WCQ 2014: Aрмения - България - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: WCQ 2014: Aрмения - България - 11.10.2013 /18:00/

Мнениеот gzagorov » 11 окт 2013 18:19

Мляко с ориз написа:
gzagorov написа:
Мляко с ориз написа:държавата им е 100 пъти по-зле от нас, боклуците им с боклуци. Техниката им от ВСВ,.... Манталитетът от каменната ера.

Сякаш че кат дойде някой от запад не си мисли същото за нас. И за манталитета ни. И за техниката. Що не кажеш нещо за стадиона им, за разлика от нашите супер-мега-гига-ултрамодерни стадиони.

стига си защитавал тея отрепки... Стадионът им е 100 пъти по-зле от нашия - типичен соц,стадион, ама нашия поне е ремонтиран що-годе прилично.

И като дойде англичанинът от Уембли, точно това ще си помисли - ааа, арменския стадион е зле, ма българския е ремонтиран. :lol: Грешка, като дойде румънецът от Букурещ, не, не, по-добре като дойде македонецът от арената в Скопие... абе, да приказваме ли още за стадионите?
Не ги защитавам, ама сме същите и е смешно (а на мен ми е тъжно и се ядосвам) как си мерим, като и нашите, и техните "са ни къси".
Последна промяна от gzagorov на 11 окт 2013 18:22, променено общо 2 пъти.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 11 окт 2013 18:20

Teo написа:Какво ви казах, тия ще ни потрошат от ритане... дано се опазим за мача с Чехия!

Мачът с Чехия като нищо ще се окаже протоколен и само за статистиката.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: WCQ 2014: Aрмения - България/11.10.2013г./18:00ч./

Мнениеот milen.hristov » 11 окт 2013 18:21

maldin1 написа:
batmanlevski написа:с изненада разбрах ,че на вратата няма да е Михайлов ,а някакъв си Стоянов ,понеже не съм го чувал този от къде е ,разрових се из нета и разбрах ,че този е дето му викат боксовата круша от лудогорец,за тези дето и те като мен не са го чували и виждали ще им припомня,че на този от Базел му набутаха 8 гола с 5 удара към вратата му ,какви ли циркаджилъци и безобразни прояви ни чакат тази вечер от негова страна ,дано да паднем с по-малко ,но поне 4-5 гола със сигурност ще ги отнесем,все пак да пожелаем успех на Гаджев и компания и напред Българи юнаци !
А кой да пази? Тоя дето има повече мачове за националния отколкото за клубния си отбор ли?

Съгласен, щеше да е изключително несериозно да варди Ники, при положение, че не титуляр в клубният си отбор

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 11 окт 2013 18:28

gzagorov написа:
Мляко с ориз написа:
gzagorov написа:
Мляко с ориз написа:държавата им е 100 пъти по-зле от нас, боклуците им с боклуци. Техниката им от ВСВ,.... Манталитетът от каменната ера.

Сякаш че кат дойде някой от запад не си мисли същото за нас. И за манталитета ни. И за техниката. Що не кажеш нещо за стадиона им, за разлика от нашите супер-мега-гига-ултрамодерни стадиони.

стига си защитавал тея отрепки... Стадионът им е 100 пъти по-зле от нашия - типичен соц,стадион, ама нашия поне е ремонтиран що-годе прилично.

И като дойде англичанинът от Уембли, точно това ще си помисли - ааа, арменския стадион е зле, ма българския е ремонтиран. :lol: Грешка, като дойде румънецът от Букурещ, не, не, по-добре като дойде македонецът от арената в Скопие... абе, да приказваме ли още за стадионите?
Не ги защитавам, ама сме същите и е смешно (а на мен ми е тъжно и се ядосвам) как си мерим, като и нашите, и техните "са ни къси".

Стадионът им не е нищо особено , за техниката , ако някой каже за положението преди малко дали има нарушение срещу Манолев от даденото повторение , мисля че не... Българите може да са скандирали всичко на стадиона , но никога не са посрещали по такъв начин на летището , никога не са разпъвали транспаранти против друга държава . Има разлика да скандираш обиди и да те извеждат с полиция от летището , дори италианците ни освиркваха химна но само толкова....

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 11 окт 2013 18:28

gzagorov написа:И като дойде англичанинът от Уембли, точно това ще си помисли - ааа, арменския стадион е зле, ма българския е ремонтиран. :lol: Грешка, като дойде румънецът от Букурещ, не, не, по-добре като дойде македонецът от арената в Скопие... абе, да приказваме ли още за стадионите?

Много ниско самочувствие, батка. Хубаво се поправи, щото първият ти пример беше МЕКО КАЗАНО малоумен. Кой ти е казал, че имаме само Васил Левски? Ловеч, Бургас къде ги забрави? Плюс това се строят нови трибуни на поне 3 стадиона. Арменците и македонците имат точно по една арена, на която абсолютно вс отбори играят мачовете си.

CaWo0p
Контакти:

Мнениеот CaWo0p » 11 окт 2013 18:31

rebelheartous написа:
gzagorov написа:И като дойде англичанинът от Уембли, точно това ще си помисли - ааа, арменския стадион е зле, ма българския е ремонтиран. :lol: Грешка, като дойде румънецът от Букурещ, не, не, по-добре като дойде македонецът от арената в Скопие... абе, да приказваме ли още за стадионите?

Много ниско самочувствие, батка. Хубаво се поправи, щото първият ти пример беше МЕКО КАЗАНО малоумен. Кой ти е казал, че имаме само Васил Левски? Ловеч, Бургас къде ги забрави? Плюс това се строят нови трибуни на поне 3 стадиона. Арменците и македонците имат точно по една арена, на която абсолютно вс отбори играят мачовете си.

разград,стара загора скоро и пловдив и при нас във Търново :P не ги разбирам такива дето само лошото виждат хич не сме най-зле бе колкото и трудно да ви е да го разберете :oops:

Потребителски аватар
ЦСКА***
Контакти:

Мнениеот ЦСКА*** » 11 окт 2013 18:34

Добре че са извадили хубавите камери за мача иначе картината е почти цветна :) Бахти изродите, няма ли някакъв стандарт за ТВ излъчване на международни мачове?!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 окт 2013 18:35

Със тая страхлива игра,която показваме мач не се печели.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 окт 2013 18:35

Не върви играта деба :|

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 11 окт 2013 18:36

Момци,имам чувството, че нашите сякаш играят за равен, окупирали са се отзад и напред каквото стане.
Какво имате против вратаря ни?
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Върни се в “Национален отбор”