лешперче....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 13 окт 2013 19:58

dreben23 написа:Зимай я осмичката, той и в контролата не може да отбележи. Има хъс момчета, ама още не са му на ниво качествата. С епизодични прояви титуляр не се става. Е срещу Хасково пък да немаш едно голово положение, като изключим един удар над вратата дето направи, си е грехота. Виж Чочев вече е доста постоянен в изявите си, ама е работливо момчето и израства. Гришата още е доста далече да е титулярче в интерес на истината, макар че е любимец на феновете, а и мой също. :)

О никви грижи,само ги пратете към Пловдив..то вие и за Анисе така говорехте,ама батко Мадагаскар при нас пори задници for fun...не знам вие кво не му харесвахте....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 13 окт 2013 20:00

Viktor4o_Rs написа:Жалко, че в националния отбор почти не използваха Иван Цветков, още докато беше в Холандия, а после и в Левски и Ботев, това е един страшно интелигентен футболист, който можеше да свърши доста работа.

Тотален шок е че аз тоя футболист разбрах че ИЗОБЩО го има на картата след като дойде при нас.....и след тва стана ВУЙЧО и стана легенда само за сезон и половина...нещо май не сме добре откъм скаути в националния...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 13 окт 2013 21:49

Може би не е само едно нещото, което трябва да се промени, но най-вече трябва да се промени ефективността ни пред гола. Както сме коментирали и преди, нямаме изявен реализатор. Проблемът е, че трудно може да се намери такъв в момента. Бербатов е най-добрият вариант, но явно е твърд в нежеланието си да играе за националния отбор. Гледам, че говорите за Ив. Цветков. И на мен много ми харесва като играч. Определено има добра успеваемост пред гола - ако беше той на терена, "Ботев" щяха да вкарат поне една от ситуациите си срещу Щутгарт в реванша. Не се знае обаче как ще е след контузията. Генков сякаш не играе зле в "Левски", но пък и в "Локо" Сф преди беше машина, а в националния не се представяше запомнящо се. Венци Христов е интересен играч, но не съм убеден, че точно той има качествата да е титулярен нападател и основен реализатор на националния отбор. Божинов вече не го броя, Мицански и Рангелов също не са ме впечатлили кой знае колко, Камбуров доста е загубил от бързината си (поне така изглеждаше, докато беше в ЦСКА, макар че сега пак е на път да стане голмайстор на първенството), а Бадема просто не е нападател и е много по-полезен като офанзивен халф. За други сякаш не се сещам - дори за някой много подходящ чужденец в А група, който да бъде натурализиран (Платини е с доста променлива форма, особен характер, а и нерядко се контузва). Може би и тази липса кара Пенев да играе със схема без типичен нападател, макар че дори при това положение си мисля, че Тонев или Попов на върха е по-добър вариант от Гъргоров. Ако ще се продължава с такава постройка, то просто трябва сегашните играчи да повишат ефективността си - понякога това е по-лесен вариант, отколкото да се търси нов таран.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 13 окт 2013 22:51

El Commandante написа:
Мляко с ориз написа:Друготот безумие е, че Жоро Илиев "липсва от великата" ти схема.

Този на мястото на кой да играе?М?
Къде го виждаш в схемата?

"Голямо" изказване :lol: Говори ми за някакви богове, Вандери., Вагнери, Чайковски :lol: Слез малко на земята и свали канарските очила. Тея само в Ботев си ги величаете, средно ниво футболисти, колкото за "А" група.
"Този" както ти го наричаш вече игра достатъчно мачове, но ти явно си сляп или просто не си ги гледал. И в двата случая не виждаш по-далеч от носа си и от "колежа"... Да питаш къде виждаш Жоро Илиев е все едно да питаш къде виждаш да играе Неделев.
Жоро Илиев е от най-опитните и класните ни играчи. Точно това, което ни липсва сега. Срещу Армения точно той много ни липсваше. Направи супер мачове с Чехия и с Италия. Лошото е, че е контузен, но може да се ползва в следващите квалификации. Виждаме Дяков как върши глупости- Жоро Илиев никога няма да ни остави с човек по-малко.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 14 окт 2013 00:45

Мляко с ориз написа:"Този" както ти го наричаш вече игра достатъчно мачове, но ти явно си сляп или просто не си ги гледал. И в двата случая не виждаш по-далеч от носа си и от "колежа"... Да питаш къде виждаш Жоро Илиев е все едно да питаш къде виждаш да играе Неделев.

Въпроса ми беше съвсем резонен. Къде да го гледам?Мен Черно море не ме интересува и съответно не ги гледам, знам че е един от добрите ви,но не знам точно къде играе,затова питах...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 окт 2013 09:25

Лично за мен най-хубавото от този "нов" отбор е видното желание на всички да играят "до последно". Фактът, че в немалко мачове показахме непримиримост в трудни моменти показва, че този отбор има бъдеще. Да, някои играчи допуснаха непростими грешки в определени мачове. Да, Любо има още доста какво да учи в тактическо отношение. Но напредакът е очеваден и не може да има спор за това.
Имаме доста качество в някои млади играчи, които тепърва ще имат сериозно присъствие в нац. отбор. Вярвам, че ако продължим развитието си по този начин, то няма как да не се класираме на следващото ЕП.
Много ми се иска да победим Чехия и да завършим на второ място в групата. Ще е добър завършек на тези 2 години, пък макар и да не стигнем бараж.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Национален отбор”