damyanov1963 написа:Batkoto написа:топката е центрирана на половин метър от голлинията, прави една крачка и лови или боксира .. а той седи като препариран и гледа, по същия начин му вкараха и срещу Дания, просто това му е слабо място, иначе има рефлек, ама като пусне някой такъв баламски гол и рефлекса отива на вятъра
Така е, при положение, че го нямаше Минев, той го заблуди, че ще избие топката, а дори и не посегна към нея
Да,г-н Дамянов.Съгласен съм с мнението ти,но не напълно.Като иска да излезе за топката,да извика АЗ и тръгва към нея.Това съм го виждал на много мачове,защо да не се случи и в мач на националния?Малкия Мокет,за какъв чеп е там,не ми е ясно?Вижда,че Бодуров и Русия увисват,другия Минев е ЗАД Джилардино,какво аджеба прави на тати момчето на голлинията?Спи ли,чете вестник ли или слуша радио,да чуе кой вкарва гола,ако не му е разбрал името?
Съгласен съм с автора.След мача с Италия,казах в две теми за мача,че е редно Перуката да седне до Любо на пейката.Сега чета,вън Н.Михайлов.На това ще съм още по-доволен,ама както каза един колега,едва ли Малкия Мокет ще бъде изместен.За съжаление.