Скандално посрещане от "братята" арменци

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

James Beattie

Re: Скандално посрещане от "братята" арменци

Мнениеот James Beattie » 11 окт 2013 12:05

За първи път го виждам :mrgreen: Приличаше ми на Делев , ама оня е по-дебел. Боже , какви анонимки викат в национала ...
Дончо Атанасов от Любимец би бил по-добър избор от този играч на Локо (Сф).

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 11 окт 2013 14:30

Простотия. Двете страни трябва да се доказваме не с обиди,а с голове. Който подкрепя другото е пълен олигофрен, а и 40 глупака не са извадка за цяла нация.

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 11 окт 2013 15:23

Пловдивчанинът написа:
Viktor4o_Rs написа:Много се нажежи обстановката около този мач - с приказките на чехите как арменците ще ни дават мача, с днешните изцепки на полумаймуните на летището :roll: Утре немецът ще раздава яко картони, по-опитния отбор сме, трябва да ги надхитрим и надборим и в крайна сметка да ги бием, не съм убеден, че ще ги надиграем обаче. Трябва да опазим Мхитарян, а арменците в защита имат доста пробойни, които Попов, Миланов, Тонев и компания трябва да използват максимално добре.

Реално този мач е единствено за престиж и трупане на точки. Шансовете са нулеви, в момента сме със 7 точки на последното място от 2-те отбори, а пред нас са с 11 3 или 4 тима, което означава, че нямаме никакъв шанс за съжаление. Тея хиксове ни изядоха главата за съжаление... Нищо имаме много силен национален отбор и съм сигурен, че се класираме на следващото Световно ако продължим по същия начин, за Европейското съм сигурен, че ще се класираме. Друг е въпроса, че групата ни беше най-тежката и имаше къде къде по леки.

Пълни глупости говориш, ако вземем двата мача никой не може да ни изпревари, защото някои от отборите пред нас тепърва имат мачове с най-слабите и най-силните в групата си. Смятай дали ще вземат точки, а спечеления им мач с най-силния няма да се брои. Мислете малко преди да пишете.

Върни се в “Национален отбор”