Дончо Атанасов от Любимец би бил по-добър избор от този играч на Локо (Сф).
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Пловдивчанинът написа:Viktor4o_Rs написа:Много се нажежи обстановката около този мач - с приказките на чехите как арменците ще ни дават мача, с днешните изцепки на полумаймуните на летищетоУтре немецът ще раздава яко картони, по-опитния отбор сме, трябва да ги надхитрим и надборим и в крайна сметка да ги бием, не съм убеден, че ще ги надиграем обаче. Трябва да опазим Мхитарян, а арменците в защита имат доста пробойни, които Попов, Миланов, Тонев и компания трябва да използват максимално добре.
Реално този мач е единствено за престиж и трупане на точки. Шансовете са нулеви, в момента сме със 7 точки на последното място от 2-те отбори, а пред нас са с 11 3 или 4 тима, което означава, че нямаме никакъв шанс за съжаление. Тея хиксове ни изядоха главата за съжаление... Нищо имаме много силен национален отбор и съм сигурен, че се класираме на следващото Световно ако продължим по същия начин, за Европейското съм сигурен, че ще се класираме. Друг е въпроса, че групата ни беше най-тежката и имаше къде къде по леки.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта