Илиян Илиев - национален треньор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Илиян Илиев - национален треньор

Мнениеот Кашчей » 23 окт 2009 19:59

kalo написа:
Кашчей написа:Ши кажа, че ако с гледене се ставаше майстор-кучето щеше да е най-добрият касапин!

Какво е постигнал засега Илиян Илиев, та да е заслужил да е Национален селекционер.Треньор е доста недомислено, защото ако ще ги тренира, за какво изобщо ги вика такива нетренирани ?

А какво беше постигнал Кюрда,че привали два цикъла :?: :twisted:
Благодарение на червената мафия!
Видяхте и Тунчев снощи,а що рев беше,че не е в национала!

Мен можеш да ме питаш, ако аз съм назначил Стоичков за селекционер на националния?

Понеже нямам такива спомени, нямам какво да ти отговоря, освен това, че в момента не те интересува наистина националният, а това, дали ще е левскар или цесекар.

За клубните ми пристрастия си толкова далеко от истината, колкото България от Финалите в ЮАР :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 23 окт 2009 20:03

Ха-ха, голяма смешка
не става!

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 23 окт 2009 20:10

Кашчей написа:
Ши кажа, че ако с гледене се ставаше майстор-кучето щеше да е най-добрият касапин!

Какво е постигнал засега Илиян Илиев, та да е заслужил да е Национален селекционер.Треньор е доста недомислено, защото ако ще ги тренира, за какво изобщо ги вика такива нетренирани ?

А какво беше постигнал Кюрда,че провали два цикъла

Като треньор НИЩО - никакъв опит (Направи си "сефтето" с националния отбор) :evil: :twisted:

bluesupport
Контакти:

Мнениеот bluesupport » 23 окт 2009 20:28

Не треньора е основният проблем. За силен национален отбор е нужно прилично първенство и най-вече школи, които да създават играчи. В България няма нито едното, нито другото. При това положение, който и треньор да дойде положението няма да се промени особено. Вижте в какви отбори играят футболистите ни и не се чудете защо не могат да се класират. Разбира се с малко повече късмет можехме да се промъкнем до баражите примерно, но това е максимумът. Пък и България с изключение на 2-3 години след 1994-та никога не е имала силен национален отбор. Неслучайно в САЩ записахме едва първата си победа на световни финали, а чак през 1996 се класирахме за Европейско.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 23 окт 2009 20:37

Много бих искал кадър на Черно Море във всяко отношение и варненец за национален селекционер,т.е. Илиян Илиев,но НЕ.Твърдо не.Българин треньор-рано или късно заложник на същите тези боклуци-Перуката,Данчев,Танев,Сераков и т.н.!В никакъв случай българин,в никакъв!Имаме нужда от чужденец,реномиран чужденец,който да постави самозабравилите се "футболни" хора по местата им-кой менаджер,кой президент,кой селекционер...кой овчар....Това е,друг път няма.Илиян Илиев е добър млад специалист,но даже в Черно Море успяха да му скроят шапка и да бъде уволнен,пък какво остава за Националния,където интригите са от глобален мащаб.Няма смисъл
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Моряк
Контакти:

Мнениеот Моряк » 23 окт 2009 20:44

Sagittarius написа:тези боклуци-Перуката,Данчев,Танев,Сераков и т.н.

И тяхното време ще дойде, да им е******************************************************

Nevertheless написа:кажи някой друг. (да е българин и да има международен опит - играл или тренирал /в/ чужд отбор

Ако не Илянката, то може да е Мастичката. Има международен опит и като играч и като треньор, но и Илянката става.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 23 окт 2009 20:48

Sagittarius написа:Много бих искал кадър на Черно Море във всяко отношение и варненец за национален селекционер,т.е. Илиян Илиев,но НЕ.Твърдо не.Българин треньор-рано или късно заложник на същите тези боклуци-Перуката,Данчев,Танев,Сераков и т.н.!В никакъв случай българин,в никакъв!Имаме нужда от чужденец,реномиран чужденец,който да постави самозабравилите се "футболни" хора по местата им-кой менаджер,кой президент,кой селекционер...кой овчар....Това е,друг път няма.Илиян Илиев е добър млад специалист,но даже в Черно Море успяха да му скроят шапка и да бъде уволнен,пък какво остава за Националния,където интригите са от глобален мащаб.Няма смисъл

Подкрепям Стрелеца,само искам да допълня,срещу Ильо ще скочат още от назначаването му,сини,червени,майни и останалите извън Варна и Стара загора.Илиян има качества и морал,за разлика от Мъри.Сам си тръгна от Черно море,след мача Черно море-Родопа 0:1,когато имаше съмнения че нашите продали мача.После Красен Кралев,искаше да го върне,но Илиян каза НЕ.
Само Черно море.

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 23 окт 2009 21:21

Ще кажа-да сперш кокаина, моето момче, за да не пишеш подобни глупости.
Изображение

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 23 окт 2009 21:26

всеки,само не хасковския тупан :evil: :evil:

Потребителски аватар
gentile

Мнениеот gentile » 23 окт 2009 21:35

Имам впечетлението . че това ,,джудже'' е с много долен и злобен характер и освен това съм абсолютно сигурен, че няма да взима самостоятелни решения и отново мениджърските интереси// а и отявлените му сини пристрастия/ ще са определящи за това кой да играе в нац. отбор.А и незнам с какво толкова е впечатлил с изявите си като треньор??
ТВЪРДЕ НЕПОДХОДЯЩА КАНДИДАТУРА!!!
Ако аз съм човекът който решава и трябва да избирам между него и Стоилов-без никакво колебание Стоилов, въпреки всичко ,което ,,постигна'' напоследък!
Последна промяна от gentile на 23 окт 2009 21:38, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Национален отбор”