Как българските съдии провалиха националния отбор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Re: Как българските съдии провалиха националния отбор?

Мнениеот hellyeah » 12 окт 2013 12:45

Истината, мили ми, скъпи, още неизтрезнели от петъчната вечер люде е, че виновникът за вчерашната загуба е същият, който бе отговорен и за още много поражения за България в различни квалификации, важни, решителни мачове, за спада ни в световната ранглиста и за занижаване нивото на доверие и дискредитирането на собствения ни национален отбор.

И неговото име е Димитър Бербатов. :arrow:
http://www.livesport.bg/ekskluzivno-v-l ... 33410.html
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 12 окт 2013 12:49

вижте сега аз имам мое си мнение и то е:
Бодуров е в уникално слаба форма след контузията си-просто не е същия.Та те в България го правят смешен за Бога-а ми бе любимец-дано се оправи скоро.Манолев нямаше място колкото и да е дал на отбора-личи си че не бе подготвен за този мач.Гъргоров кой нормален би си позволил 156 см човеч да ти води атаката-ок разбирам го Любо,но точно с Гъргоров,по добрия вариант бе Тонев.Съни Дяков това момче се труди много бяга много ,но вчера прегоря наистина прегоря.Има малък реверанс към него от страна на БГ-реферите,но това не бе причина вчера да се поддаде така все пак тази година с Лудогорец навъртя много мачове,за мен грешниците бяха Манолев,Гъргоров,Бодуров.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
petar123
Контакти:

Мнениеот petar123 » 12 окт 2013 12:49

Има и много истина в думите на автора на темата, но конкретно за вчерашния мач съдията категорично не показа еднакъв критерий при категорично сходни ситуации. Любо го каза най-добре - червени картони за нас да (макар че не съм сигурен, че Бодуров беше последен в защита в ситуацията, имаше и други хора минимум на една линия с него, друг е въпросът, че никога не съм разбирал нарушенията в подобни ситуации - хубаво ще ти вкарат гол, ако го изпуснеш, но след това имаш цяло полувреме и 11 на 11 на терена), но имаше сходна ситуация с Гошо Миланов в средата на първото полувреме, а немецът не даде и фаул, имаше 4-5 груби влизания на арменците в началото на мача, по-груби и от второто на Дяков - той дава само 1 жълт картон, да не говоря за страничния, който им подари поне 3-4 засади. Категорично нямаше еднакъв критерий за мен! Иначе Любо Пенев и момчетата се представиха на ниво в тия квалификации, каквото и да стане, важното е, че показаха игра и характер. При такива обстоятелства дори да загубиш не е страшно. Страшни са бездушието и пълната дезорганизация, които националите допреди това демонстрираха!

Потребителски аватар
МО фан Зачепан
Контакти:

Мнениеот МО фан Зачепан » 12 окт 2013 13:03

Автора на темата е болезнено прав.Може да имаше и тенденция в съдийствто снощи но ние трябва да подредим нещата в нашия си двор и тогава да имаме претенции.Прав е и колегата че за 10 дни трябва да се забравят клубните пристрастия и да се обединим около националния отбор.А хората от подкрепяните отбори(те си знаят кои са) да не се правят на ощипани и когато някой изпиши от бг съдийството не да бъде оплюван че само плаче .Щото колелото се върти-днес дадени отбори може да имат пари и позиции пред БФС утре може да са други А НИЕ ЩЕ ГЛЕДАМЕ ОЩЕ ЕДНО СВЕТОВНО ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРИТЕ :cry:
ЛЮБОВ ПРЕДАВАНА ОТ ПОКОЛЕНИЕ НА ПОКОЛЕНИЕ.

Потребителски аватар
Marlqchat
Контакти:

Мнениеот Marlqchat » 12 окт 2013 13:18

Да автора на темата е абсолютно прав. Но съдята бил германец дрън, дрън заслужавали червени картони хубаво но защо така бе. За Армения никакви картони при далеч по груба игра и в нета излязоха снимки за явна дуспа срещу Бадемчето в началото на второто полувреме, дето не си направиха труда да дадат повторение домакините. Бих казал само - МРЪСЕН ДОЛЕН ШВАБА и те така...... И вие да сте на терена ще се нервирате като гледате отблизо как се ебават със вас.
tifozi rossoneri

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 окт 2013 13:27

bono написа:Предполагам вече на всички разбиращи от играта футбол им стана ясно, че тези квалификации ги загубихме заради ... българските съдии. Именно тези дето всеки мач спестяват червен картон на рендето Дяков, през мач пестят такива на другото ренде Бодуров, а доскоро третото ренде Бандаловски се кичеше с безумните си шпагати всеки мач в А група, докато не дойде мача с Дания и не му показаха "правия" път. Любо се усети и го изхвърли от националния, не знам защо му убегняха тези детайли при Дяков и Бодуров?! Ще се радвам да споделите дали сте съгласни.

има нещо вярно

На линия
Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 12 окт 2013 14:19

hellyeah написа:Истината, мили ми, скъпи, още неизтрезнели от петъчната вечер люде е, че виновникът за вчерашната загуба е същият, който бе отговорен и за още много поражения за България в различни квалификации, важни, решителни мачове, за спада ни в световната ранглиста и за занижаване нивото на доверие и дискредитирането на собствения ни национален отбор.

И неговото име е Димитър Бербатов. :arrow:
http://www.livesport.bg/ekskluzivno-v-l ... 33410.html

Бих добавил още нещо , не знам дали на вас ви е направило впечатление , но след решението му да се откаже от националния Сър Алекс започна все по-често да го оставя на пейксата до като накрая го превърна във вечена резерва , за сметка на други футболисти които играят за националните си тимове.
Не знам дали има връзка , дали е карма или просто съвпадение.

leshicapitan
Контакти:

Мнениеот leshicapitan » 12 окт 2013 14:35

Напълно съм съгласен.Написах подобен коментар в *** където споделям че неколко дена преди мача казах че БАЛДЪРОВ е рисков играч

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 12 окт 2013 15:02

bono написа:Предполагам вече на всички разбиращи от играта футбол им стана ясно, че тези квалификации ги загубихме заради ... българските съдии. Именно тези дето всеки мач спестяват червен картон на рендето Дяков, през мач пестят такива на другото ренде Бодуров, а доскоро третото ренде Бандаловски се кичеше с безумните си шпагати всеки мач в А група, докато не дойде мача с Дания и не му показаха "правия" път. Любо се усети и го изхвърли от националния, не знам защо му убегняха тези детайли при Дяков и Бодуров?! Ще се радвам да споделите дали сте съгласни.

Не съм съгласен. Това, че българските съдии позволяват на рендета от определени отбори да вършеят по терените не е причина за ситуации като вчерашната. Дори и по силните "еврейски" първенства и турнири има разлика в отсъжданията на свирчовците. Италианците по един начин, англичаните по друг, испанците по трети и т.н. /изключваме безспорните ситуации / Дяков колко червени картона има в "еврейските" турнири с Лудогорец? Но от друга страна, ако съм чул правилно коментатора, в тези квалификации има два и то все срещу Армения. Има начини да се преодоляват въпросните проблеми с тези картони. Треньорския щаб проучва всеки съдия и дръпва една лекция на играчите с особеностите на всеки свирчо.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 12 окт 2013 15:37

Българските съдии ли излизаха вчера сами срещу вратаря и не можеха да вкарат гол?Или на мача с Италия изпуснаха 5 чисти положения?Докато нямаме класа да си отбелязваме поне 50% от чистите ситуации за гол сме си виновни само ние.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Национален отбор”