Бербатов ще мине Бонев и скоро няма да бъде победен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

batbore
Контакти:

Re: Бербатов ще мине Бонев и скоро няма да бъде победен

Мнениеот batbore » 15 окт 2009 01:54

dan71 Прав си увлякох се заради "Пловдивския спор" :oops: ...Ето фактите - Дерменджиев, Пенев, Якимов, Аспарухов и Жечев са били, играли са, и са започвали поне 1 път като титуляри на по 3 Световни. Като Жечев е бил на 4 Световни но през 74та не влиза в игра нито за минута.

И това не променя историческото значение на Бербатов като играч за Националния отбор на България. Особено ако вкара още 1 или 2 гола

Живко Петров
Контакти:

Мнениеот Живко Петров » 15 окт 2009 02:18

нека да оставим историята да съди. колкото до настоящето, за мен е обидно някакви близо 50 безсмислени гола да се мерят дори с гола на Лечков срещу швабите примерно. бил съм свидетел на тези голове и разликата е кило пирони/грам злато.
"...and Hristo Yovov somehow struck the woodwork from close range.."
[wrapimg=]http://www.sportline.bg/data/photos/2009/11/b_1032.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 15 окт 2009 06:24

Живко Петров на 15 Окт 2009 02:18

нека да оставим историята да съди. колкото до настоящето, за мен е обидно някакви близо 50 безсмислени гола да се мерят дори с гола на Лечков срещу швабите примерно. бил съм свидетел на тези голове и разликата е кило пирони/грам злато.

Аз не съм модератор,............Бях ти написал нещо много пожелателно по адрес на едни твои роднини от женски род,но от уважение към модератора го изтрих!kartago,въведете някакви правила за ограничаване на простотията бе!Разбирам свободата на словото,но не я давайте на хора,които не са я заслужили!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
levski55
Контакти:

Мнениеот levski55 » 15 окт 2009 12:26

ами да,още един,два мача срещу такива отбори от ранга на Непал и Бурунди и може да влезе в книгата на Гинес :lol: :lol:

Живко Петров
Контакти:

Мнениеот Живко Петров » 16 окт 2009 01:40

Old_death написа:
Живко Петров на 15 Окт 2009 02:18

Аз не съм модератор,............Бях ти написал нещо много пожелателно по адрес на едни твои роднини от женски род,но от уважение към модератора го изтрих!kartago,въведете някакви правила за ограничаване на простотията бе!Разбирам свободата на словото,но не я давайте на хора,които не са я заслужили!

подписът ти говори достатъчно какъв фен си и колко обективен: "България каза:"Батков остани и делото си довърши!"

"Разбирам свободата на словото,но не я давайте на хора,които не са я заслужили!" - ти как си го заслужи това право? върза връзките на обувките на началника ли? :roll:
аватарът ти е прекрасен, тази голяма червена звезда казва всичко.

п.п. извинявам се за Офтопик поста си, но имам пълното право да се защитя. а и става ясно, че тези които призовават към цензура нарушават правилата с постове офтопик и изцяло лични нападки. всеки има право на мнение.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 окт 2009 06:57

подписът ти говори достатъчно какъв фен си и колко обективен: "България каза:"Батков остани и делото си довърши!"

"Разбирам свободата на словото,но не я давайте на хора,които не са я заслужили!" - ти как си го заслужи това право? върза връзките на обувките на началника ли?
аватарът ти е прекрасен, тази голяма червена звезда казва всичко.

п.п. извинявам се за Офтопик поста си, но имам пълното право да се защитя. а и става ясно, че тези които призовават към цензура нарушават правилата с постове офтопик и изцяло лични нападки. всеки има право на мнение.

Ти прочете ли си постовете в тая тема,преди да подскачаш като див петел?Плюване,гнусотии,провокации и заяждане!Под свобода на словото такова държание ли разбираш?Точно такива индивиди като тебе нямат право на свобода на словото,а трябва да се възпитават с цензура!Не гледай подписа ми!Той е заслужена отплата за вашето поведение ;) Връзки пред началници не съм връзвал,както и не съм позволявал да ми връзват,но ако продължиш с наглоста си ще направя изключение за някоя твоя роднина от женски пол!По добре да сложа тая петолъчка(не зная защо всички болни сини мозъци решихте че тя е комунистическа емблема),отколкото гадния син скивлек,койро сте окичили вместо емблема!Ха сега си напиши домашното,смръкни си дозата и се успокой :)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Живко Петров
Контакти:

Мнениеот Живко Петров » 17 окт 2009 01:09

Ти прочете ли си постовете в тая тема,преди да подскачаш като див петел?Плюване,гнусотии,провокации и заяждане!

да, достойни постъпки за заслужен бан от твоя гледна точка.

Точно такива индивиди като тебе нямат право на свобода на словото,а трябва да се възпитават с цензура!

тва дедо ти или баща ти ти го каза, че така трябва да бъде? който мисли различно от тебе, било то по глупаво или по интелигентно, трябва да се цензурира... ехх колко лесно щеше да бъде всичко... :mrgreen:

azz_en1
Контакти:

Мнениеот azz_en1 » 19 окт 2009 20:15

бербатов е госпойца :lol:

Върни се в “Национален отбор”