Горе главите, и утре е ден.
Имаме добър отбор, просто им трябва още малко самочувствие и нещата ще се подредят. Сигурен съм на 100 % че ще се класираме за следващото Европейско първенство.
WCQ 2014: Aрмения - България - 2:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- alexveselinov
- Контакти:
Re: WCQ 2014: Aрмения - България - 11.10.2013 /18:00/
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
Бахти, корем ме заболя!!! Не мисля, че Стоянов въобще има вина тука. Просто Пенев трябваше да смени Дяков. Това е. Бяхме ги награбили тия...
Добре ако Кипър бият Исландия , а Норвегия направят равен със Словения , не сме ли пак в играта ?
gandi написа:Добре ако Кипър бият Исландия , а Норвегия направят равен със Словения , не сме ли пак в играта ?
Най-слаби втори сме! Освен това трябва и победа над Чехия.
Последна промяна от DarkPsy на 11 окт 2013 20:09, променено общо 1 път.
Лично аз имам забележки към съдията,особено при първия жълт картон на Дяков и неяснотиите около падането на Гъргоров в наказателното на Армения, в началото на второто полувреме.Тези с десет човека ги обръщахме.Сигурен съм в това! Друг е въпроса , че някой май не ни иска на Световно първенство.Успех за самочувствие срещу Чехия,и нека понапълним стадиона,нашите го заслужават!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- Балкански Орел
- Контакти:
acmilan написа:За оставка на Пенев е глупаво да се говори. Просто няма нужда да се премълчават грешките му. Щом ги посочвам, не означава, че му искам оставката, разбира се, че трябва да продължи да води отбора и съм убеден, че ще бъдем във Франция след 3 години. Много е важно да бием Чехия и да бъдем във възможно най-горна урна за жребия. Все пак на Еврото ще играят 24 отбора, там е големият ни шанс.
Абе Загорски, остави ги тея кавали 2-3 араби ревът против Пенев.
[center]Levski & Lazio[/center]
-
Жалко.
Дори и в намален състав показахме, че можем да играем стойностен и хубав футбол.
Но няма как с 2-ма по-малко да внимаваме, хем да не получим гол, хем и да се опитаме да отбележим.
Иска ми се да обвиня рефера, но той отсъди правилно повечето ситуации.
Искаше ми се да прояви малко повече дипломатичност при 2-рият Ж.К. на Дяков, но така е решил.
В крайна сметка липса на опит ни лиши от баражите.
Не сме по-слаби от повечето тимове, които ще се доберат до плейофите, чисто футболно.
Но това е футболът... Неможе да има място за всички добре играещи тимове.
Радващо е, че направихме огромна крачка в сравнение с предишните квалификационни цикли.
Мисля, че ако се запази този треньорски екип и нагласата на самият отбор, сме основни фаворити за Европейското !
Още повече, че ще сме с урна по-нагоре.
Дори и в намален състав показахме, че можем да играем стойностен и хубав футбол.
Но няма как с 2-ма по-малко да внимаваме, хем да не получим гол, хем и да се опитаме да отбележим.
Иска ми се да обвиня рефера, но той отсъди правилно повечето ситуации.
Искаше ми се да прояви малко повече дипломатичност при 2-рият Ж.К. на Дяков, но така е решил.
В крайна сметка липса на опит ни лиши от баражите.
Не сме по-слаби от повечето тимове, които ще се доберат до плейофите, чисто футболно.
Но това е футболът... Неможе да има място за всички добре играещи тимове.

Радващо е, че направихме огромна крачка в сравнение с предишните квалификационни цикли.
Мисля, че ако се запази този треньорски екип и нагласата на самият отбор, сме основни фаворити за Европейското !
Още повече, че ще сме с урна по-нагоре.

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
veni__85 написа:Viktor4o_Rs написа:Еми това беше момчета, ако не бяха изгонили Дяков, щяхме да обърнем мача ... Истината е, че трябваше да играем така надъхано и през първото, както играхме през второто. С 9 души нямаше как да издържим. Мачът с Чехия не е без значение, трябва да ги бием.
Ако Италия победи Дания , и реши последния мач да се даде на Армения можем да помогнем на Чехия да прекараме циганите.
Да, и пак няма да излезем от тая тъпа 4-та урна, хайде стига глупости. Играем за победа, за да сме минимум 3-ти, ако пак свършим 4-ти, все едно нищо не сме направили ...

ВСЯКА ЛОША ДУМА ЗА МОМЧЕТАТА И ЛЮБО МОЖЕ ДА СИ Я ЗАВРЕТЕ ОТЗАД!
ЩЕ ПОЧВАМЕ ЛИ ДА БРОИМЕ КОЛКО ТОЧКИ НИ ОТКРАДНАХА СЪДИЙТЕ ПРЕЗ ЦЕЛИЯТ КВАЛИФИКАЦИОНЕН ЦИКЪЛ!?
СТОЙТЕ ЗАД МОМЧЕТАТА, КАКТО НИЕ СЕ НУЖДАЕМ ОТ СИЛЕН НАЦИОНАЛЕН ОТБОР, С КОЙТО ДА СИ ОБОДРЯВАМЕ СИВОТО ЕЖЕДНЕВИЕ, ТАКА И ТЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ НАС ЗА ДА ПОБЕЖДАВАТ! ДНЕСКА МОМЧЕТАТА ПОКАЗАХА ЗАЩО ПРОЗВИЩЕТО НИ Е ЛЪВОВЕТЕ!!!
ЩЕ ПОЧВАМЕ ЛИ ДА БРОИМЕ КОЛКО ТОЧКИ НИ ОТКРАДНАХА СЪДИЙТЕ ПРЕЗ ЦЕЛИЯТ КВАЛИФИКАЦИОНЕН ЦИКЪЛ!?
СТОЙТЕ ЗАД МОМЧЕТАТА, КАКТО НИЕ СЕ НУЖДАЕМ ОТ СИЛЕН НАЦИОНАЛЕН ОТБОР, С КОЙТО ДА СИ ОБОДРЯВАМЕ СИВОТО ЕЖЕДНЕВИЕ, ТАКА И ТЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ НАС ЗА ДА ПОБЕЖДАВАТ! ДНЕСКА МОМЧЕТАТА ПОКАЗАХА ЗАЩО ПРОЗВИЩЕТО НИ Е ЛЪВОВЕТЕ!!!
Любо Пенев е човека, постигна много и да прави грешки , всеки прави, сигурен съм че и той ги е видял, нека остане още поне 2 години няма алтернатива просто