Лагербек готов за 250 000 да поеме България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

vladomin_
Контакти:

Re: Лагербек готов за 250 000 да поеме България

Мнениеот vladomin_ » 18 окт 2009 08:21

Sagittarius написа:Варианта е много лош.....за Перуката,за Танас,за Емил Данчев и Лъчезар Танев.Варианта е много лош за смешници като Костадинчо Стоянов,Пламенчо Николов,Иванчо Иванов,Веселинчо Минев и всички подобни смешници,които никога,ама абсолютно никога при селекционер независим от боклуците-мениджъри не биха даже си помислили,че може и да припарят до Националната фланелка.Затова Лагербак,както и Гранд никога няма да е селекционер на България.

Напълно си прав. Никога Борислав Михайлов няма да се съгласи чужд специалист да поеме отбора ни. Освен ако не го махнат, но не виждам как.
ВДинев

Потребителски аватар
blue_wind
Контакти:

Мнениеот blue_wind » 18 окт 2009 08:47

В тази тема както и във всички останали има един два смислени поста и всичко друго е пълнеж.Ми то и в националния е така имаме 2-3-ма играчи на високо ниво ,а другото е пълнеж.Чужденец треньор да вземем и футболистите да натурализираме ,за да можем да стигнем до финал на някое първенство и да се тупаме в гърдите колко сме велики.Както беше загатнато и от Кашчей проблемите са много дълбоки за да ги оправим с едно назначаване на нов селекционер.По съм склонен на варианта ,който Вальо Михов предложи да се докара чужденец,който да работи с подрастващите, да въведе методика на работа и да обучи треньорите в детско-юношеския футбол.Защото сега излизат някакви футболисти ,които не могат да си спират топката ,не могат да подадат точен пас на повече от 5 метра,за силни удари от далече да не говорим.Друго също ми е интересно толкова ли няма високи и здрави физически деца в България ,че постоянно от школите се бълват играчи тип лилипут,явно и там селекцията куца.
Най - подходящият пример, който мога да дам е с националния ни отбор по баскетбол.Дойде Гершон стигнахме до финалите на голямо първенство и там ни показаха колко сме далеч от истината.Човекът ни каза,че работим сбъркано,като без здрави основи се опитваме да постигнем големи успехи и веднага го емнаха българските "капацитети".
Това ще стане и с футбола ,без значение кой ще дойде като треньор и същите тези дето сега предлагат този вариант и са готови да го финансират първи ще ревнат против него.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 18 окт 2009 09:54

Съгласен съм, че нямаме терени, площадки, добре работещи школи и т.н., но някой може ли да каже какво толкова имат Гана, че станаха световни шампиони до 20 г. възраст?

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 18 окт 2009 10:22

Neo M написа:Съгласен съм, че нямаме терени, площадки, добре работещи школи и т.н., но някой може ли да каже какво толкова имат Гана, че станаха световни шампиони до 20 г. възраст?

Имат желание за развитие, нещо което у нас бива пренебрегнато ;)
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 18 окт 2009 10:46

fabregas_949 написа:
Neo M написа:Съгласен съм, че нямаме терени, площадки, добре работещи школи и т.н., но някой може ли да каже какво толкова имат Гана, че станаха световни шампиони до 20 г. възраст?

Имат желание за развитие, нещо което у нас бива пренебрегнато ;)

То това е ясно, но го казах, защото се съмнявам, че там имат някакви неземни условия за развитие на футбола и супер специалисти, които вършат чудеса и въпреки това станаха световни шампиони и то побеждавайки отбори с традиции в този спорт.

Потребителски аватар
bobarel
Контакти:

Мнениеот bobarel » 18 окт 2009 10:59

blue_wind написа:В тази тема както и във всички останали има един два смислени поста и всичко друго е пълнеж.Ми то и в националния е така имаме 2-3-ма играчи на високо ниво ,а другото е пълнеж.Чужденец треньор да вземем и футболистите да натурализираме ,за да можем да стигнем до финал на някое първенство и да се тупаме в гърдите колко сме велики.Както беше загатнато и от Кашчей проблемите са много дълбоки за да ги оправим с едно назначаване на нов селекционер.По съм склонен на варианта ,който Вальо Михов предложи да се докара чужденец,който да работи с подрастващите, да въведе методика на работа и да обучи треньорите в детско-юношеския футбол.Защото сега излизат някакви футболисти ,които не могат да си спират топката ,не могат да подадат точен пас на повече от 5 метра,за силни удари от далече да не говорим.Друго също ми е интересно толкова ли няма високи и здрави физически деца в България ,че постоянно от школите се бълват играчи тип лилипут,явно и там селекцията куца.
Най - подходящият пример, който мога да дам е с националния ни отбор по баскетбол.Дойде Гершон стигнахме до финалите на голямо първенство и там ни показаха колко сме далеч от истината.Човекът ни каза,че работим сбъркано,като без здрави основи се опитваме да постигнем големи успехи и веднага го емнаха българските "капацитети".
Това ще стане и с футбола ,без значение кой ще дойде като треньор и същите тези дето сега предлагат този вариант и са готови да го финансират първи ще ревнат против него.

+1
Villa ,Inter, Real Madrid и ЦСКА

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 окт 2009 11:12

Дори и това да е истина,аз оставам на мнение,че треньор трябва да остане Станимир Стоилов.Има 5 имена,заради които бих си променил мнението на този етап-Фабио Капело,Марчело Липи,Алекс Фъргюсън,Гуус Хидинк и Жозе Мауриньо.Айде и на Отмар Хитцфелд съм навит :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

kaicho
Контакти:

Мнениеот kaicho » 18 окт 2009 11:45

мъди взима по 30 000лв, а насо 25 000.това прави 660 000лв на година.
коментара е излишен

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 18 окт 2009 11:47

А на тоя ЛАЙНОВОЗ венци стефанов - мижитурката, не му ли писна да плюе по всичко, което се прави в националният отбор.Ей, смешник, не разбра ли, че ти съсипа Славия и ги направи отбор от класата на нашата Б група, вместо да са фактор в първенството и да се борят за първото място.Такива като него, Батков, Христолов и Лупи нямат право и на думичка, мишоците гадни.Защото точно те са причината нашият футбол да е на това дередже.
Иначе Лагербек е чудесен вариант, но за мен шанса да го вземем е абсолютно минимален (под 1%).Но не, причината няма да са парите - причината ще е това, че той няма да се кланя на манекени и разни футболни агентчета!
И какво говори за Аврам Грант при положение, че той вече има подписан договор с Полша?!?Да не би да ги зареже и да плаща неустойки само за да поеме нашият отбор от световна класа и то за доста по-малко пари???

Потребителски аватар
1948CSKA
Контакти:

Мнениеот 1948CSKA » 18 окт 2009 11:53

blue_wind написа:В тази тема както и във всички останали има един два смислени поста и всичко друго е пълнеж.Ми то и в националния е така имаме 2-3-ма играчи на високо ниво ,а другото е пълнеж.Чужденец треньор да вземем и футболистите да натурализираме ,за да можем да стигнем до финал на някое първенство и да се тупаме в гърдите колко сме велики.Както беше загатнато и от Кашчей проблемите са много дълбоки за да ги оправим с едно назначаване на нов селекционер.По съм склонен на варианта ,който Вальо Михов предложи да се докара чужденец,който да работи с подрастващите, да въведе методика на работа и да обучи треньорите в детско-юношеския футбол.Защото сега излизат някакви футболисти ,които не могат да си спират топката ,не могат да подадат точен пас на повече от 5 метра,за силни удари от далече да не говорим.Друго също ми е интересно толкова ли няма високи и здрави физически деца в България ,че постоянно от школите се бълват играчи тип лилипут,явно и там селекцията куца.

Син вятър, ами като са безмислени съжденията на хората, просто се махаш. Що за обобщения за смисленост!? Това е съвсем обикновен форум, не дискусионен клуб на академията на науките. Ако държиш на спец. подготвени хора, отвори тема и напиши, че е само за люде с дълбока и аналитична мисъл, за такива, които имат правилно синьо мислене, за правилния футбол и т.н.

Върни се в “Национален отбор”