И това не променя историческото значение на Бербатов като играч за Националния отбор на България. Особено ако вкара още 1 или 2 гола
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Живко Петров на 15 Окт 2009 02:18
нека да оставим историята да съди. колкото до настоящето, за мен е обидно някакви близо 50 безсмислени гола да се мерят дори с гола на Лечков срещу швабите примерно. бил съм свидетел на тези голове и разликата е кило пирони/грам злато.
Old_death написа:Живко Петров на 15 Окт 2009 02:18
нека да оставим историята да съди. колкото до настоящето, за мен е обидно някакви близо 50 безсмислени гола да се мерят дори с гола на Лечков срещу швабите примерно. бил съм свидетел на тези голове и разликата е кило пирони/грам злато.
Аз не съм модератор,............Бях ти написал нещо много пожелателно по адрес на едни твои роднини от женски род,но от уважение към модератора го изтрих!kartago,въведете някакви правила за ограничаване на простотията бе!Разбирам свободата на словото,но не я давайте на хора,които не са я заслужили!
подписът ти говори достатъчно какъв фен си и колко обективен: "България каза:"Батков остани и делото си довърши!"
"Разбирам свободата на словото,но не я давайте на хора,които не са я заслужили!" - ти как си го заслужи това право? върза връзките на обувките на началника ли?
аватарът ти е прекрасен, тази голяма червена звезда казва всичко.
п.п. извинявам се за Офтопик поста си, но имам пълното право да се защитя. а и става ясно, че тези които призовават към цензура нарушават правилата с постове офтопик и изцяло лични нападки. всеки има право на мнение.
Ти прочете ли си постовете в тая тема,преди да подскачаш като див петел?Плюване,гнусотии,провокации и заяждане!
Точно такива индивиди като тебе нямат право на свобода на словото,а трябва да се възпитават с цензура!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта