България U-21 - Русия U-21 - 3:3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: България-Русия U-21.
Браво
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- Logical person
- Контакти:
Охооооооо 3:3. Тези не са ни в класата изобщо. С резервите ще ги омлатим.
Ба*и мача!
Наще са по-слаби но може и да бият.
Наще са по-слаби но може и да бият.
PFC Litex написа:Санди74 написа:Какая ошибка 2:2. Братята бият лошо.Слаби сме!Факт!
ВПМrebel написа:под козирката са 2000, а ти видя ли кога е мача - в 16:00 а в 18:00 започва Армения-България. Ако този мач се играеше в Ловеч повече от 15 човека нямаще да има....
Коментатора в началото каза 500, така че хайде стига си увеличавал.
В Ловеч се събираха по 200 човека в СтЗ дето е няколко пъти по-голям град само 2 пъти повече, срам.
Написах нещо ама няма кой да чете, а да сравняваш СтЗ с Ловеч по публика е все едно "де е Ямбол де е Стамбул"
- Red Warrior
- Контакти:
Санди, защо не си на стадиона бе трол? 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Red Warrior
- Контакти:
Карата замалко да ги бодне. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Не знам защо някои броят публиката всеки мач...Ми та това са младежки състави дето рядко придобиват завършен облик. Ето днес и двата отбора правят безумни грешки и въпреки 6-те гола, самият футбол е на много ниско ниво.
Според мен мачовете на младежите трябва да се играят в дни когато няма мачове при мъжете. Така беше преди години.
Мачът се играе в работен ден , ще свърши 10-15 минути преди да започне мача на мъжете. Ако мачът се играеше вчера или се играе утре , бъдете сигурни , че стадиона ще е пълен независимо дали е в Ловеч или Ст. Загора , защото ще има и хора и от близките села и градове. Този мач дори да се беше играл в София пак нямаше да има много повече публика.
Мачът се играе в работен ден , ще свърши 10-15 минути преди да започне мача на мъжете. Ако мачът се играеше вчера или се играе утре , бъдете сигурни , че стадиона ще е пълен независимо дали е в Ловеч или Ст. Загора , защото ще има и хора и от близките села и градове. Този мач дори да се беше играл в София пак нямаше да има много повече публика.
Великата публика на "Берое", която щеше да напълни стадиона за мачовете на младежките национали (въпреки че на собствения си отбор не може да го напълни) къде е?
В Пловдив преди 2 години играха юношите ни на до 17 г. и стадионите пак бяха празни!!!
В Пловдив преди 2 години играха юношите ни на до 17 г. и стадионите пак бяха празни!!!
veni__85 написа:Според мен мачовете на младежите трябва да се играят в дни когато няма мачове при мъжете. Така беше преди години.
И аз това написах преди малко, ама нали трябва някой да се заяжда...