При какви обстоятелтва бихме се класирали за бараж ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: При какви обстоятелтва бихме се класирали за бараж ?
Забравете за Черна гора! Украйна ще ги мине - трябва само да бият у дома поляците, а да не говорим, че втори може и да са Англия! 

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Parmalat написа:Дори и да се класиаме на бараж ще играем срещу Хърватия,Франция,Португалия и Швеция.Мислите ли че имаме шанс дори и срещу един от тези отбори?
И аз точно това гледах снощи и наистина тези отбори ще са най-вероятните поставени тимове за баражите и евентуални наши съперници, ако дай Боже отидем на бараж.

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Parmalat написа:Местата на вторите отбори във ФИФА
Поставени:
Португалия или Русия -7 ми и 16-ти
Хърватия - 8 ми
Гърция или Босна 11-ти и 13-ти
Франция -23-ти
Непоставени:
Черна Гора 28-ми
Швеция- 30-ти
Румъния 33-ти
България 53-ти
Това е Гърците ми изглеждат най-добре
Не знаех, че шведите са по-назад от Гърция и Босна, това е добре

- Балкански Орел
- Контакти:
Доста е несправедливо ние от нашата зона да играем с отбори като Испания,Италия,Франция,Англия,Холандия и т.н, а в другите зони да играят с Коста Рика,Каймански острови, Зимбабве, Монголия и т.н И накрая даже вторите да не се класират..
[center]Levski & Lazio[/center]
При издънка срещу Армения или Чехия / срещу Малта не е фатално !!!/ със сигурност сме АУТ - ще сме най-слабия 2-ри отбор ! Стискаме палци на нашите. На 10.09 ще се изясни, но измежду нашата и група Е - втория ще е аут. Да се надяваме на Швейцария и Албания да надвият или поне не загубят срещи Норвегия и Исландия. Тяхната група е с много неизвестни - 4 отбора се борят за второто място!
Първо-задължително трябва да вземем 9 точки докрая.Издъним ли се някъде и сме дотам.Второ-единствената група,където втория може да е с по-лоши показатели от нас е групата на Швейцария.Там 4 отбора се борят за второто място.Най-лошия вариант е Исландия да стане втори,защото тогава ще сме зад тях.Най-добрия вариант е Норвегия да е втора,но да не вземе три победи докрая,а две победи и хикс.Има варианти и Турция да е втори и след нас,и дори Черна гора втори и след нас,но това са само хипотези при много добро развитие на мачовете.Общо взето трябва да бием докрая пък каквото стане.Всичко друго освен три победи не ни устройва-прекалено много ремита направихме.
Като ни налазят бързите арменци и сме аут.
Много трудна работа .Но вчера скрихме топката на жабетата второто полувреме,което много приятно ме изненада .Изключителна работа на ЛЮБО,щом,като с тези играчи успяхме да покажеме такава игра.Най- важното ,което липсва,обаче е класа и то във всички линии,най-вече в атака,но това е , с което разполагаме.Класиране за бараж не е мираж, с оглед на мачовете,които предстоят и мисля,че с три победи отиваме.Моето мнение,е че за център нападетел трябва да бъде викнат Цецо Генков и нещата отпред ще се подобрят много.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
- Червени_шампиони
- Контакти:
Пълен стадион срещу чехите.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- amstel_beer
- Контакти:
КАН написа:Като ни налазят бързите арменци и сме аут.
Победителят от мача Армения - Дания във вторник ще излъчи втория в нашата група, като ние можем да станем втори само ако те завършат наравно.